65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Californien

På den amerikanske vestkyst ligger USA's mest befolkede delstat, nemlig eventyrlige Californien. I det sydlige Californien kan I surfe og stå på ski på én og samme dag. Det er også her Los Angeles ligger placeret med sine verdensberømte attraktioner som f.eks. Hollywood, Disneyland og Malibus smukke strande. I den nordlige del af staten venter gigantiske træer, den ikoniske Golden Gate Bridge, San Franciscos stejle gader, himmelske vingårde i Napa Valley og hovedstaden, Sacramento.

Udenfor Californiens pulserende storbyer finder man nogle af landets smukkeste nationalparker, storslåede skimuligheder og flotte skove. ”The golden state” har virkelig noget for alle.

 

Kør selv ferie i Californien

Vil man virkelig opleve den amerikanske drøm på en bilferie i USA, eller en autocamperferie, er Californien det perfekte udgangspunkt. Det er ikke bare korte afstande til kendte byer og attraktioner som f.eks. Las Vegas i Nevada og Grand Canyon i Arizona. Men det er også her I kan opleve verdenskendte og naturskønne Highway 1 som går langs en af verdens smukkeste kystlinier mellem storbyene Los Angeles og San Fransciso.

 

Verdenskendte storbyer: Los Angeles og San Francisco

I Los Angeles finder man filmens højborg, Hollywood, Disneyland i Anaheim, luksuriøse butikker i Beverly Hills og nogle af USA's mest kendte strande såsom Santa Monica Beach og Venice Beach. Los Angeles er med sine 17 millioner indbyggere en enorm by, og det tager hurtigt flere timer at køre fra den ene ende af byen til den anden. Der sker altid noget spændende "englenes by".

En anden spændende storby i Californien er selvfølgelig San Fransciso. Byen er kendt for sin liberale ånd, stejle terræn, Alcatraz, det ikoniske landemærke Golden Gate Bridge, victoriansk arkitektur og kulturel mangfoldighed. Dette er bare nogle af grundene til at San Francisco er en af de mest besøgte byer i verden.

 

Nogle af USA's flotteste nationalparker

I Californien findes der hele 9 nationalparker. Vil I opleve storslået natur, skal I besøge Yosemite National Park, som er et perfekt udgangspunkt for at tage på uforglemmelige vandreture. I Yosemite vil I se spektakulære vandfald, majestætiske bjerge og måske få øje på USA's vilde dyreliv. Nationalparken ligger øst for San Francisco oppe i Sierra Nevada-bjergene. Veien ind til Yosemite Valley er en oplevelse i sig selv, hvor klippevæggen El Captain ruver hele 2.300 m over bakken. I Californien kan man også opleve nationalparken Death Valley, som virkelig står i kontrast til Yosemite. Dette er et unikt sted, da Death Valley i Mojaveørkenen er det laveste, varmeste og tørreste område i Nordamerika. Naturen her kendetegnes af ørken, en unik geologi, uforstyrret ørkendyreliv og steder af historisk interesse.

 

Strandferie i San Diego – Perfekt for hele familien

Hvis man vil til Californien med hele familien, er badebyen San Diego at anbefale. Med over 100 kilometer med badestrande og dejlige temperaturer året rundt, kalder de lokale San Diego for "Americas finest city". Men udover de smukke strande, er der flere familievenlige attraktioner. De verdenskendte dyreparker San Diego Zoo og Wild Animal Park er absolut værd at besøge. San Diego Zoo er virkelig en af de bedste dyreparker i hele verden, og huser hele 3700 dyr af 660 forskellige arter. Nord for San Diego i Calsbad ligger Legoland, i næsten lige så stor skala som den herhjemme. San Diego er også det perfekte udgangspunkt, hvis man vil besøge nabolandet, Mexico. Bare en halv times køretur fra byen finder I grænsebyen Tijuana.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Californien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her.

Los Angeles - Rejser til Californien
Los Angeles - Rejser til Californien
Golden Gate Bridge i San Francisco - Rejser til Californien
Golden Gate Bridge i San Francisco - Rejser til Californien
Yosemite National Park - Rejser til Californien
Yosemite National Park - Rejser til Californien
Death Valley - Rejser til Californien
Death Valley - Rejser til Californien
Strandferie i San Diego - Rejser til Californien
Strandferie i San Diego - Rejser til Californien
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: