65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Highway 1

En af de smukkeste vejstrækninger i USA går mellem Los Angeles og San Francisco. Highway One snor sig på klippeskråningen med en imponerende udsigt ud over Stillehavet. Ved Morro Bay rammer Highway One kysten og den smukkeste del af turen starter.

 

Hearst Castle

På en bjergtop ved San Simeon ligger et prægtigt slot, som en rig amerikansk aviskonge fik bygget i 1919. Slottet er bygget i spansk-maurisk renæssancestil og er blevet en stor turistattraktion. Slottet har både en stor olympisk swimmingpool i romersk stil og et indendørs romersk bad. Derudover blev der på grunden bygget verdens største privatejede zoo!

En kilometer fra Heast Castle kan I se en stor koloni af søelefanter, der lever livet på stranden. Området er afspæret for offentligheden, da en søelefant nemt kan dræbe et menneske. Men I kan komme tæt på og studere de mægtige og sjove dyr. Spejder I ud over stillehavet kan I være heldige både at se store havoddere, søelefanter, søløver og hvaler.

 

Big Sur

Mellem Hearst Castle og Carmel går den smukkeste del af turen. Dette stykke vej på 150 km. kaldes Big Sur og går via 29 broer, der fører vejen over store kløfter. Trænger I til at få jer rørt lidt, kan I vandre en god tur i Big Sur State Park.

 

Point Lobos

Kort inden Monterey ligger Point Lobos med smukke klipper, der forsvinder ud i Stillehavet. Det er klart et besøg værd, og I skal give jer tid til at gå lidt rundt og nyde den dejlige natur. Her er der gode muligheder for at se californiske søløver.

 

Monterey

Monterey er en ægte amerikansk turistby, der er et yndet sted for surfere. Men de dejlige strande tiltrækker også mange badeturister. Kør en tur ad 17-Mile Drive, der er en 27 km. lang vej, der snor sig op langs kysten gennem milionærernes paradis og oplev bl.a. den verdensberømte golfbane Pebble Beach.

Det sidste stykke vej til San Francisco er ikke så smuk som den øvrige del af Highway One, men helt afgjort værd at køre.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie på Highway 1. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Highway 1
Highway 1
Highway 1
Highway 1
Highway 1
Highway 1
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: