65 65 65 65
Mandag - fredag: kl. 10-15
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Los Angeles

Los Angeles er mere end bare en by. Her finder I filmenes højborg, Hollywood, Walt Disney's eventyrland i Anaheim og de gode strande i Santa Monica. Los Angeles er med sine 16 millioner indbyggere en meget stor by, og det tager flere timer at køre fra den ene ende af byen til den anden på det store motorvejsnet.

Selve Los Angeles Downtown er et finansområde med store skyskrabere med kontorer, og dette område er derfor ikke den store turistmagnet. Herunder ses Los Angeles' mest berømte områder.

 

Hollywood

Los Angeles er mest kendt som filmbyen, hvor de største amerikanske film bliver optaget. Hollywood er derfor hovedstad for hele filmverdenen, og det ses tydeligt, når I går rundt i byen. På Hollywood Bouleward finder I kilometervis af fortorv med de berømte stjernefliser med udsigt til bakken med det berømte Hollywoodskilt.

De store filmselskaber, Universal og Warner Bros, har bygget temaparker om deres film med rundvisninger bag kulisserne hvor de store Hollywoodfilm optages. Det er også muligt at købe billetter til store amerikanske tv-shows.

 

Beverly Hills

I forlængelse af Hollywood ligger Beverly Hills, der ud over en berømt tv-serie også er kendt for at huse de største navne i filmbranchen.

Overalt på gaderne i Hollywood kan I købe kort med adresser på de største navne, hvis I vil kigge nærmere på egen hånd.

 

Santa Monica

I Santa Monica finder I det lækre strandliv. Santa Monica har lagt strand og by til den berømte tv-serie, Baywatch. 3 gader fra stranden ligger den berømte promenade med restauranter og butikker.

 

Surfing

I USA er surfing mere en livsstil end en egentlig sport. Surferne lever for den næste bølge og bruger næsten al deres tid i vandet. Der er flere gode surfing steder i USA - et af dem er Californien, der byder på både begynder-strande og strande, hvor bølgerne kan skræmme livet af de fleste af os. De garvede surfere søger altid efter den perfekte bølge og ofte er det størrelsen, det kommer an på her - jo større bølge, jo bedre er den at surfe på.

Er I begyndere ud i surfingens kunst, er området omkring San Onofre Beach syd for Los Angeles et rigtigt godt sted at starte. Her er bølgerne små, men de ruller ind på skrå af stranden, hvilket betyder, at hver bølge I surfer på, varer længe - længe nok til, at I kan lære at surfe uden hele tiden at skulle vente på bølgerne. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Los Angeles. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Los Angeles
Los Angeles
Hollywood Boulevard i Los Angeles
Hollywood Boulevard i Los Angeles
Se Hollywood Walk of Fame
Se Hollywood Walk of Fame
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: