65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Vestkysten i USA

På en rundrejse på Vestkysten i USA kan I opleve et bredt udsnit af amerikansk kultur, historie og i særdeleshed en enorm variation i natur og landskaber. Vestkysten har surferkultur i det sydlige Californien og gode vinområder ved Sonoma og Napa Valley længere mod nord. I kan se menneskeskabte underværker som Hoover Dam og Las Vegas. Og naturen byder på alt uendelige ørkenområder som Mojave i Sierra Nevada-bjergene, der når op i 4.400 meters højde til Badwater i Death Valley, der ligger 86 meter under havets overflade.

I Vestkystens storbyer kan I lade jer imponere af Hollywood-bogstaverne i bakkerne nord for Los Angeles, cykle over ikoniske Golden Gate Bridge samt besøge Alcatraz-fængslet i San Francisco eller komme verden rundt med kasinohopping i Las Vegas. I kan blive væltet omkuld af de 100 meter høje rødtræer i Redwood National Park, komme helt tæt på naturen med en vandretur i Yosemite, blive imponeret af solnedgangen over Grand Canyon eller udfordre jer selv med en vandretur ned i Bryce Canyon.

På en kør-selv-ferie på Vestkysten i USA kan I udover ovenstående se amerikansk sportskultur med baseball, basketball, football og ishockey, samt smage på den grønne sundhedskultur og vegetarisk kost, som Californien er så rig på. Specielt på den sydlige del af Vestkysten i USA kan I vælge at slappe af ved skønne strande, nyde solen og prøve krafter med wind- og kitesurfing eller tage på hvalsafari.

Til at binde det hele sammen finder I landeveje som imponerende Pacific Coast Highway 1, der slanger sig langs Stillehavskysten, Highway 395 der bruger Sierra-bjergene som kulisse og ikke mindst Highway 120 over Tioga-passet, der fører jer op over 3.000 m.o.h. Fra øst til vest i USA finder I også historiske Route 66, der oprindelig gik fra Chicago til Los Angeles, og hvor I stadig på Vestkysten af USA kan opleve en stor del af den legendariske landevej på et godt amerikansk roadtrip.

En rejse til Vestkysten i USA er i særdeleshed en rejse til Californien, men Vestkysten af USA består bl.a. også af de amerikanske delstater Arizona, Nevada og Utah, der alle kan opleves på en kør-selv-ferie på Vestkysten i USA. Skal det være en ferie i bil eller autocamper på Vestkysten i USA? Begge dele er muligt, eller måske er det bedst med en kombination: Bil langs Stillehavskysten og autocamper i nationalparkerne.

 

Rejser til tolerante San Francisco

En rejse til San Francisco handler meget om at være og suge indtryk til sig og besøge de forskellige kvarterer. I kan opleve hippiernes Haight-Ashbury, kinesiske Chinatown, italienske North Beach, snogede Lombard Street og Alamo Square med de victorianske huse. Byen har mange hyggelige bydele, der ligger i et kuperet terræn, en spændende historie og mange, lidt alternative, personligheder. Byen er fyldt med hippier, trendsættere og teknik-nørder.

Alcatraz-fængslet i San Francisco-bugten kan i nogle timer være et spændende bekendtskab, ligesom I bør nyde synet af den rødmalede Golden Gate Bridge, der også er et passende sted at begynde en kør selv-ferie på Vestkysten i USA.

Læs mere om, hvad I kan opleve på en rejse til San Francisco

 

Kør selv-tur ad Pacific Coast Highway 1

Californiens mest berømte vej, Highway 1, løber 1.056 km fra Leggett 350 km nord for San Francisco til Dana Point i det sydlige Los Angeles. California State Route 1 er vejens officelle navn. Ofte omtales kun de 730 km fra San Francisco til Los Angeles, hvor I kan opleve Santa Cruz med strand, mole og tivoli-park samt Monterey med den livlige mole og et af verdens bedste akvarier, Monterey Aquarium.

På turen ad Highway 1 kommer I over et utal af smukke broer bygget før 2. Verdenskrig. Den mest berømte er Bixby Bridge, hvor der er sørget for gode parkeringsforhold, så det er muligt at stoppe og indsuge indtrykkene af broen, bakkerne og havet. Længere mod syd kommer det skovrige Big Sur, der indbyder til vandreture i bakkerne, efterfulgt af søelefanterne og Hearst Castle ved San Simeon.

Læs mere om, hvad I kan opleve på Highway 1

 

Nationalparker i det vestlige USA

I det sydvestlige USA finder I nogle af USA’s bedste og mest interessante nationalparker. I har alle kløfters moder, Grand Canyon; Zion med de stejle, nærmest lodrette klippevægge; og Bryce Canyon, der bliver kaldt for ”lille Grand Canyon” – og som er meget mere tilgængelig end sin navnkyndige storesøster.

Joshua Tree National Park gør intryk med sine smukke kaktusser, Yosemite med sine overvældende vandfald og nøgne klipper og Sequoia med sine enorme træer inkl. General Sherman – det største af dem alle. Hvis I gerne vil have meget fokus på naturen og nationalparkerne, så kan en autocamper på vestkysten i USA være det rigtige valg.

Læs mere om, hvad I kan opleve på en rejse til nationalparkerne i USA

 

Rejser til Los Angeles, englenes by

En rejse til Vestkysten i USA tager ofte udgangspunkt i Los Angeles, der med sine 132 bydele og 13 mio. indbyggere er en overvældende by. Los Angeles dækker et område der er dobbelt så stort som Sjælland. Det giver en del trafik på det imponerende vejnet, der binder bydelene sammen, så det er vigtigt at prioritere, hvad et besøg i engelens by skal indeholde.

I kan opleve verdens bedste temaparker som Disneyland og Universal Studios eller besøge Warner Brothers, der fungerer som filmstudie. Byen er velsignet med gode strande, og det kan være svært at vælge mellem Malibu Beach, Santa Monica Beach, Venice Bech, Manhattan Beach, Hermose Beach, m.fl.

I kan også vælge at gå i Hollywood-drømmenes fodspor med besøg på Sunset Blvd., opleve stjerneparaden i fortovsfliserne, håndaftrykkene ved Chinese Theatre og Hollywood-skiltet, der står på Mount Lee lige nord for Hollywood. Eller I kan fra Mulholland Drive i bakkerne nord for Hollywood nyde udsigten udover englenes by.

Los Angeles er perfekt at besøge året rundt, da gennemsnitstemperaturen omkring frokost ofte ligger mellem 15 og 25 grader, uanset hvornår I kommer.

Læs mere om, hvad I kan opleve på en rejse til Los Angeles

 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie på Vestkysten i USA. Kontakt en af vores rejseeksperter, og begynd planlægningen.

Læs mere om USA her.

Santa Monica, Californien
Santa Monica, Californien
Pacific Coast Highway med Bixby Bridge, Californien
Pacific Coast Highway med Bixby Bridge, Californien
Pismo Beach, Pacific Coast Highway, Californien
Pismo Beach, Pacific Coast Highway, Californien
Yosemite National Park, Californien
Yosemite National Park, Californien
Zion National Park, Utah
Zion National Park, Utah
Joshua Tree National Park, Californien
Joshua Tree National Park, Californien
The Strip. Hovedgaden i Las Vegas, Nevada
The Strip. Hovedgaden i Las Vegas, Nevada
Hollywood-skiltet, lige nord for Hollywood og downtown Los Angeles, Calfornien
Hollywood-skiltet, lige nord for Hollywood og downtown Los Angeles, Calfornien
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Vestkysten i USA

Få skræddersyet rejsen til Vestkysten i USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Vestkysten i USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: