65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Capitol Reef National Park

Capitol Reef National Park ligger i midten af den store stat Utah. Selvom Capitol Reef National Park er en af de mindre kendte nationalparker i USA, er den absolut et besøg værd. De første mormoner slog sig ned i parken, men grundet de meget tørre somre og kolde vintre flyttede de derfra igen

I dag står enkelte gamle bygninger tilbage som mormonerne efterlod. Den mest interessante er den gamle skole, som ligger langs landevejen. Ikke langt fra skolen finder man også gamle velbevarede klippemalerier, som Fremont indianerne lavede i tidernes morgen. Området er overdådigt at se på fra en god udsigt. Et landskab fyldt med forunderlige klippeformationer, dybe kløfter, broer og klare vandhuller.

Det er parkens helt unikke natur, der er årsag til nationalparkens etablering. Over flere kilometer er undergrunden blevet skubbet op og synliggør jordlag, der er flere millioner år gamle. Jordlagende kan tydeligt ses, da farverne skifter fra eksempelvis en rød/brun til en klar hvid kalkfarve.

De unikke sten i Capitol Reef National Park har flere steder formet sig til noget, der ligner en nyere tids bygninger. Eksempelvis er Cathedral Valley et syn for guderne. Den rød/orange sandsten har gennem tusinde af år skabt en kæmpemæssig sten, der umiskendeligt ligner en stor kirke. Cathedral Valley er bare ét af de fantastiske syn, Capitol Reef National Park har at byde på. Det enorme område byder på flere hunrede af spændende stenformationer.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Capitol Reef National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her

Gå rundt i smukke omgivelser i Capitol Reef National Park
Gå rundt i smukke omgivelser i Capitol Reef National Park
"The Castle" - Rejser til Capitol Reef National Park
"The Castle" - Rejser til Capitol Reef National Park
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: