65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Man behøver ikke at rejse langt væk fra Danmark for at få nogle uforglemmelige ferieoplevelser, da I finder mange spændende steder at udforske i Europa. I Europa er det både landskabet og kulturen, der varierer meget over relative korte afstande. 

BENNS tilbyder spændende rejser til mange lande i Europa. Mange af de europæiske storbyer kan opleves på nogle af vores spændende krydstogter. Eller måske er det mere den smukke natur på Færøerne eller i Island i det nordlige Europa, der trækker? Eller måske vil man på en aktivrejse i Kroatien, Toscana eller i Bourgogne? Mulighederne er mange!

Rejser til Middelhavet

Uanset om man tager på krydstogt i det østlige eller vestlige Middelhav, vil man helt sikkert få fantastiske oplevelser. På en rejse til Middelhavet, til havs, kan man nyde alle de mange fasciliteter ombord om aftenen, efter en dag fyldt med oplevelser i land. Det kan være byer som Barcelona, Marseille, Palma i vest og Venedig, Dubrovnik og Katakolon i øst. 

På en rejse rundt i middelhavet har man mulighed for at kombinere mange seværdigheder og rejsemål på samme tur, mens man bor i skønne omgivelser og slipper for at pakke ud mere end én gang. 

Rejser til det nordlige Europa

Flere og flere danskere ønsker at opleve mere af det nordlige Europa, og det kan vi godt forstå. Det nordlige Europa byder på fantastiske naturoplevelser. Uanset om man tager på krydstogt op langs Norges fjorde og til Svalbard, eller om turen går til naturskønne Færøerne og Island.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Europa. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Hyggelige Marseille i Middelhavet
Hyggelige Marseille i Middelhavet
Oplev det unikke dyreliv i det nordlige Europa
Oplev det unikke dyreliv i det nordlige Europa
Hyggelige Bergen i Norge
Hyggelige Bergen i Norge

Læs mere