65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

For mange er en stor drøm at sejle gennem Suez-kanalen, og det kan vi godt forstå.

Man bruger 2 dage på at sejle gennem Suez-kanalen. Gennem dens korte historie har været skueplads for mange konfrontationer ifm. krige, og det i sig selv gør stedet helt særligt. Udover det historiske perspektiv, er det jo især de økonomiske fordele, som var den reelle baggrund for bygningen.

I 1800-tallet var handlen mellem Asien og Europa stærkt stigende og den lange tur rundt om Afrika, var både langsommelig, farefuld og bekostelig. Bygningen af Suez-kanalen i 1860’erne (kanalen blev indviet i 1869) løste med ét slag både det tidsmæssige og det økonomiske problem. Derfor var kanalen særdeles kærkommen, og blev herefter benyttet intenst. Det var franskmændene, der byggede kanalen, men englænderne overtog hurtigt kontrollen, da det var vigtigt for dem at kontrollere adgangen til Imperiet - Indien især.

Kanalen har været udsat for kampe under såvel 1. som 2. Verdenskrig, og også i forbindelse med krisen i 1956 hvor Storbritannien, Frankrig og Israel modsatte sig den egyptiske præsident Nassers nationalisering af kanalen. Senest i 1967 var kanalen skueplads for kampen mellem Egypten og Israel ifm. seksdageskrigen. I dag har kanalen ikke helt samme økonomiske betydning som tidligere, men stadig imponerende at sejle igennem.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie gennem Suezkanalen. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Bro over Suezkanalen
Bro over Suezkanalen
Rejseekspert Malene kan skræddersy din krydstogtsrejse gennem Suezkanalen

Skræddersyede krydstogter gennem Suezkanalen

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din krydstogtsrejse gennem Suezkanalen.

Vis resultater for: