65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Sydafrika

Sydafrika er på mange måder meget mere end et safariland, og selv om dyreoplevelserne i Sydafrika ikke byder på helt samme mængder af dyr, så er der rigeligt af safarimuligheder og -oplevelser at tage af. Herunder række områder, som er værd at overveje ifm. tankerne om en safari i Sydafrika

 

Safari i Sydafrika: Kruger-parken

Kruger National Park ligger i Sydafrikas nordøstlige del og grænser op til Mozambique. Kruger parken er det største og helt givet mest kendte og mest besøgte safariområde i Sydafrika. Men næsten uundgåelige ifm. en safari i Sydafrika.

Kruger National Park er af gode grunde blevet verdensberømt. Dyrelivet i parken er imponerende både med hensyn til mængde og ikke mindst variation. Størrelsesmæssigt er den på godt 2/3 af Jylland, er et paradis for 147 arter af pattedyr, 507 forskellige fugle arter samt reptiler, fisk og træer og blomster.

Kruger, der helt tilbage i 1898 blev udlagt som særligt beskyttet område for lavlandets enestående dyreliv, dækkes naturligvis af mange forskellige typer af landskab, men domineres af tæt busk og skov. Den til tider tætte vegetation kan være et problem for gode safarioplevelser, da selv ganske store dyr, som næsehorn og bøfler, nemt dækkes.Især er vores vintermåneder ikke optimale da det er områdets mest regnfulde periode.

Vores sommer er en god periode for safari her, men husk en varm trøje da ikke mindst morgen safaris kan være mærkbart kolde. Vores anbefaling for den optimale safari i Kruger National Park er mindst fire hele dage så flere områder kan dækkes.

SANParks, der styrer landets National Parker, har adskillige såkaldte Rest Camps, hvor nogle er fremragende og andre meget store og ucharmerende. De senere år har man desuden set en række luksusprægede lodges åbne inde i selve parken. Med god tid og planlægning kan Kruger NP være lige så god en oplevelse, som dens renomé angiver.

Men de rette steder byder på ikke blot fantastisk indkvartering, men også på safaris, som kan give store oplevelser i de åbne safaribiler, der benyttes her.

BENNS rådgiver naturligvis om dette, så man får valgt rigtigt.

Kruger-parken udmærker sig på 3 områder:

  • Et fantastisk område som har været foregangsområde til at beskytte dyrene
  • Der er et væld af flotte private Game Reserve med let adgang til dyrene
  • Generelt let adgang til at se dyrene, uanset om man er i private Game Reserve eller ej.

 

Safari i Sydafrika: Private Game Reserves

Sydafrika har i nærheden af 4000 såkaldte Private Game Reserves, men kun et meget lille antal af dem har safarikvaliteter, der er værd at tale om. Langt fra alle lodges er i nærheden af samme safarikvaliteter, som de vidunderlige lodges, der ligger i reservater som Sabi Sands og Manyeleti.

 

Safari i Sydafrika: Madikwe Game Reserve

Madikwe er et relativt stort vildtreservat og ligger helt op til grænsen til Botswana. Reservatet blev etableret i 1991 på indvundet landbrugsjord, hvotil dyrene blev hentet. Landskabet her er stærkt præget at savanne og let skovareal med spredte klippeformationer i det ellers flade l

Madikwe er det bedste malarifrie safariområde i Sydafrika, og er især velegnet til familier med meget små børn, ældre rejsende og andre som er interesserede i at undgå at tage malariapiller.

Udover at være malariafrit området regner det heller ikke nær så meget i dette område som i resten af Sydafrika.

Vil man have en safari i Sydafrika hvor der er langt imellem turisterne, hvor der ikke er malaria og som heller ikke koster det halve af kongeriget, så kunne Madikwe være stedet.

 

Safari i Sydafrika: Phinda Mkhuze området

Phinda Mkhuze ligger i KwaZulu Natal provinsen i Sydafrika, og er et safariområde, som ikke er kendt af særlig mange. Udover safarien byder dette privatejede reservat på skønne, åbne strande og eneorme sandklitter ud til kysten. Phinda er et mindre safariområde men med høj kvalitet i indkvarteringen og god mængde af dyr.

En Sydafrika safari, der gårtil Phinda Mkhuze, er en safari for de kvalitetsbeviste.

 

Safari i Sydafrika: iSimangaliso Wetland Park

Denne naturpark er optaget på UNESCOs liste over bevaringsværdige naturområder. The iSimangaliso Wetland Park
er et helt enestående vådområde på Sydafrikas østkyst, lidt nord for Durban. Parken er hele 240.000 ha stort og med mange forskellige, enestående naturlandskaber, der spænder lige enorme søsystemer, klitområder ved kysten, lange sandstrande, koralrev, sumpområder og omfattende mangroveskove. Hele øko-systemet her er unikt og sikrer en fremragende diversitet i fugle- og dyreliv. Samtidig er området et tiltrængt helle for mange udrydningstruede dyr, som havskildpadder mv.

 

Safari i Hluhluwe-Imfolozi

En anderledes safaripark med fokus på andre oplevelser end f.eks. The Big 5. Vil man gerne kombinere iSimangaliso Wetland Park med synet af storvildt, ligger safariparken Hluhluwe-Imfolozi ikke landt væk. Her vil man kunne se The Big 5 samt masser af andet storvildt. Parken er en af Sydafrikas ældste vildtreservater. 

 

Bedste tid for safari i Sydafrika

Den bedste tid for at se rovdyr og storvildt er i Sydafrikas vintermåneder i perioden fra maj - september. Er man mere fugleinteresseret kan perioden november - februar være et alternativ.

 

Rejser til Sydafrika - mere end safari

En Sydafrika safari er sjældent det eneste, man foretager sig i Sydafrika. Langt de fleste kombinerer safarioplevelserne med andre typer af oplevelser som f.eks. en køretur på den berømte Garden Route og et besøg i Cape town og vinlandet.

En safari i Sydafrika til f. eks. Kruger-parken kan også kombineres med en rundrejse eller andra safarioplevelser i nogle af nabolandene: Botswana, Namibia og Zimbabwe inkl. Victoria Falls.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Sydafrika. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om alle vores safarirejser
Læs mere om alle vores rejser til Afrika

Safari i Sydafrika | Safarioplevelser i Krugerparken
Safari i Sydafrika | Safarioplevelser i Krugerparken
Safari i Sydafrika | Masser af zebraer
Safari i Sydafrika | Masser af zebraer
Safari i Sydafrika | Næsehorn i Hluhluwe/Imfolozi parken
Safari i Sydafrika | Næsehorn i Hluhluwe/Imfolozi parken
Safari i Sydafrika | Kombiner med ophold i vinlandet
Safari i Sydafrika | Kombiner med ophold i vinlandet
Safari i Sydafrika | Oplev pingviner ved Boulders Bay
Safari i Sydafrika | Oplev pingviner ved Boulders Bay
Safari i Sydafrika | kombiner med storbyophold i Cape Town
Safari i Sydafrika | kombiner med storbyophold i Cape Town
Safari i Sydafrika | Flotte fugle som sekretærfuglen
Safari i Sydafrika | Flotte fugle som sekretærfuglen
Safari i Sydafrika | Helt tæt på dyrene i Krugerparken
Safari i Sydafrika | Helt tæt på dyrene i Krugerparken
Safari i Sydafrika | Nilkrokodiller i Krugerparken
Safari i Sydafrika | Nilkrokodiller i Krugerparken
Rejseekspert René kan skræddersy din safari i Sydafrika

Skræddersyede safarirejser i Sydafrika

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Sydafrika.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: