65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Kruger National Park

Kruger National Park er af gode grunde blevet verdensberømt. Dyrelivet i parken er imponerende både med hensyn til mængde og ikke mindst variationen. Arealet svarer til godt to tredjedele af Jylland, og er et paradis for 147 arter af pattedyr, 507 forskellige fugle arter samt reptiler, fisk og træer og blomster.

Kruger blev helt tilbage i 1898 udlagt som særligt beskyttet område for lavlandets enestående dyreliv. Parken dækkes naturligvis af mange forskellige typer af landskab, men domineres af tæt busk og skov. Den til tider tætte vegetation kan være en udfordring for gode safarioplevelser, da selv ganske store dyr, som næsehorn og bøfler, nemt dækkes. Især er vores vintermåneder ikke optimale, da det er områdets mest regnfulde periode.

Vores sommer er en god periode for safari her, men husk en varm trøje, da ikke mindst morgen safaris kan være mærkbart kolde. Vores anbefaling for den optimale safari i Kruger National Park er mindst fire hele dage, så flere områder kan dækkes.

 

4 dyremæssige højdepunkter, som I skal være på udkig efter:

  • ‘The Big Five’: Bøffel, elefant, leopard, løve og næsehorn
  • ‘The Little Five’: Bøffelvæver elefantspidsmus, leopardskildpadde, myreløve og næsehornsbille.
  • ‘Big Six Birds’: Hornravn, Koritrappe, Øregrip, Kampørn, Pel’s fiskeugle og Sadelnæb.
  • ‘Five Trees’: Baobab, Febertræ, Knob Thorn Acacia, Maruela frugttræ, Mopanetræ.

 

Kruger National Park og historien

Selv om det er dyr og natur, der dominerer højdepunkterne i Kruger-parken, er parken også hjemsted for masser af kultur, der vidner om menneskets tilstedeværelse i dette områder gennem tusinder af år. I Kruger-parken findes der mere end 300 arkæologiske steder, som kan dateres tilbage til Jernalderen. I Kruger-parken finder I også hulemalerier fra San-nomadefolket, der levede her. De 3 vigtige arkæologiske områder er nok: Masorini, Thulamela og Albasini.

 

Thulamela

Thulamela er et muromkranset område, ligger i den nordlige ende af parken og kan dateres tilbage til år 450-500 f.Kr. Dette jernaldersted mener man er en del af Zimbabwe-kulturen, der opstod efter Great Zimbabwes fald. Great Zimbabwe er UNESCO beskyttet kulturarv, beliggende i Zimbabwe og var en overlegen kultur og kongedømme i Zimbabwe i Jernalderen. Great Zimbabwes kendetegn var netop de muromkransede byer.

 

Masorini

Masorini er et andet arkæologisk område, som kan dateres til Jernalderen. Stedet ligger på en bakkeside blot 12km fra Phalaborwa indgangen.

 

Albasini Ruinerne

Albasini Ruinerne er resterne af en gamel portugisisk handelspost fra 1800-tallet. Stedet er opkaldt efter en berømt portugisisk handelsmand, Joao Albasini, og ligger ved Phabeni indgangen blot 10 km fra Hazyview.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Kruger National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Sydafrika
Læs mere om vores rundrejser i Sydafrika

 

 

Leopard i Kruger National Park
Leopard i Kruger National Park
Zebraer i Kruger National Park
Zebraer i Kruger National Park
Solnedgang i Kruger National Park
Solnedgang i Kruger National Park
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Sydafrika

Interesseret i en rejse til Sydafrika?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Sydafrika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: