65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejs med autocamper i New Zealand

En rejse med autocamper i New Zealand er den moderne udgave af en campingferie, noget som flere og flere vælger at opleve. Det forstår man godt, for at opleve New Zealand i autocamper er på det nærmeste en ideel måde at holde ferie på.

Når man kommer New Zealand rundt i autocamper er det ligesom som at holde ferie i et rullende hotel, som dagligt bringer jer frem til nye steder og oplevelser - uden I endda behøver at pakke ud og ned.

En ferie i autocamper i New Zealand er helt ideel for par såvel som for familier, som gerne vil tage tingene i eget tempo, og som måske lidt oftere vil gøre stop.

Autocamperne, som I kører rundt i på jeres ferie i autocamper i New Zealand, er alle udstyrede med moderne faciliteter og fås i forskellige størrelser - alt efter jeres behov. Så der er modeller, som passer til enten et par eller en hel børnefamilie.

Oplev New Zealand i autocamper - vi hjælper med planlægningen

Vores rejsekonsulenter er erfarne rejsende, som selv har rejst rundt i New Zealand, og prøvet forskellige former for ferie. De vil derfor kunne rådgive på bedste vis om jeres New Zealand rejse i autocamper. De kan bidrage med gode råd, planlægningen af rejserute samt andre krav og ønsker I måtte have. Uanset om der skal være fokus på fantastiske naturoplevelser eller en kombination af natur og storby, så kan vi hjælpe.

Mobilhome i New Zealand

Priserne er på en rejse med mobilhome i New Zealand er pr. forespørgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud på en ferie i autocamper i New Zealand. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Autocamper i New Zealand - Sydøen

Sydøen er et absolut must når man kører rundt i autocamper i New Zealand. Det er her at man finder de fantastiske new zealandske alper med bjergklædte tinder og flere steder store gletsjere. De høje bjerge gemmer på dybe stillie fjorde, som man oplever bedst i den UNESCO-beskyttede Fiordland National Park. 

Det er på Sydøen, at man finder landets højeste bjerg Mt. Cook og i nærheden af dette de smukke søer Lake Tekapo og Lake Pukaki. Berømte for deres surrealistisk farvede vand, der er helt turkis. Ved Lake Tekapo finder I også den lille kirke Church of the Good Shepherd, der er et af landets med ikoniske fotospots. 

Længere sydpå finder man byen Queenstown med de utallige aktivitetstilbud lige fra mountain biking og ziplining til vandreture og sejlture på Lake Wakatipu.

Storbyoplevelser og engelsk kolonihistorie finder I i byerne Dunedin og Christchurch, og ved Kaikoura er der unikke muligheder for at opleve hvaler og andet spændende liv i havet.

Er man til vin er det oplagt at lægge vejen forbi vinområdet i Marlborough på sin autocamperferie i New Zealand, hvor nogle af verdens bedste hvidvine produceres.

Autocamper i New Zealand - Nordøen

En ferie i autocamper i New Zealand bør også omfatte Nordøen. Hvor sydøen imponerer med sin enorme natur, er Nordøen et must på grund af den dybe indfødte kultur, man finder her. Det er især ved Paihia i Bay of Islands og ved Rotorua at kulturen træder tydeligst frem. I tillæg er naturen stadig fantastisk og egenartig på Nordøen lige fra Bay of Islands' smukke arkipelag og Rotoruas unikke geotermiske landskab til de kegleformede vulkaner ved Tongariro.

Auckland & Wellington

Byoplevelser går man bestemt ikke glip af med både Auckland, landet største by, samt Wellington, landets hovedstad.  

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Prisen på en autocamperferie i New Zealand er altid pr. forespørgsel, og en god tommelfingerregel er, at rejsen altid billigst, jo tidligere man booker - vi anbefaler, at man booker op til et helt år i forvejen! Kontakt en af vores rejsekonsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper
Læs mere om alle vores New Zealand rejser

Motorhome i New Zealand
Motorhome i New Zealand
Nyd naturen på en ferie i autocamper i New Zealand
Nyd naturen på en ferie i autocamper i New Zealand
Familieferie i New Zealand med autocamper
Familieferie i New Zealand med autocamper
Tag f.eks. til Rotorua i New Zealand i et motorhome
Tag f.eks. til Rotorua i New Zealand i et motorhome
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand
Stop ved de mange seværdigheder på vejen i autocamper
Stop ved de mange seværdigheder på vejen i autocamper
Dyrelivet i New Zealand er også meget spændende
Dyrelivet i New Zealand er også meget spændende
Tag et stop i autocamperen i New Zealand og nyd omgivelserne
Tag et stop i autocamperen i New Zealand og nyd omgivelserne
På ferie i autocamper i New Zealand
På ferie i autocamper i New Zealand
Rejseekspert Tina kan skræddersy din autocamperferie i New Zealand

Skræddersyede autocamperferier i New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din autocamperferie i New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: