65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

En autocamperferie i New Zealand er den moderne udgave af en campingferie, noget som flere og flere vælger at opleve. Det forstår man godt! 

En ferie i autocamper i New Zealand er det samme som at holde ferie i et rullende hotel, som dagligt bringer jer frem til nye steder og oplevelser - uden I endda behøver at pakke ud og ned.

En ferie i autocamper i New Zealand er helt ideel for par såvel som for familier, som gerne vil tage tingene i eget tempo, og som måske lidt oftere vil gøre stop.

Autocamperne, som I kører rundt i på jeres ferie i autocamper i New Zealand, er alle udstyrede med moderne faciliteter og fås i forskellige størrelser - alt efter jeres behov. Så der er modeller, som passer til enten et par eller en hel børnefamilie.

Vi hjælper med planlægningen

Vores rejsekonsulenter er erfarne rejsende, som selv har rejst rundt i New Zealand, og prøvet forskellige former for ferie. De vil derfor kunne rådgive på bedste vis om jeres ferie i autocamper i New Zealand. De kan bidrage med gode råd, planlægningen af rejserute samt andre krav og ønsker I måtte have. Uanset om der skal være fokus på fantastiske naturoplevelser eller en kombination af natur og storby, så kan vi hjælpe.

Priserne er pr. forespøgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud på en ferie i autocamper i New Zealand. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Autocamper i New Zealand - Sydøen

Sydøen er et absolut must når man kører rundt i autocamper i New Zealand. Det er her at man finder de fantastiske new zealandske alper med bjergklædte tinder og flere steder store gletsjere. De høje bjerge gemmer på dybe stillie fjorde, som man oplever bedst i den UNESCO-beskyttede Fiordland National Park. 

Det er på Sydøen, at man finder landets højeste bjerg Mt. Cook og i nærheden af dette de smukke søer Lake Tekapo og Lake Pukaki. Berømte for deres surrealistisk farvede vand, der er helt turkis. Ved Lake Tekapo finder I også den lille kirke Church of the Good Shepherd, der er et af landets med ikoniske fotospots. 

Længere sydpå finder man byen Queenstown med de utallige aktivitetstilbud lige fra mountain biking og ziplining til vandreture og sejlture på Lake Wakatipu.

Storbyoplevelser og engelske kolonitidskultur finder man i byerne Dunedin og Christchurch, og ved Kaikoura er der unikke muligheder for at opleve hvaler og andet spændende liv i havet.

Er man til vin er det oplagt på sin ferie i autocamper i New Zealand at besøge vinområdet i Marlborough, hvor nogle af verdens bedste hvidvine produceres.

Autocamper i New Zealand - Nordøen

En ferie i autocamper i New Zeland bør også omfatte Nordøen. Hvor sydøen imponerer med sin enorme natur, er Nordøen et must på grund af den dybe indfødte kultur, man finder her. Det er især ved Paihia i Bay of Islands og ved Rotorua at kulturen træder tydeligst frem. I tillæg er naturen stadig fantastisk og egenartig på Nordøen lige fra Bay of Islands' smukke arkipelag og Rotoruas unikke geotermiske landskab til de kegleformede vulkaner ved Tongariro.

Auckland & Wellington

Byoplevelser går man bestemt ikke glip af med både Auckland, landet største by, samt Wellington, landets hovedstad.  

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Priserne er pr. forespøgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper
Læs mere om alle vores New Zealand rejser

Motorhome i New Zealand
Motorhome i New Zealand
Nyd naturen på en ferie i autocamper i New Zealand
Nyd naturen på en ferie i autocamper i New Zealand
Familieferie i New Zealand med autocamper
Familieferie i New Zealand med autocamper
Tag f.eks. til Rotorua i New Zealand i et motorhome
Tag f.eks. til Rotorua i New Zealand i et motorhome
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand
Stop ved de mange seværdigheder på vejen i autocamper
Stop ved de mange seværdigheder på vejen i autocamper
Dyrelivet i New Zealand er også meget spændende
Dyrelivet i New Zealand er også meget spændende
Tag et stop i autocamperen i New Zealand og nyd omgivelserne
Tag et stop i autocamperen i New Zealand og nyd omgivelserne
På ferie i autocamper i New Zealand
På ferie i autocamper i New Zealand
Rejseekspert Tina kan skræddersy din autocamperferie i New Zealand

Skræddersyede autocamperferier i New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din autocamperferie i New Zealand.

Vis resultater for: