65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Mange vælger at opleve New Zealand i autocamper. Og det kan man godt forstå! En autocamperferie i New Zealand er den moderne udgave af en campingferie.

Når man kører i New Zealand i en autocamper, vil den være jeres rullende hotel, som dagligt bringer jer til nye steder og oplevelser - uden I endda behøver at pakke ud og ned.

En ferie i autocamper i New Zealand, er derfor også helt ideelt til familier, som gerne vil tage tingene i eget tempo, og som måske lidt oftere vil gøre stop. En autocamperferie i New Zealand er desuden udstyret med moderne faciliteter og fås i forskellige størrelser - alt efter jeres behov.

Vi hjælper med planlægningen

Vores rejsekonsulenter er erfarne rejsende, som selv har rejst rundt i New Zealand, og prøvet forskellige former for ferie. De vil derfor kunne rådgive på bedste vis om jeres ferie i autocamper i New Zealand. De kan bidrage med gode råd, planlægningen af rejserute samt andre krav og ønsker I måtte have. Uanset om der skal være fokus på fantastiske naturoplevelser eller en kombination af natur og storby, så kan vi hjælpe.

Priserne er pr. forespøgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud på en autocamper ferie i New Zealand. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Autocamper i New Zealand - Sydøen

Når man rejser rundt i Autocamper på sydøen i New Zealand vil man uden tvivl få nogle helt fantastiske oplevelser. Mange ser sydøen som den smukkeste, men nordøen har nu også masser af smukt natur at byde på. En ferie i autocamper på sydøen i New Zealand giver en utrolig fleksibilitet.

Den gamle kirke ved Lake Tekapo er også et af de mange varemærker for sydøen. Og søen i sig selv er også utrolig smuk. Det er også på sydøen man finder byen Queenstown, der byder på en masse adrenalinpumpende oplevelser.

Den største by på sydøen er Christchurch, som desværre stadig bærer præg af jordskævlet i 2011. Heldigvis er der masser af andre steder at bruge tiden, og man vil sjældent føle, at man har nok tid, når man rejser rundt i autocamper på sydøen.

Dyreliv & natur

Er man på ferie i autocamper på sydøen i New Zealand vælger mange at køre forbi det smukke fiordland. En sejltur anbefales her for virkelig at opleve det hele tæt på. Derudover er der også det smukke gletsjerområde ved Franz Joseph og muligheden for at se både hvaler og delfiner ved Kaikoura.

Autocamper i New Zealand - Nordøen

En ferie i autocamper på nordøen i New Zealand byder på utrolige oplevelser. Selvom sydøen er den største af de to hovedøer i New Zealand, betragte mange nordøen som den vigtigste. Det er nemlig her man både finder hovedstaden Wellington og den største by Auckland.

Auckland & Wellington

Når man rejser rundt i autocamper på nordøen i New Zealand, er det oplagt at besøge byerne Auckland og Wellington. I Auckland får man virkelig fornemmelsen af en storby, og det er også nordøens største by. Det er også på nordøen, man finder Wellington, New Zealands hovedstad. En noget mindre by end Auckland, men samtidig også en utrolig hyggelig by.

Naturoplevelser findes bestemt også på nordøen

Til trods for mange forbinder sydøen som den ø med de smukkeste naturoplevelser, er der også utrolig smuk natur på nordøen. Rejser man rundt i autocamper på nordøen i New Zealand, er det nemt at komme rundt til de smukke naturområder, som øen byder på.

F.eks. er Bay of Islands et must for mange, når man kører rundt i autocamper på nordøen i New Zealand.

Lake taupo og Waitomo er også velbesøgte områder på nordøen, når man kører rundt i autocamper på nordøen i New Zealand. I Waitomo kan man f.eks. opleve orme, der lyser i mørket.

 

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Priserne er pr. forespøgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper her.

Motorhome i New Zealand
Motorhome i New Zealand
Familieferie i New Zealand med autocamper
Familieferie i New Zealand med autocamper
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand