65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

At rejse med autocamper i Canada er en fantastisk oplevelse på alle planer. Man kan opleve landet på mange måder, men at rejse rundt i en autocamper i Canada er den allerbedste måde at opleve den uovertrufne natur, den fascinerende kultur og de charmerende byer med mangfoldig historie. 

At man i tillæg for masser af tid til at være sammen på en helt anden nærværende måde end normalt, er noget der tiltaler flere og flere. At rejse med autocamper i Canada er en helt ideel rejseform for par såvel som for børnefamilier.

Der findes et stort udvalg af forskellige autocampere og motorhomes. Fællesnævneren for dem alle er, at de har de faciliteter, som I skal bruge på en ferie i autocamper i Canada. Find inspiration og mere information om vores autocamper / motorhome modeller, og find den model, der passer til jeres familie.

Autocamper i Canada - ferien der passer perfekt til børnefamilien

En autocamper, eller motorhome, er et hotel på fire hjul. I har det hele med jer, og I behøver kun at pakke ud én gang. Den perfekte ferieform for børnefamilier, der giver faste rammer for de mindste. Og bliver sulten for stor undervejs på landevejen, kan en rasteplads byde på en frokost i det medbragte køkken. Autocamperen er på vej til at blive hele Danmarks foretrukne ferieform.

Priser på leje af autocamper og motorhome i Canada

Priserne er pr. forespøgsel, men det er altid billigst jo tidligere man booker. Vi sørger for, at I får glæde af de bedste special-tilbud, der er tilgængelig på dit rejsetidspunkt, og vi sørger for, at I ankommer til en fuldt udstyret autocamper inkl. ansvars- og kaskoforsikring. Desuden får I 10 % rabat på alle KOA campingpladser i USA og Canada, når I booker jeres Cruise America autocamper gennem BENNS.

Autocamper i Rocky Mountains og det vestlige Canada

Mangfoldig, majestætisk og fuldstændig uovertruffen er vist de ord, der bedst beskriver det vestlige Canadas natur, der spænder fra gigantiske skovområder, smukke floder og søer, og høje sneklædte bjerge, til naturparker og prærieområder.

Et Motorhome eller autocamper i det vestlige Canada er den optimale rejseoplevelse for jer, som søger de mest autentiske naturoplevelser i Canada. Et motorhome placerer jer nemlig lige midt i naturen, og I har altid alt, hvad I skal bruge med jer.

Ved at tage med BENNS på en rejse i autocamper i det vestlige Canada er I selv herre over, hvad turen skal bringe. Autocamper i det vestlige Canada er en god og yderst komfortabel rejseoplevelse for hele familien, og hos BENNS medfølger altid en anbefalet rejseplan, som man kan vælge at følge, hvis man da ikke bare ønsker at improvisere sig vej gennem dette spændende land.

At vælge motorhome eller autocamper i det vestlige Canada er nemlig en meget fleksibel og fri måde at rejse på, og man behøver ikke have udtænkt alting på forhånd.

Grib dagen og tag ud på et eventyr med garanti for masser af hyggeligt samvær og et væld af anderledes oplevelser med en autocamper i det vestlige Canada.

Autocamper i det østlige Canada

Det østlige Canada byder på en rig og varieret natur med alt fra enorme skove og bjerge, til brusende floder, smukke søer og spændende naturparker samt et fængslende og helt unikt dyreliv. Og vælger man autocamper i det østlige Canada, kan man selv bestemme præcis, hvad man har lyst til at se og opleve.

Selvom vi altid tilbyder anbefalede ruteplaner, er det helt op til jer selv, om I har lyst til at følge dem, eller I hellere vil gå på opdagelse selvstændigt.

Autocamper i de østlige Canada er en rejseoplevelse af de helt sjældne, og det er samtidig en meget behagelig og fri rejseform. Der er altid mulighed for at stoppe op, hvis man har brug for at strække benene, finder et perfekt sted midt i naturen, hvor man har lyst til at spise en god frokost, eller man pludselig spotter en bjørn. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i Canada. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper her.

Autocamper i Canada
Autocamper i Canada
Oplev naturen helt tæt på i autocamper i Canada
Oplev naturen helt tæt på i autocamper i Canada
Spot en elg på ferie i autocamper i Canada
Spot en elg på ferie i autocamper i Canada
En tur til Victoria på Vancouver Island i autocamper
En tur til Victoria på Vancouver Island i autocamper
Et dejligt sted at holde hvil på en ferie i motorhome i Canada
Et dejligt sted at holde hvil på en ferie i motorhome i Canada
Tag f.eks. forbi Niagara Falls på autocamperferie i Canada
Tag f.eks. forbi Niagara Falls på autocamperferie i Canada
Se om i kan spotte bjørne på jeres autocamperferie i Canada
Se om i kan spotte bjørne på jeres autocamperferie i Canada
Besøg Montreal på en ferie i autocamper i Canada
Besøg Montreal på en ferie i autocamper i Canada
Kom tæt på kulturen i Canada på en ferie i autocamper
Kom tæt på kulturen i Canada på en ferie i autocamper

Skræddersyede autocamperferier i Canada

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din autocamperferie i Canada.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: