65 65 65 65
Mandag - fredag: kl. 10-15
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejs med autocamper i Canada

Canada er en fantastisk oplevelse på alle planer. Her venter uovertruffen natur, fascinerende First Nation kultur og charmerende byer som Montréal og Toronto i øst og Vancouver i vest, hver med mangfoldig historie. Infrastrukturen er rigtig fin med helt ideelle betingelser for at køre rundt på egen hånd, - og den allerbedste måde at opleve Canadas sjæl og DNA er ved at rejse rundt i en autocamper. 

Med en autocamper har man den ultimative frihed til at komme tæt på Canadas mægtige natur og dyreliv, og man har samtidig masser af tid til at være sammen med familien, uanset om man er par eller børnefamilie, på en anderledes nærværende måde end normalt. Noget som tiltaler flere og flere.

En autocamper, eller motorhome, er et hotel på fire hjul. I har det hele med jer, og I behøver kun at pakke ud én gang. Den perfekte ferieform for børnefamilier, der giver faste rammer for de mindste. Og bliver sulten for stor undervejs på landevejen, kan en rasteplads byde på en frokost i det medbragte køkken. Autocamperen er på vej til at blive hele Danmarks foretrukne ferieform. 

Canada rejser i autocamper er altid et hit, hos unge som ældre. Her er noget for alle!

 

Oplev det vestlige Canada i autocamper

Mangfoldig, majestætisk og fuldstændig uovertruffen er vist de ord, der bedst beskriver det vestlige Canadas natur, der spænder fra gigantiske skovområder, smukke floder og søer, og høje sneklædte bjerge, til naturparker og prærieområder. Den mægtige bjergkæde Rocky Mountains er en del af det vestlig Canada og er en helt naturlig magnet for rejsende, der kører rundt i autocamper.

Det vestlige Canada er et af de få steder i verdens, hvor naturen virkelig viser sig fra sin allerbedste side. Uanset hvad man er til af naturoplevelser, kan man få det her: Hiking i uimodståelige omgivelser, kajaksejlads på gudesmukke søer, skioplevelser med verdens bedste sne, dyreoplevelser med sorte og brune bjørne og meget meget mere.

Det bedste af det hele er næsten at med en autocamper placerer I jer selv midt i alle herlighederne, og skal ikke tænke på særlig planlægning. Her falder man ind, hvor der ser spændende ud. Frihed, fleksibilitet, nærhed er nøgleordene for oplevelser med en autocamper.

Det vestlige Canada byder på en utrolig række at oplevelser/seværdigheder. Listen er næsten uudtømmelig, så her er lidt inspiration:

  • Banff, Jasper og Wells Gray National Parks
  • Bjergsøerne Lake Louise og Lake Moraine ved Bow Valley Parkway
  • Icefield Parkway med Athabasca gletsjeren
  • Mageløse Vancouver og Vancouver Island
  • Harrison hot Springs

Så det sværeste er næsten at begrænse sig!

 

Oplev det østlige Canada i autocamper

Det østlige Canada byder på en rig og varieret natur med alt fra enorme skove og bjerge, til brusende floder, smukke søer og spændende naturparker samt et fængslende og helt unikt dyreliv. Og vælger man autocamper i det østlige Canada, kan man selv bestemme præcis, hvad man har lyst til at se og opleve. Som i det vestlige Canada er listen over mulige oplevelser uendelig land, så her er nogle punkter til inspiration:

  • Charmerende byer som Montréal, Quebec, Toronto og Ottawa
  • Fantastiske nationalparker som Cape Breton og Algonquin
  • Europæisk kolonihistorie ved Nove Scotia, fx. Louisbourg
  • Fascinerende First Nation kultur

De fleste vælger nok det vestlige Canada på en 'førstegangs' autocamperferie på grund af den dragende natur, men flere ser efterhånden det østlige Canadas mange dyder og tager autocamperferien her. Bestemt ikke det dårligste valg!

Autocampermodeller - hvad skal man vælge?

Udvalget af forskellige autocampere og motorhomes er stort. Fællesnævneren for dem alle er, at de har de faciliteter, som I skal bruge på en ferie i autocamper i Canada. Find inspiration og mere information om vores autocamper / motorhome modeller, og find den model, der passer til jeres familie. Læs mere om vore autocampermodeller her.

Hvbad koster det at leje en autocamper? 

Priserne på autocamperleje i Canada er pr. forespøgsel, men som altid - jo tidligere bestilling, jo billigere. Vi giver jer altid de bedste rejsetilbud, der er tilgængelig på jeres rejsetidspunkt, og hos os er I sikre på at modtage en fuldt udstyret autocamper inkl. ansvars- og kaskoforsikring. Gennem BENNS får I 10% rabat på alle KOA campingpladser i både USA og Canada, når I booker jeres Cruise America autocamper hos os.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i Canada. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper her.

Autocamper i Canada
Autocamper i Canada
Oplev naturen helt tæt på i autocamper i Canada
Oplev naturen helt tæt på i autocamper i Canada
Spot en elg på ferie i autocamper i Canada
Spot en elg på ferie i autocamper i Canada
En tur til Victoria på Vancouver Island i autocamper
En tur til Victoria på Vancouver Island i autocamper
Et dejligt sted at holde hvil på en ferie i motorhome i Canada
Et dejligt sted at holde hvil på en ferie i motorhome i Canada
Tag f.eks. forbi Niagara Falls på autocamperferie i Canada
Tag f.eks. forbi Niagara Falls på autocamperferie i Canada
Se om i kan spotte bjørne på jeres autocamperferie i Canada
Se om i kan spotte bjørne på jeres autocamperferie i Canada
Besøg Montreal på en ferie i autocamper i Canada
Besøg Montreal på en ferie i autocamper i Canada
Kom tæt på kulturen i Canada på en ferie i autocamper
Kom tæt på kulturen i Canada på en ferie i autocamper
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Skræddersyede autocamperferier i Canada

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din autocamperferie i Canada.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: