65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Montreal

Når I rejser til Montreal, vil I opleve den største by i området Quebec. Montreal er også den næststørste fransktalende by i hele verden efter byernes by Paris. Af store arrangementer har Montreal været værtsby for Verdensudstillingen i 1967 og Sommer-OL i 1976.

For over et århundrede var Montreal Canadas finansielle og industrielle hovedstad. Det kommer tydeligt til udtryk i byens arkitektoniske træk – specielt i den gamle bydel Old Port. Her kan ses bygningsværker i stil med nogle af Paris smukke bygninger, kirker og attraktioner. Byen byder på et væld af bydele, som alle skal opleves under en tur til Montreal. Chinatown, som en hver storby med respekt for sig selv har, den gamle del, der smager og føles fransk, og Mount Royal. Mount Royal er et bjerg, der tårner sig op inde midt i byen, med store grønne arealer og søer, som byens indbyggere nyder godt af på solskinsdage.

For sportsfanatikere er ishockey byens helt store samlingspunkt. Byen hold, Montreal Canadiens, er et af historiens mest vindende ishockeymandskaber, og et samlingspunkt uge efter uge for de mange fans i byen. Af andre sportsgrene har byen hold i de bedste fodbold- og baseball ligaer.

 

Canadas kulturelle hovedstad

Sådan er Montreal omtalt af mange. Alle landets franske medier holder til i byen og er derfor centrum for alt det fransk kulturelle, som bliver sendt ud i Canada. På den musiske scene bliver der i sommeren afholdt et stort udvalg af sommerkoncerter, og specielt jazz og rock-genren er i højsædet. Inden for kunst, teater og dans er Montreal også en af Canadas absolut førende.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Montreal. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

Oplev Montreal på en rejse til Canada
Oplev Montreal på en rejse til Canada
Museet Montreal Biosphere - Rejser til Montreal
Museet Montreal Biosphere - Rejser til Montreal
Den gamle bydel i Montréal
Den gamle bydel i Montréal
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: