65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rundrejse i Canada

Mange drømmer om en rundrejse i Canada. I 150 året for Canadas fødsel vil en rundrejse i Canada være en ekstraordinær stor oplevelse, da hele landet står klar til at modtage fødselsdagsgæsterne. En rundrejse i Canada er en lækkerbidsken for jer, der vil have bjergtagende natur med majestætiske, sneklædte bjerge, fotogene søer, unik kultur, fantastisk dyreliv og ikke at forglemme charmerende storbyer.

Rundrejsen i Canada indebærer den ultimative naturoplevelse kombineret med vidunderlig skønhed og ro. Hvis I spørger dem der allerede har været i Canada, vil de til enhver tid skrive under på dette. For dem har Canada været vanedannede, og de kommer tilbage til landet - igen og igen.

Skal Canada være jeres rejsemål for en rundrejse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har selv været der flere gange, og vores rejsekonsulenter er klædt på fra top til tå, når de skal rådgive jer om mulighederne. For dem er der mange af lige fra østkystens fascinerende, europæiske kulturhistorie med både franske og engelske undertoner, til de enorme vidder og den magiske natur på vestlysten. Vi er eksperter på at skræddersy rundrejser i Canada helt efter kundens ønsker og behov. Ring til os og få et gratis, uforpligtende tilbud på jeres rundrejse i Canada.

 

Højdepunkter på rundrejsen i Canada

  • Montreals og Quebec Citys frankofile stemning
  • Niagara Falls
  • Nova Scotias europæiske koloniarv
  • Banff og Jaspers uforlignelige natur
  • Vancouvers fantastiske 'setting' ud til Stillehavet

 

Rundrejser i Canada på egen hånd

Canada er en ideel destination at opleve på egen hånd. Om rundrejsen i Canada skal være i bil, i tog eller med autocamper, som mange gør. Det er ligegyldigt for os, vi kan klare det hele. 

Rundrejsen i Canada kan pakkes på forskellige måder, men kendetegnet for de fleste rundrejser er, at vi sørger for fly, transport og ophold. Der er ofte også forskellige udflugter inkluderet. Under de forskellige rundrejser står dog nævnt, hvad den enkelte rundrejse inkluderer og ikke inkluderer. Men mulighederne er mange for at få den ultimative ferie i det canadiske, hvor I selv er medbestemmende over turen og tempoet.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres Canada rundrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen på en rejse for livet.

Læs mere om rundrejser her.

På en rundrejse i Canada er I måske heldige nok til at se bjørne
På en rundrejse i Canada er I måske heldige nok til at se bjørne
Besøg Vancouver på en rundrejse i Canada
Besøg Vancouver på en rundrejse i Canada
Se fantastiske Niagara Falls på en rundrejse i Canada
Se fantastiske Niagara Falls på en rundrejse i Canada
Nyd livet på en rundrejse i Canada
Nyd livet på en rundrejse i Canada
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rundrejse i Canada

Skræddersyede rundrejser i Canada

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rundrejse i Canada.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: