Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Quebec City

Rejs til Quebec City og oplev en af Canadas hyggeligste byer. Byen er grundlagt af en franskmand i 1608, og det bærer byen stadig tydeligt præg af. Quebec City er den ældste havneby i Canada og har en befæstet bymur som den eneste by nord for Mexico.

Indenfor bymuren findes den gamle bydel, som har UNESCO's særlige anerkendelse. Udenfor muren finder I den nyere del af byen. Selvom Quebec stadig fungerer som havneby, er turisme dog også vigtig, og byen er besøgt af mange hvert år. Canadierne og amerikanerne er meget begejstrede for byen, da den har et europæisk præg, som man ikke finder så mange steder i Nordamerika.

Både om sommeren og vinteren er byen attraktiv, og blandt højdepunkterne kan nævnes Dufferin Terrace, en stor træterrasse med fantastisk udsigt, Old Port byens gamle havn og Quartier Petit Champlain, Québecs ældste bydel med gamle huse, der i dag er en levende bydel med gallerier, værksteder og restauranter.

 

Ile d'Orléans

En ø midt i St. Lawrence floden som faktisk er et levende museum med ca. 7000 indbyggere. Øen er ca. 71 km. rundt, og er et historisk sted med gamle huse, kirker og en mølle.

 

Wendake

Her har man muligheden for at opleve hvordan huron-indianerne, hvis stamme har levet i området og reservatet i op til 10.000 år. Man kan få gratis rundvisninger og om sommeren har man rekonstrueret en indianer landsby, hvor man kan få smagsprøver på indianerlivet og maden.

 

Montmorency Falls

Et massivt vandfald der er 1,5 gange større end Niagara Falls. Kort før Montmorency-floden løber ud i St. Lawrence floden styrter Montmorency Falls 83 meter ned. Fra Highway 138 får man det bedste udsyn til vandfaldet. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Québec. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

Den gamle bydel i Quebec
Den gamle bydel i Quebec
Besøg Montmorency Falls på en rejse til Quebec
Besøg Montmorency Falls på en rejse til Quebec
Quebec City - Rejser til Quebec
Quebec City - Rejser til Quebec
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: