65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Et krydstogt i Middelhavet er uden tvivl et krydstogt, hvor man vil få spændende oplevelser.

Middelhavet breder sig langs det nederste af Europa, og skaber en mulighed for at sejle blidt rundt i det smaragdblå hav og suge mange nye indtryk til sig. Det gøres bedst på et krydstogt i Middelhavet.

På et krydstogt i Middelhavet, kan kulturelle storbyer ses, små perler af postkortlignende øer opleves og på skibet kan komfort og bekvemmelighed nydes. Et krydstogt fjerner stress og bekymringer, og I behøver blot at pakke ud én gang, og derefter blot nyde alle faciliteterne ombord.

Når man er på cruise i Middelhavet, slipper man for besværlighederne ved selv at skulle komme fra A til B. Man vågner op på et nyt rejsemål næsten hver dag og kan gå i land og nyde historien, kulturen og den afslappede stemning, de steder I kommer til.

Det er yderst sjældent, at man kan komme på et krydstogt HELE Middelhavet rundt. Sejlruterne er som oftest opdelt i det vestlige Middelhav og det østlige Middelhav, hver med deres oplevelser.

En stor fordel ved et krydstogt i Middelhavet er, at skibet ofte lægger til helt inde i byen. Derfor får man rigtig meget tid på de forskellige rejsemål, og man kan tit gå direkte fra skibet og ind i byen. Under alle omstændigheder vil der som regel ikke være langt fra skibet til oplevelserne. 

Krydstogt i det vestlige Middelhav

Afhængig af det valgte rederi vil et krydstogt i det vestlige Middelhav typisk begynde i byerne Savona eller Genova i Italien. Som oftest vil krydstogtet rundt i denne del af Middelhavet vare 8 dage, og turen rundt tages som regel 'modsat' uret.

Typiske byer der besøges vil være Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo, Napoli og Rom, inden der vendes retur til Savona/Genova. 

På et krydstogt i det vestlige Middelhav er oplevelserne generelt af mere kulturel og historisk karakter, fordi der er tale om gamle byer med masser af historie og kultur indbygget.

Krydstogt i det østlige Middelhav

Et cruise i det østlige Middelhav vil typisk begynde i Venedig. Som oftest vil krydstogtet rundt i denne del af Middelhavet vare 8 - 12 dage, og turen tages som oftest rundt 'med' uret.

8-dages krydstogter vil typisk fokusere på rejsemål i Adriaterhavet, samt det nære Ægæerhav, men længerevarende krydstogter typisk kommer helt til den østligste del af Middelhavet med f.eks. Istanbul, Rhodos og Izmir.

Af andre typiske rejsemål i det østlige Middelhav kan nævnes Dubrovnik, Kotor/Montenegro, Korfu, Katakolon/Olympia, Athen og ofte øerne Santorini og Mykonos. 

På et cruise i det vestlige Middelhav er oplevelserne typisk af både kulturel og historisk karakter og naturmæssig skønhed. 

Et krydstogt i Middelhavet er et ideelt sted at starte, hvis I skal på et krydstogt for første gang. Her får man en rigtig fin fornemmelse for, hvad det vil sige at tage på et krydstogt.
Læs mere i vores guide om at tage på krydstogt første gang.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Middelhavet gennem Suezkanalen. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vores krydstogter her.

Besøg Barcelona på et krydstogt i Middelhavet
Besøg Barcelona på et krydstogt i Middelhavet
På krydstogt i Middelhavet
På krydstogt i Middelhavet
Krydstogt i Middelhavet
Krydstogt i Middelhavet
På et krydstogt i det østlige Middelhav er Dubrovnik en populær destination.
På et krydstogt i det østlige Middelhav er Dubrovnik en populær destination.
Tag f.eks. med Oasis of the Seas på et krydstogt i Middelhavet
Tag f.eks. med Oasis of the Seas på et krydstogt i Middelhavet
Marseille er et populært stop på et krydstogt i Middelhavet
Marseille er et populært stop på et krydstogt i Middelhavet
Tag f.eks. med MSC Divina på et krydstogt i Middelhavet
Tag f.eks. med MSC Divina på et krydstogt i Middelhavet
Rejseekspert Heidi kan skræddersy din krydstogtsrejse i Middelhavet

Skræddersyede krydstogter i Middelhavet

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din krydstogtsrejse i Middelhavet.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: