65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Et krydstogt i Middelhavet er uden tvivl et krydstogt, hvor man vil få spændende oplevelser.

Middelhavet breder sig langs det nederste af Europa, og skaber en mulighed for at sejle blidt rundt i det smaragdblå hav og suge mange nye indtryk til sig. Det gøres bedst på et krydstogt i Middelhavet.

På et krydstogt i Middelhavet, kan kulturelle storbyer ses, små perler af postkortlignende øer opleves og på skibet kan komfort og bekvemmelighed nydes. Et krydstogt fjerner stress og bekymringer, og I behøver blot at pakke ud én gang, og derefter blot nyde alle faciliteterne ombord.

Når man er på cruise i Middelhavet, slipper man for besværlighederne ved selv at skulle komme fra A til B. Man vågner op på et nyt rejsemål næsten hver dag og kan gå i land og nyde historien, kulturen og den afslappede stemning, de steder I kommer til.

Det er yderst sjældent, at man kan komme på et krydstogt HELE Middelhavet rundt. Sejlruterne er som oftest opdelt i det vestlige Middelhav og det østlige Middelhav, hver med deres oplevelser.

En stor fordel ved et krydstogt i Middelhavet er, at skibet ofte lægger til helt inde i byen. Derfor får man rigtig meget tid på de forskellige rejsemål, og man kan tit gå direkte fra skibet og ind i byen. Under alle omstændigheder vil der som regel ikke være langt fra skibet til oplevelserne. 

Krydstogt i det vestlige Middelhav

Afhængig af det valgte rederi vil et krydstogt i det vestlige Middelhav typisk begynde i byerne Savona eller Genova i Italien. Som oftest vil krydstogtet rundt i denne del af Middelhavet vare 8 dage, og turen rundt tages som regel 'modsat' uret.

Typiske byer der besøges vil være Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo, Napoli og Rom, inden der vendes retur til Savona/Genova. 

På et krydstogt i det vestlige Middelhav er oplevelserne generelt af mere kulturel og historisk karakter, fordi der er tale om gamle byer med masser af historie og kultur indbygget.

Krydstogt i det østlige Middelhav

Et cruise i det østlige Middelhav vil typisk begynde i Venedig. Som oftest vil krydstogtet rundt i denne del af Middelhavet vare 8 - 12 dage, og turen tages som oftest rundt 'med' uret.

8-dages krydstogter vil typisk fokusere på rejsemål i Adriaterhavet, samt det nære Ægæerhav, men længerevarende krydstogter typisk kommer helt til den østligste del af Middelhavet med f.eks. Istanbul, Rhodos og Izmir.

Af andre typiske rejsemål i det østlige Middelhav kan nævnes Dubrovnik, Kotor/Montenegro, Korfu, Katakolon/Olympia, Athen og ofte øerne Santorini og Mykonos. 

På et cruise i det vestlige Middelhav er oplevelserne typisk af både kulturel og historisk karakter og naturmæssig skønhed. 

Et krydstogt i Middelhavet er et ideelt sted at starte, hvis I skal på et krydstogt for første gang. Her får man en rigtig fin fornemmelse for, hvad det vil sige at tage på et krydstogt.
Læs mere i vores guide om at tage på krydstogt første gang.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Middelhavet gennem Suezkanalen. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vores krydstogter her.

Besøg Barcelona på et krydstogt i Middelhavet
Besøg Barcelona på et krydstogt i Middelhavet
På krydstogt i Middelhavet
På krydstogt i Middelhavet
Krydstogt i Middelhavet
Krydstogt i Middelhavet
På et krydstogt i det østlige Middelhav er Dubrovnik en populær destination.
På et krydstogt i det østlige Middelhav er Dubrovnik en populær destination.
Tag f.eks. med Oasis of the Seas på et krydstogt i Middelhavet
Tag f.eks. med Oasis of the Seas på et krydstogt i Middelhavet
Marseille er et populært stop på et krydstogt i Middelhavet
Marseille er et populært stop på et krydstogt i Middelhavet
Tag f.eks. med MSC Divina på et krydstogt i Middelhavet
Tag f.eks. med MSC Divina på et krydstogt i Middelhavet
Rejseekspert Heidi kan skræddersy din krydstogtsrejse i Middelhavet

Skræddersyede krydstogter i Middelhavet

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din krydstogtsrejse i Middelhavet.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: