65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Tag på krydstogt i Middelhavet

Få et utal af fortryllende lande og byer serveret på et fad med et krydstogt i Middelhavet. På et cruise i Middelhavet får I spændende oplevelser i flere lande på én og samme tur!

Forestil dig at vågne op til synet af Santorinis smukke, hvidkalkede huse langs klipperne den ene dag, mens der den næste dag venter en vidunderlig dag på havet med utallige bekvemmeligheder ombord på skibet, før du spadserer gennem Napolis smalle gader, fyldt med små italienske restauranter og caféer eller går på opdagelse i Barcelonas gotiske kvarter - et krydstogt i Middelhavet er kort sagt en fantastiske måde at få en masse forskelligartede oplevelser!

Et cruise i Middelhavet, kan således indeholde alt lige fra kulturelle storbyer, unikke UNESCO-skatte til små ø-perler fyldt med autenticitet og atmosfære, alt imens skibet skibets komfort og bekvemmelighed nydes om aftenen.

 

En eksklusiv & afslappende ferieform

Krydstogtet er for mange en rejseform, der fjerner stress og jag, for selvom man besøger mange forskellige destinationer, behøver I blot at pakke ud én gang, og herefter kan I nyde alle skibets faciliteter, som var I et på hotel, alt imens nye oplevelser venter næste dag.

På cruise i Middelhavet slipper I for selv at skulle spekulere over, hvordan I kommer fra A til B. Næsten hver dag vågner I op til et nyt rejsemål, hvor I i ro og mag kan gå i land og blot nyde historien og kulturen her og nu - og når I vender retur senere på dagen venter en skøn aften ombord på skibet, hvor I kan nyde en masse former for underholdning, lækker mad og skøn service i nogle dejlige omgivelser på det åbne hav!

 

Vælg mellem flere sejlruter

Det er yderst sjældent, at man kan komme på ét krydstogt kan komme hele Middelhavet rundt. Sejlruterne er som oftest opdelt i det vestlige Middelhav og det østlige Middelhav, hver med deres oplevelser.

Generelt er en stor fordel ved et krydstogt i Middelhavet, at skibet ofte lægger til helt inde i byen. Dette betyder, man tit kan gå direkte fra skibet og ind i byen, og på den måde få rigtig meget tid på de forskellige rejsemål. Under alle omstændigheder vil der som regel ikke være langt fra skibet til oplevelserne. 

 

Krydstogt i Middelhavets vestlige del

Afhængig af det valgte rederi vil et krydstogt i det vestlige Middelhav typisk begynde i byerne Savona eller Genova i Italien. Som oftest vil krydstogtet rundt i denne del af Middelhavet vare 8 dage, og turen rundt tages som regel 'modsat' uret. Typiske byer der besøges vil være:

 • Marseille
 • Barcelona,
 • Palma de Mallorca,
 • Palermo,
 • Napoli
 • Rom

På et krydstogt i det vestlige Middelhav er oplevelserne generelt af mere kulturel og historisk karakter, fordi der er tale om gamle byer med masser af historie og kultur indbygget.

 

Krydstogt i Middelhavets østlige

Et cruise i det østlige Middelhav vil typisk begynde i Venedig, varer ofte mellem 8 og 12 dage og tages som oftest rundt 'med' uret.

8-dages krydstogter i det østlige Middelhav vil typisk fokusere på rejsemål i Adriaterhavet samt det nære Ægæiske Hav, mens længerevarende krydstogter typisk kommer helt til den østligste del af Middelhavet med f.eks. Istanbul, Rhodos og evt. Izmir i Tyrkiet. Af andre typiske rejsemål i det østlige Middelhav kan nævnes:

 • Dubrovnik
 • Kotor i Montenegro
 • Korfu
 • Katakolon/Olympia
 • Athen
 • Og ofte øerne Santorini og Mykonos

På et cruise i det vestlige Middelhav er oplevelserne typisk af både kulturel og historisk karakter og naturmæssig skønhed. 

Et krydstogt i Middelhavet er et ideelt sted at starte, hvis I skal på et krydstogt for første gang. Her får man en rigtig fin fornemmelse for, hvad det vil sige at tage på et krydstogt.

Læs mere i vores guide om at tage på krydstogt første gang.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Middelhavet gennem Suezkanalen. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen. Søg på 'BENNS cruise Middelhavet tilbud' så får I vores mange gode tilbud serveret.

Se alle vores krydstogter her.

Besøg Barcelona på et krydstogt i Middelhavet
Besøg Barcelona på et krydstogt i Middelhavet
På krydstogt i Middelhavet
På krydstogt i Middelhavet
Krydstogt i Middelhavet
Krydstogt i Middelhavet
På et krydstogt i det østlige Middelhav er Dubrovnik en populær destination.
På et krydstogt i det østlige Middelhav er Dubrovnik en populær destination.
Marseille
Marseille
Rom
Rom
Napoli
Napoli
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din krydstogtsrejse i Middelhavet

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt i Middelhavet!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: