Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser med "Fast pris, fast afrejse"

Hos BENNS tilbyder vi en lang række rejser under konceptet "Fast pris, fast afrejse". Det er et unikt rejsekoncept, der kombinerer det bedste fra traditionelle grupperejser med det bedste fra individuelle ferierejser.

Fra grupperejsen tager vi den attraktive pris og trygheden i, at der er sørget for alt det praktiske. Vi har sørget for transport, overnatning og ofte inkluderet guidede ture. Desuden rejser du med andre danskere, så der er mulighed for at være social, hvis man ønsker det.

Fra den individuelle rejse tager vi fleksibilitet og frihed, idet vores rejser med "Fast pris, fast afrejse" ikke har et fastlagt program fra start til slut. Vi har indlagt masser af tid på egen hånd, hvor du kan være alene eller sammen med dem, du i forvejen kender.

Selvom det er en grupperejse, har du masser af tid alene eller sammen med dem, du allerede kender
Selvom det er en grupperejse, har du masser af tid alene eller sammen med dem, du allerede kender
Vores rejser med "Fast pris, fast afrejse" går til alle verdensdele
Vores rejser med "Fast pris, fast afrejse" går til alle verdensdele

Fordele ved konceptet

  • Fast, skarp pris: Vi booker i god tid fly, hotelværelser, skibskahytter mm. til en fast dato, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig en skarp pris på rejsen – selv i højsæsoner.
  • Tryghed på rejsen: Du rejser med andre danskere og bliver mødt af en lokal guide på destinationen, som sørger for, at I kommer sikkert fra A til B.
  • Kvalitet og komfort: Vi har nøje udvalgt de gode flyforbindelser, transfers, indkvartering og oplevelser, så du skal bare koncentrere dig om at nyde det.
  • Socialt samvær: Du kan tage del i fællesskabet og hygge med resten af gruppen, hvis du ønsker det.
  • Individuel fleksibilitet: Du har masser af tid på egen hånd, så du kan præge mange af dagene efter dine egne ønsker.

Hvordan foregår disse rejser?

Rejserne foregår på den måde, at I rejser fra Danmark i samlet flok. Når I ankommer til destinationen, bliver I modtaget i lufthavnen af en lokal BENNS-repræsentant, som sikrer, at I kommer trygt og sikkert videre.

Al transport foretages sammen med de andre i gruppen, ligesom I indkvarteres på de samme hoteller eller sejler på det samme krydstogtskib.

Når det er tid til at vende snuden hjemad mod Danmark, har vi ligeledes sørget for fælles transport til den pågældende lufthavn, hvorfra I flyver hjem med gruppen.

Som regel inkluderer vi enkelte udflugter på rejserne, som foretages i fællesskab med gruppen og en lokal guide, men der vil også være dage, hvor der ikke er planlagt nogen aktiviteter, og du kan nyde ferien på egen hånd.

Nogle aktiviteter foregår med resten af gruppen, f.eks. game drives på safari og andre guidede ture
Nogle aktiviteter foregår med resten af gruppen, f.eks. game drives på safari og andre guidede ture
Der er fast program på nogle dage, men der er også masser af tid på egen hånd
Der er fast program på nogle dage, men der er også masser af tid på egen hånd

Hvem henvender konceptet sig til? 

Konceptet er tiltænkt den voksende gruppe af rejselystne danskere, der nyder rejser med den tryghed, man kender fra grupperejsen, men som ikke har brug for at blive holdt i hånden af en dansk rejseleder, der følger gruppen hele tiden.

Så hvis du godt kan lide tanken om en rejse med høj kvalitet til en fast, skarp pris, hvor du rejser sammen i en gruppe, men samtidig har frihed til at gøre hvad du vil, er dette helt sikkert noget for dig.

Du kan tilmelde dig en rejse med "Fast pris, fast afrejse" alene, med en partner, en vennegruppe eller den helt store familie. Alle er velkomne!

På hvilke rejsetyper tilbyder vi konceptet?

Vi har i mange år haft succes med konceptet på vores krydstogtrejser. Mange krydstogtkunder nyder at kunne rejse til og fra havnebyer i en gruppe, men de behøver ikke at have en rejseleder med ombord på skibet, så her er det oplagt med "Fast pris, fast afrejse".

Vi tilbyder også konceptet på safarirejser, hvor man tager på guidede safariture med gruppen og bor på de samme lodges, men så er der f.eks. også nogle dages badeferie, hvor man kan gøre, hvad man vil.

Endelig har vi rundrejser i forskellige dele af verden, hvor det giver mening at følges ud og hjem som gruppe, men der er masser af tid til at passe sig selv, når man er på destinationen.

Vi har særligt mange krydstogtrejser under konceptet "Fast pris, fast afrejse"
Vi har særligt mange krydstogtrejser under konceptet "Fast pris, fast afrejse"
Du kan komme på eksotiske rundrejser med badeferie under konceptet, f.eks. på Bali eller Malaysia
Du kan komme på eksotiske rundrejser med badeferie under konceptet, f.eks. på Bali eller Malaysia

Særlige vilkår for rejserne

For at vi kan gennemføre disse rejser, skal der som udgangspunkt være minimum 10 rejsende i gruppen. Skulle vi stå i den uheldige situation, at vi ikke har 10 deltagere, forsøger vi altid at finde en alternativ løsning, hvorfor ændringer i f.eks. fly kan forekomme.

I enkelte tilfælde arrangerer vi rejserne samtidigt fra både Danmark og Norge. Det betyder, at man kan opleve at dele bustransport, udflugtsbus, safaribil o.l. med nogle af vores norske gæster.

I meget sjældne tilfælde kan rejsen blive annulleret, og dette vil i så fald blive meddelt senest 2 måneder inden afrejse. 

Er du interesseret i at høre mere om konceptet og vores ture, eller sidder du med spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Rejseekspert Malene kan hjælpe dig med rejsen

Interesseret i en rejse?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: