65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

En rejse til Japan vil uden tvivl give jer utrolige oplevelser. Uanset om man ønsker at opleve smuk natur, utrolige templer eller lære mere om historien, så er der uendelige muligheder på en rejse til Japan.

Tokyo - en utrolig oplevelse

En rejse til Japan bør uden tvivl indeholde et besøg i den utrolige storby Tokyo. Her vil I opleve de mange neonskilte og det travle menneskeliv.

Tag forbi Asakusa med Sensoji templet og gaden Nakamise, som siges at være den ældste shoppinggade i Japan. På Nakamise finder I utallige små boder, der sælger diverse ting, og det er nemt at finde japanske souvenirs her. Gaden ender ved Sensoji templet, som er Tokyos ældste tempel og også et af de flotteste.

På en rejse til Tokyo kan I også besøge kommunikationstårnet Tokyo Sky Tree, som er hele 634 meter højt.

Tokyo associeres med en stor og hektisk by for mange, men det betyder ikke, at Tokyo ikke er hyggelig og komfortabel at gå rundt i. Midt i den endeløse mængde af summende neonskilte og storskærme, er Tokyo hjemsted til noget af verdens mest imponerende arkitektur, smarte butikker og 4-stjernede restauranter. Alligevel skal man ikke langt fra centrum af Tokyo, før det hele ser helt anderledes ud. I de omkringliggende små byer og landsbyer får man et indblik i Japans rige kultur og traditioner. Her er både gamle templer og kejserlige haver. Tokyo er virkelig en by med utallige kontraster.

I området Shibuya, kan I opleve bydelen Harajuku. Uanset alder er Harajuku et meget spændende område at gå rundt i, da bl.a. tøjstilen er så anderledes og speciel. Området er netop kendt for dette, og det er bl.a. her mange nye trends opstår. Der er mange hyggelige små gader med unikke butikker, som er værd at besøge.

Templer der imponerer i Kyoto

Vil man se nogle af de smukkeste templer i Japan, bør man rejse til Kyoto. Kyoto er en utrolig hyggelig by med masser af templer, og man kan ikke nå at se alle på én dag. To templer I bør se er:
Kiyomizu-dera Temple og Kinkaku-ji Temple. Begge templer er utroligt smukke. Fra Kiyomizu får I et helt fantastisk syn over byen, hvor guldtemplet, Kinkaku-ji templet, pryder øjet med et fantastisk spejlbillede i den foranliggende sø.

Fokus på historie i Hiroshima

Et must-see når man er i Hiroshima er Hiroshima Peace Memorial Park, som ligger i centrum af byen. I dag er det svært at forstille sig at hele byen blev tilintetgjort af atombomben i 1945. Det var den japanske arkitekt Kenze Tange, som startede projektet med at opbygge Hiroshima Peace Memorial Park, som blev færdiggjort i 1954, og i dag fremstår det flot med grønne og åbne områder. Der er flere bygninger og monumenter til ære for de mennesker, der mistede livet. Parken er skabt for at få folk til at værdsætte, hvor dyrebar fred er.

Mens I er Hiroshima Peace Memorial Park, bør I også give jer tid til at besøge museet. Her får I mulighed for at se krigen fra japanernes side, og lære mere om, hvordan ødelæggelsen påvirkede byen og landet i helhed. Man kommer tæt på ofrene, og de pårørende, og kan høre dem fortælle om grusomhederne. De fortæller både om de direkte følger af brande og trykbølgens fysiske ødelæggelser, men også om hvordan mange blev ramt af strålesyge efterfølgende. Museet udstiller fotografier og videoer mm., der viser historien om Hiroshima før og efter bombeangrebet. Et utroligt spændende besøg og en rørende oplevelse.

Naturoplevelserne står i kø

Når man rejser rundt i Japan er det også oplagt at opleve den helt fantastiske natur. I kan f.eks. tage til Mt. Fuji, som på en klar dag viser sig fra sin aller bedste side. Mt. Fuji er Japans højeste bjerg, og er et imponerende syn, hvis man er heldig og får lov til at se det hele. Når toppen af Mt. Fuji er dækket med sne, ligner det en perfektformet vulkansk kegle og det er oftest sådan det bliver afbilledet. Mt. Fuji er et af de mest kendte symboler i Japan, og har været anset som hellig siden oldtiden.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Japan. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Den travleste fodgængerovergang i verden - Shibuya - Rejser til Japan
Den travleste fodgængerovergang i verden - Shibuya - Rejser til Japan
Sensoji ji templet -i-Asakusa, Tokyo - Rejser til Japan
Sensoji ji templet -i-Asakusa, Tokyo - Rejser til Japan
Lær mere om den japanske historie i Hiroshima - Rejser til Japan
Lær mere om den japanske historie i Hiroshima - Rejser til Japan
Smukke Mt. Fuji på en klar dag - Rejser til Japan
Smukke Mt. Fuji på en klar dag - Rejser til Japan
Bambusskov i Kyoto - Rejser til Japan
Bambusskov i Kyoto - Rejser til Japan
Den gyldne pavillon Kinkadu-ji i Kyoto - Rejser til Japan
Den gyldne pavillon Kinkadu-ji i Kyoto - Rejser til Japan
Geishaer i Kyoto - Rejser til Japan
Geishaer i Kyoto - Rejser til Japan
Gadeliv i Tokyo - Rejser til Japan
Gadeliv i Tokyo - Rejser til Japan
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Japan

Få skræddersyet rejsen til Japan

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Japan.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: