65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Vi hjælper dig med at finde lige netop det krydstogt, du gerne vil på, lige fra de helt billige krydstogter til de anderledes krydstogter i den dyrere ende. Vores filosofi er enkel: Kvalitetskrydstogter til markedets mest attraktive priser. Vi går således ikke på kompromis med kvaliteten på vores krydstogtrejser. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Krydstogtet er som rejseform under stærk udvikling. Rejsemålene bliver mere og mere eksotiske og nye, flottere skibe med uendelige muligheder for at blive aktiveret, underholdt, passet og plejet. En rejseform som tiltaler stadig flere mennesker over kloden.

Et krydstogt er en oplevelse som ingen anden

Et krydstogt kan bedst sammenlignes med en rundrejse, hvor I kommer rundt til en række forskellige rejsemål, men kun pakker ud og ind én gang, fordi hotellet følger med på rejsen. Efter en oplevelsesrig dag på rejsemålet, slapper man af på skibet om aftenen med herlig mad, underholdning og samvær med andre rejsende. Oplevelserne på rejsemålet kan man gøre på egen hånd, eller man kan benytte sig af rederiets udflugtsprogram. Et krydstogt er en på mange måder kompakt rejseform, hvor afslapning og oplevelser kombineres på optimal vis.

Populære krydstogter i hele verden

Udbuddet af krydstogter og rejseruter er ganske enkelt enormt, og vokser for hvert år, så det er ganske enkelt kun fantasien der sætter grænsen for hvor jeres krydstogtsrejse kan gå hen. Herunder nogle forslag til jeres næste krydstogtsrejse:

og den ultimative rejse, Krydstogtet Jorden Rundt.

Hvad koster et krydstogt?

Èt af de vigtigste spørgsmål man som rejsende ofte stiller er; "Hvad koster et krydstogt". Vi har lavet en guide til hvad et krydstogt koster, samt en guide til dig, som evt. kun er på udkig efter et billigt krydstogt.

Krydstogter med rejseleder

På mange af vores oversøiske krydstogter følger der en rejseleder med. Rejselederen vil være til stede på skibet og sørger for at tage hånd om de praktiske ting og spørgsmål. På denne måde kan I trygt og sikkert nyde rejsen både før og under. Men rejselederen fungerer IKKE som udflugtsguide eller destinationsguide på de enkelte rejsemål.

Krydstogter uden rejseleder, men hvor I rejser med andre danskere

På mange af vores krydstogter følger der ikke rejseleder med. Men I rejser stadig i en gruppe sammen med andre danskere og får på den måde et socialt samvær med andre rejsende.

Krydstogter helt på egen hånd

Mange ønsker at rejse helt på egen hånd, og til dem har vi naturligvis også en række muligheder for herlige krydstogter for enhver smag og enhver pengepung.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogtrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

 

Et krydstogt i Caribien er for alle
Et krydstogt i Caribien er for alle
Et krydstogt er ren selvforkælelse
Et krydstogt er ren selvforkælelse
Krydstogt i Caribien
Krydstogt i Caribien