65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt med BENNS 

Er et krydstogt lige dig, så finder vi lige netop det krydstogt, der passer til dine ønsker og behov, hvad enten det er et godt tilbud, et krydstogt direkte fra København, et krydstogt i Caribien eller noget helt fjerde. Drømmer I om en det helt store, ultimative krydstogt Jorden rundt, så klarer vi også det! Et krydstogt er for alle, uanset alder, og ingen kommer til at kede sig, for der sker noget hele tiden. Samtidig er der så god plads på et rigtigt krydstogtsskib, at hvis man gerne vil have fred og ro til at læse en bog o.l., så er der rig mulighed for det.

 

Krydstogtet, en ferie som ingen anden

Krydstogtrejser er under stærk udvikling. Rejsemålene bliver mere og mere eksotiske og nye, flottere skibe med uendelige muligheder for at blive aktiveret, underholdt, passet og plejet. En rejseform, som tiltaler stadig flere mennesker over kloden.

Et krydstogt er en helt unik rejseform, der bedst kan sammenlignes med en rundrejse, hvor I kommer rundt til en række forskellige rejsemål, men på et krydstogt pakker I dog kun ud én gang, fordi hotellet følger med på rejsen!

Efter en oplevelsesrig dag på dagens destination, slapper I af på skibet om aftenen med herlig mad, underholdning og samvær med andre rejsende, hvis man ønsker dette. Oplevelserne på rejsemålet kan man gøre på egen hånd, eller man kan benytte sig af rederiets udflugtsprogram, hvilket ofte inkluderer mange spændende ture for enhver smag og humør.

Et krydstogt er på mange måder en ideel rejseform, hvor afslapning og oplevelser kombineres på optimal vis.

 

Du får meget for dine penge, rigtig meget!

Mange har den opfattelse, at et krydstogt er en dyr måde at rejse på, og ofte kan det også se dyrt ud på papiret, men dykker man lidt ned prisen, vil I hurtigt opdage, at man ofte får rigtig meget for sine penge på et krydstogt. Som regel inkluderer prisen mange ting, som man ofte betaler ekstra for på andre ferieformer såsom:

  • Måltider - der er altid helpension med i vores krydstogter
  • Shows og underholdning - på langt de fleste krydstogter er der inkluderet shows hver aften samt forskellige former for aktiviteter i løbet af dagen i prisen
  • Drikkepenge - på mange krydstogter er drikkepenge til skibets personale inkluderet i prisen, så I ikke skal tænke på dette, når I er ombord

I runde tal koster et døgn på et krydstogt ca. 500-1000 kr., og hvor mange andre steder kan man få hotelovernatning, helpension (og måske drikkevarer), teaterforestilling, aktiviteter, transport osv. hver eneste dag for den pris - OG kvalitet?

Krydstogtet er i sandhed konkurrencedygtigt mod andre rejseformer.

Ofte har vi også en række krydstogttilbud, hvor du enten få krydstogtet
endnu billigere eller f.eks. få en drikkepakke med i købet. Se vores aktuelle krydstogttilbud lige her.

 

Vælg det skib, der passer til dig

Ligesom der et utal af destinationer og rejseruter, er der en lang liste af forskellige rederier og herunder skibe. Vi hjælper dig med at finde lige nøjagtig det krydstogt, som du drømmer om. Uanset om du er på jagt efter et billigt krydstogt f.eks. fra Danmark eller om du drømmer om et luksuskrydstogt i den dyrere ende, så finder vi en løsning, der passer dit behov.

Måske er de kulinariske oplevelser vigtige for dig, at der er masser af luksus, eller at der måske er spændende aktiviteter for børn. Du kan selvfølgelig få det hele på nogle krydstogter, men mange gange handler det om prioriteter. Tre af de vigtigste faktorer, man skal overveje, når man rejser på krydstogt er: Ruten, skibets størrelse, og om man ønsker at interagere med andre rejsende.

Det er vigtigt for os, at alle disse faktorer overvejes, når vi giver råd til vores kunder, så du har en god oplevelse til søs.

 

Et krydstogt er til hele verden

Udbuddet af krydstogter og rejseruter er ganske enkelt enormt, og vokser for hvert år, så det er ganske enkelt kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor jeres krydstogtsrejse kan gå hen.

Hos os finder du både billige krydstogter f.eks. fra København og de klassiske til Middelhavet og Caribien til mere eksotiske krydstogt i f.eks. Asien og i Stillehavet samt jordomsejlinger! Ofte har vi også gode krydstogtstilbud.

Herunder kan du se nogle forslag til krydstogtsrejser kan gå til:

Uden rejseleder, men sammen med andre

Som udgangspunkt følger der ikke en rejseleder med på vores krydstogter, men vi tilbyder et koncept, hvor I stadig rejser i en gruppe sammen med andre danskere, og I på den måde får et socialt samvær med andre rejsende - hvis I naturligvis ønsker dette!

Ved at rejse ud/hjem som en gruppe får I en billigere pris, end hvis I skulle gøre det på egen hånd. Samtidig beholder I jeres individuelle frihed til at gøre, hvad I har lyst til under rejsen. Så vores rejsekoncept forener det bedste af to verdener: grupperejsens fordele med individuel rejsefrihed.

Læs mere om vores koncept "Fast pris, fast afrejse".

 

Et krydstogter på egen hånd

Mange ønsker at rejse helt på egen hånd, og til dem har vi naturligvis også en række muligheder for herlige krydstogter for enhver smag og enhver pengepung. Vi kan også tilbyde krydstogter, som I muligvis ikke finder på vores hjemmeside, så hvis ikke du finder noget tiltalende på vores hjemmeside, så tag endelig kontakt til os, og fortæl os om dine ønsker!

BENNS har tilbudt krydstogter i mange år, og vores filosofi er ganske enkel: Et krydstogt med kvalitet til markedets billigste priser. Vi går således ikke på kompromis med kvaliteten på det krydstogt, som I køber. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Krydstogt
Krydstogt
Et krydstogt er ren selvforkælelse
Et krydstogt er ren selvforkælelse
Mange caribiske krydstogter stopper på St. Maarten
Mange caribiske krydstogter stopper på St. Maarten
Nyd hinanden og den fantastiske havbrise om aftenen
Nyd hinanden og den fantastiske havbrise om aftenen
Tag på krydstogt f.eks. til Sydney i Australien
Tag på krydstogt f.eks. til Sydney i Australien
Krydstogt
Krydstogt
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy dit krydstogt

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din krydstogtrejse!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: