65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

MSC har stolte traditioner inden for skibsfart, og er blandt andet verdens næststørste container rederi, efter vort eget Mærsk. MSC Cruises blev lanceret i 1988.

Denne stolte tradition bæres videre i en flåde af krydstogtsskibe, der fornys med hastige skridt. MSC’s skibe er afdæmpede i deres farvevalg og appellerer til de fleste skandinaver med deres klassiske fremtoning.

En unik kombination af design, komfort og spændende aktiviteter - MSC Cruises er det perfekte valg for hele familien. Hvad enten man rejser alene, som par eller som familie, er MSC altid et godt valg. MSC har ligeledes enhedspriser på børn og unge under 18 år.

Ombord finder du et stort udvalg af formelle og uformelle restauranter og caféer med smage fra hele verden. På skibet har du mulighed for at spise noget nyt hver dag! Du kan vælge mellem alt fra simple snacks til gourmet-middage i en af de mange restauranter på skibet. Mad og snacks er tilgængelige ombord 20 timer i døgnet.

På MSC kan du opleve et varieret underholdningstilbud af høj kvalitet - både om dagen og aftenen. Samtlige skibe kan skilte med store produktioner og spektakulære shows på alle sejladser, samt en lang række aktiviteter for alle generationer og alderstrin – uden ekstra betaling. Underholdning og aktiviteter varierer mellem de forskellige sejlruter. Aktiviteterne udføres også, når skibet er i havn, blandt andet professionelle dansekurser, træningsgrupper, lege, spil m.m.

MSC altid et godt valg, se frem til moderne komfort, afslapning og velvære, et varieret udvalg af underholdning og faciliteter - alt sammen kombineret med en distinkt italiensk elegance.

Krydstogtskibene

MSC's krydstogtskibe er opdelt i nogle grupper, hvor skibene er næsten ens. Find jeres krydstogtskib nedenfor og læs mere om faciliteterne ombord.

Kahytstyper

  • Indvendig kahyt
  • Udvendig kahyt
  • Balkonkahyt
  • Suite
  • Familiekahyt (på forespørgsel)

MSC skibene er også egnet for handicappede, da de har flere værelser med mere plads og god tilgængelighed rundt på skibet. Kontakt os, hvis I har brug for en handikapkahyt.

Drikkepakker

Ombord på alle MSC's skibe er det muligt at tilkøbe drikkepakke. Der findes flere forskellige All Inclusive drikkepakker, med forskelligt indhold, hvor man har ubegrænset drikke ombord.

Udflugter

Når I stopper i forskellige havne, er der selvfølgelig mulighed for at deltage på mange forskellige udflugter. For at være sikker på der er plads på den, eller de, ønskede udflugter, anbefales det, at de bestilles hjemmefra. Der er også mulighed for at bestille udflugter ombord på skibet. Der er både byrundture, transport til stranden, naturoplevelser mm.

Se alle vores krydstogter her

MSC Cruises
MSC Cruises
MSC Cruises
MSC Cruises
Fantastiske shows hver aften ombord
Fantastiske shows hver aften ombord
Gastronomiske oplevelser er i vente på et MSC skib
Gastronomiske oplevelser er i vente på et MSC skib
Lækre kahytter
Lækre kahytter
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: