65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til New Zealand

New Zealand er måske det sted på jordkloden, hvor naturen udfolder sig på allersmukkeste vis. Her møder I en fantastisk palette af naturoplevelser i form majestætiske bjerge, sydende vulkaner, uberørte dale og kilometerlange strande.

Dyreriget er mindst lige så uforglemmeligt med rigelige mængder af endemiske dyrearter og stimer af migrerende hvaler. Her er ingen farlige dyr på grund af New Zealand isolerede beliggenhed. 

Læg hertil charmerende byer, som hovedstaden Wellington, Christchurch, Dunedin og storbyen Auckland, der emmer af afslappethed, intimitet, autenticitet og engelsk kolonicharme, og man forstår hvorfor New Zealand er i top over danskernes favoritrejsemål. 

New Zealand består grundlæggende af to øer: Nordøen og Sydøen, som hver især begejstrer med deres særegne karakteristika. Nordøen imponerer altid med bl.a. sine vulkaner, varme kilder, strande, Maorikultur og vinmarker, mens Sydøens kan præsenterer prægtige bjerge, gletsjere og formidabelt dyreliv.

Vil man til New Zealand anbefaler vi altid, at begge øer besøges for at få en holistisk ferieoplevelse.

 

New Zealands Sydø

Sydøen er lig med storslået natur, adrenalin og ekstremsport for alle pengene. Det er her, at naturen ligner en nordisk nabo, Norge, allermest med isgletsjere, tårnende bjerge, dybe fjorde og klare bjergsøer. Det er blandt andet på Sydøen, at man finder den verdensberømte fjord, Milford Sound, som man kan besøge enten til fods eller på vandet i den dybe fjord. Nær Milford Sound ligger den knap så kendte, men måske smukkere fjord, Doubtfuld Sound. Nyd Milford Sound for den dybe ro, de knejsende bjerge med utallige vandfald og det rige dyreliv i vandet med sæler, delfiner m.m.

Sydøen er spækket med nationalparker, som virkelig giver jer en bjergtagende naturoplevelse, der går ind under huden.

Udover naturen er det især byen Queenstown med dens store udbud af adrenalinpumpende aktiviteter i naturen, der er med til at karakterisere Sydøen. Her kan man springe ud i faldskærm, rafte på brusende floder, cykle på mountain bike, vandre eller meget andet i det fantastiske omgivelser. Men man kan også bare sidde på sin balkon på et af de mange, dejlige hoteller og nyde udsigten til bjergkæden The Remarkables, der er rammen om det ikoniske billede af byen.

Sydøen gemmer på New Zealands højeste bjerg, Mt. Cook, der med sine 3.764 m. er et imponerende syn. I nærheden af Mt. Cook ligger flere af Sydøens smukke bjergsøer som Lake Pukaki og Lake Tekapo, kendt især for det surrealistiske blå vand i søen.

Andre attraktioner på Sydøen kan nævnes:

Ikke kun naturen kan imponere på Sydøen. Her ligger også nogle betagende byer med masser af engelsk kolonihistorie: Dunedin og Christchurch, og ikke langt fra sidstnævnte finder i den lille samfund ved Akaroa, hvor først franske og siden engelske indvandrere slog sig ned i 1800-tallet. Også et besøg værd. 

 

New Zealands Nordø

Nordøen minder på mange måder meget om Island med sine vulkaner og geotermiske områder. Her kam man opleve dampende vulkaner, spruttende gejsere og bade i varme kilder. Det er især i området ved Rotorua, at dette fænomen er synligt. I det nærliggende Tongariro område ses flere høje udslukte vulkaner, som man kan vandre imellem i en fantastisk rustik natur. 

Men det er ikke kun boblende varme kilder og gejsere som præger naturen her. På den nordlige del finder I Bay of Islands med masser af dejlige øer med strande og anden smuk natur. Her er også et fascinerende marineliv.

Det er også på Nordøen at I finder rigtig meget Maori-kultur. Maorierne herskede i New Zealand, da englænderne kom hertil. Det medførte kampe indtil parterne indgik fred i 1840 med Waitangi aftalen. Denne aftale blev indgået i Whaitangi i Bay of Islands området. I nærheden af Whaitangi Grounds finder I to historiske byer, Paihia og Russell, som bestemt er et besøg værd.

 

Storbyer og Ringenes Herre

Auckland er den største by på New Zealand og ligger helt ude på spidsen af Nordøen, lidt syd for Bay of Islands. Auckland er en multikulturel storby med mere end 1,4 millioner indbyggere, næsten en tredjedel af landets befolkning på 4,5 mio.

Længst mod syd direkte ud til Cook strædet, der løber mellem Nordøen og Sydøen, ligger landets hovedstad Wellington. Wellington er en overordentlig smuk og charmerende by med træhuse, museer og masser af historiske og kulturelle attraktioner.

Det er fra Wellington, at der er færge over til Sydøen. En færgetur, der tager gennem et af verdens smukkeste naturområder, Queen Charlotte Sound.

Udover at være en charmerende by i sig selv, er der mange der kommer til Wellington og området i nærheden af byen for at genopleve 'Ringenes Herre'. For det er her i området ved Wellington, at to af stederne til den berømte film blev optaget: Gardens of Isengard og Osgiliath Wood. Her kan man således komme med på en 'Movie set Tour'. Et stort trækplaster.

 

Getting around

New Zealand er med sin velordnede infrastruktur et oplagt land at rejse rundt i. Mulighederne er mange og afhænger af, om man vil rejse mere på egen hånd eller i selskab med andre. Med BENNS kan I komme rundt i New Zealand på forskelligt vis. Vi tilbyder forskellige rejseformer: Rundrejser, kør-selv-ferie i egen bil og autocamper.

 

Maorierne, New Zealands urbefolkning

Indbyggerne på New Zealand kaldes populært 'kiwis', opkaldt efter landets nationalfugl. Men New Zealands oprindelige befolkning hedder maorierne, som er kommet til New Zealand fra Polynesien for mange århundreder siden. De fleste regner med, at de kom til New Zealand i slutningen af 1200-tallet. Der er mere end 630.000 maorier i New Zealand, og det er som nævnt især området ved Whaitangi, der har kulturel og historisk interesse.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres New Zealand ferie. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Oceanien her. 

BENNS er eksperter på rejser til New Zealand
BENNS er eksperter på rejser til New Zealand
Overalt I New Zealand findes smuk natur - Her er Coromandel
Overalt I New Zealand findes smuk natur - Her er Coromandel
Franz Josef Glacier - Rejser til New Zealand
Franz Josef Glacier - Rejser til New Zealand
Auckland om aftenen- Rejser til New Zealand
Auckland om aftenen- Rejser til New Zealand
Kiwi-fuglen er New Zealands nationalfugl - Rejser til New Zealand
Kiwi-fuglen er New Zealands nationalfugl - Rejser til New Zealand
Gejsere i Rotorua - Rejser til New Zealand
Gejsere i Rotorua - Rejser til New Zealand
Udsigt over Lake Wanaka - Rejser til New Zealand
Udsigt over Lake Wanaka - Rejser til New Zealand
Oplev den fantastiske natur på en rejse til New Zealand
Oplev den fantastiske natur på en rejse til New Zealand
Oplev de smukke fjorde på en rejse til New Zealand
Oplev de smukke fjorde på en rejse til New Zealand
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: