65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Afrika

En rejse til Afrika er noget ganske særligt, og det enorme kontinents nærmest mytiske aura af eventyr, vilde dyr, store vidder, bjerge, ørken, floder, smukke strande og generelle uberørthed sammenholdt med dets status som menneskehedens vugge er som skabt til at give jer en rejseoplevelse, der går helt ind i sjælen og bliver der for evigt. En rejse til Afrika bliver hos jer hele livet.

Afrika består af 53 uafhængige lande, hvert med egen sjæl, kultur og karakteristika, som er med til at skabe et så forskelligartet patchwork af rejsemuligheder og oplevelser, at en rejse til Afrika uvægerligt byder på oplevelser og eventyr af en helt anden verden og ulig andre steder på kloden. 

 

Afrikas naturskønhed

Uanset om rejsen til Afrika er jeres første, eller I er kommet tilbage til dette vidunderlige kontinent, går Afrika helt ind under huden på jer. Det stof, som Afrikas episke historie er vævet af, er i sig selv unik og grund nok til et besøg her.

Lige fra de tropiske regnskove i den centrale Afrika til Saharas endeløse sandørken; fra de store savanner i øst til de majestætiske højlande overalt på kontinentet. Afrika er der få andre steder på kloden, der kan hamle op med, når det kommer an på naturskønhed.

 

Vilde dyr par excellence

Er der noget, der for alvor definerer Afrika som kontinent, er det det helt utrolige dyreliv, der især udspiller sig i den østlige og sydlige del af kontinentet. Afrika er hjemsted for de største mængder af klodens store pattedyr, som elefanten, flodhesten og løverne. Så safari er en populær rejseform i store dele af Afrika.  

En safarirejse i Afrika er for mange måske en form for rejsekliché, men når først man har oplevet de store dyreflokke på Masai Mara, stået på kanten af Ngorongoro krateret eller stået foran de kæmpestore menneskeaber, bjerggorillaerne, i Uganda eller Rwanda, er der ingen tvivl i den rejsendes sind om, at der er noget, der bare er større end en selv.

 

Menneskehedens vugge

Selv om de vilde dyr fylder meget i ens tanker, når man taler om Afrika, er Afrika også meget mere end netop vilde dyr og frodig savanne. Det er i det østlige Afrika af de tidligste reminiscenser af menneskets liv på jorden er fundet, og en safarirejse i Kenya og/eller Tanzania vil ofte tage jer omkring Olduvai Gorge med urgamle menneskefund.

Trods modernitetens fremfærd også i Afrika er kontinentet stadig præget af urgamle traditioner, ritualer og skikke, der er med til at minde befolkningen om, hvem de, og hvor de kommer fra. Især udenfor de store byer, lever traditioner og ritualer i bedste velgående, og den gamle måde at gøre mange ting på er stadig intakt og med til at opretholde tanken om ’Old Africa’.

 

Afrikas ikoniske UNESCO-kulturarv 

Oplevelserne står i kø i Afrika, og man vil gerne det hele, men der dog nogle ting, der er vigtigere end andre at opleve. Det har mange fundet ud af, også UNESCO, som har ialt 145 steder i Afrika på sin verdensarvsliste. Herunder finder i de 10 største og ikoniske landemærker og oplevelser, som man bør se:

  • Victoria Falls i Zimbabwe
  • Serengeti i Tanzania 
  • Afrika store søer som Lake Victoria, Laka Tanganyika og Lake Malawi
  • Kilimanjaro National Park, Tanzania
  • iSimangaliso Wetland Park, Sydafrika
  • Ngorongoro Conservation Area, Tanzania 
  • Stonetown, Zanzibar, Tanzania
  • Robben Island, Sydafrika
  • Cradle of Human Kind, Sydafrika
  • Mana Pools National Park, Zimbabwe

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Afrika. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Afrika.

Elefanter på savannen er et mål for mange, når de rejser til Afrika
Elefanter på savannen er et mål for mange, når de rejser til Afrika
Rejs til Afrika og se Victoria Falls -
Rejs til Afrika og se Victoria Falls -
Tag på safari og se smukke zebraer på din Afrika-rejse
Tag på safari og se smukke zebraer på din Afrika-rejse
På rejsei Okavango-deltaet
På rejsei Okavango-deltaet
Oplev gorillaer i Uganda- Rejser til Afrika
Oplev gorillaer i Uganda- Rejser til Afrika
Rejseekspert René kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Afrika

Interesseret i en rejse til Afrika?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Afrika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: