Stig ombord på verdens mest luksuriøse tog, Rovos Rail, og opdag det sydlige Afrikas mest spektakulære rejsemål. Rovos Rail har gennem 30 år været en rejseoplevelse på første klasse!

Siden starten i 1989 har Rovos Rail opnået et internationalt omdømme for rejseoplevelser i den absolutte topklasse. Træd ind i en verden med fordums elegance og service koblet med nutidens komfort og faciliteter, og oplev en rejse som er fyldt med romantik, magi og mystik i elegante og rolige omgivelser.

De smukke togvogne med paneler af ædle træsorter og bløde møbler i smukke stoffer er de suveræne rammer om et ophold i luksusklasse, og den sublime service og kvaliteten på det kulinariske område sørger for prikken over i’et, og gør en togrejse med Rovos Rail til en helt særlig,uforglemmelig oplevelse.

Rovos Rail tilbyder en række rejser af varierende længde, men alle med samme høje kvalitet og service. Men turene giver muligheden for at opleve nogle af Afrikas mest spændende rejsemål, lige fra Cape Town i Sydafrika til Dar Es Salaam i Tanzania. Turene har en varighed fra 2 - 15 dage og gennemføres stort set hele året.

Togrejser med Rovos Rail - en unik oplevelse

Togsuiterne: Komfort og rummelighed i verdensklasse!

På Rovos Rail får I de mest rummelige togsuiter i verden med den ypperste komfort og bekvemmelighed. Indbegrebet af luksus, hvor smukke træpaneler og edwardiansk indretning gør, at man føler sig hensat til en livsstil på første klasse fra en svunden tid! Alle suiter er med A/C og med enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. En-suite badeværelse med al moderne komfort og teknologi sørger for prikken over i’et på togrejsen.

Der er 3 typer suiter:

  • Royal Suite
  • Deluxe Suite
  • Pullmann Suite

Royal Suite
En meget rummelig og elegant suite til 2 personer på i alt 16 m2. Hver suite har sit eget private lounge område og et stort badeværelse ensuite med Victoriansk bad med seperat brusebad.

Deluxe Suite
Deluxe suiten er ligeledes til 2 personer og er på i alt 11 m2. Mindre lounge område og ensuite badeværelse med brusebad.

Pullman Suite
Pullman suiterne er de mindste suiter på 7 m2 og ligeledes til 2 personer. Suiterne er indrettede med en komfortabel sovesofa, der fungerer som sofa om dagen og seng om natten, når den slåes ud. Ensuite badeværelse med brusebad.

Deluxe Suite på Rovos Rail
Deluxe Suite på Rovos Rail
Royal Double Suite på Rovos Rail
Royal Double Suite på Rovos Rail
Pullman suite på Rovos Rail
Pullman suite på Rovos Rail

Måltider i topklasse om bord på Rovos Rail

Rejsen med Rovos Rail er All Inclusive og betyder at der serveres tre måltider ombord hver dag, komplementeret med lækker sydafrikansk vin til froksot og middag - og aldrig den samme vin. Måltiderne er udsøgte og tilberedt med udstrakt brug af friske, lokale råvarer. I kan se frem til en 5-stjernet oplevelse - også på madsiden. 

Eksklusiv restaurant med fornem betjening og service
Eksklusiv restaurant med fornem betjening og service
Observationsvogn på Rovos Rail
Observationsvogn på Rovos Rail

8 gode grunde til at togrejsen med Rovos Rail er så unik!

Togsuiterne
Togsuiterne er lige nøjagtig så vintage-luksusprægede, som man kan forvente med mørke træpaneler, bløde tekstiler, senge som er sofaer om dagen og skriveborde med smukt brevpapir med Rovos Rail logo. De tre typer: Royal Suites, Pullman Suites og Luxury Suites kan fåes i flere størrelser, men alle er indrettede med en grøn, brun og orange farvepalette, der fuldt matcher omgivelserne, man kører forbi.

Observationsvognen
Er en ganske enkel, åben togvogn med træbænke, men opholdet her er sand balsam for sjælen. At sidde der og lade det imponerende, nærmest uendelige landskab passere forbi, er ren afstressning og meditation. 

Den åbne observationsvogn på Rovos Rail
Den åbne observationsvogn på Rovos Rail

Spisevognen
Endnu mere pletfri vintage-stil med himmelsk mad baseret på lokale ingredienser. Rejsen er med all-inclusive og der er ikke sparet på lækre ingredienser lige fra langtidsstegt Karoo lam og kammuslinger på ærtemousse til lækker strudse filet med quinoa tabouleh og sød sennepsdressing! Hver dag en ny vin til maden, aldrig den samme to gange - et ekstra plus for vinelskere.

Personalet ombord
Et kaiptel for sig, og der hvor Rovos Rail er virkelig enestående lige fra bartenderen til butleren. Alle vidste hele tiden hvad de skulle gøre, og synes at vide, hvad kunden ønsker, før kunden selv ved det. Hele personalet optræder med en sjælden balance mellem at være hjælpsom og opmærksom: Høflige og formelle men alligevel afslappede, engagerede og ægte. 
Den generelle atmosfære i toget er måske dets ypperste produkt: Stiligt, men ikke 'for meget', en slags elegant minimalisme, der smager af, ja, klasse! 

Fantastisk service og betjening på Rovos Rail
Fantastisk service og betjening på Rovos Rail

Ingen WiFi
Ja, I læste rigtigt... En rejse med Rovos Rail fører jer tilbage til den analoge tidsalder. Her føler man, at tiden står stille. En rejse med Rovos Rail er en totalt afslappende, nærmest meditativ oplevelse, hvor dagens TV er de enorme vinduer til verden udenfor, den rigtige verden, hvor antiloper, gazeller mv. springer lystigt, og hvor det ene bjergtagende landskabsbillede afløser det andet, mens dagen svinder hen mod de berømte flammende solnedgange, som Afrika er så berømt for. 

Rutenettet
Rovos Rail har et fornemt rutenet i det sydlige Afrika med rejser fra 2-15 dages varighed og rejser som kan tage jer helt op til Dar-es-Salaam i Tanzania. En af de mest populære togrejser går fra Pretoria til Victoria Falls. Togrejserne kan nemt kombineres med f.eks. safariophold i Sydafrikas Krugerpark og nogle ekstra dage i f.eks. Victoria Falls, Cape town mv. afh. af valgte togrejse. Hør os om mulighederne for at skræddersy, den ultimative rejse i det sydlige Afrika. 

Afslappet stemning på Rovos Rail - uden WiFi og TV
Afslappet stemning på Rovos Rail - uden WiFi og TV

'The Choo Choo'
Ja, dette klassiske tog udsender stadig den legendarisk lyd, Choo Choo, noget, som i kombination med resten af oplevelserne ombord, virkelig er med til at understrege vintage-kvaliteten. Vintage betyder også 'gammel' og togene får uheld en gang imellem med lidt reparation til følge. Men hvad gør det, når man blot kan bestille lidt kølig hvidvin i ventetiden - uden omkostning.

Afgangsstationen
Et kapitel for sig i Pretoria. For mange Rovos Rail rejsende er den private togstation et dette også et højdepunkt. Den graciøse bygning i smukkeste 'colonial-style' arkitektur er et værdigt sted at begynde (eller afslutte) sin togrejse og sætter helt klart dagsordenen for hvad man kan forvente sig ombord på toget.

Den smagfulde lounge før afrejsen / ved hjemkomsten
Den smagfulde lounge før afrejsen / ved hjemkomsten