65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Cook Islands

Cook Islands ligger midt i det sydlige Stillehav og består af 15 øer, hvoraf de 12 af dem er beboet. Indbyggertallet er 20.000 (0,3 % af Danmarks befolkning) fordelt på 240 km2 (lidt mindre end Langeland). Øerne ligger i et område af Stillehavet, der dækker 1.800.000 km2 (42 gange Danmarks areal). Hovedindustrien er turisme, og der dyrkes også lidt landbrug og fiskeri. Cook Islands er administreret af New Zealand, og møntfoden er NZD (new zealandske dollars).

Befolkningen hører etnisk til Maorierne, som mange sikkert kender ifm. på New Zealand. Det er Maorierne, der kom over havet til New Zealand for mange år siden. I kan flere steder opleve deres kultur med sang og dans som god underholdning om aftenen. Mange udflugter inkluderer traditionelle tropiske retter, som ofte består af grillet tunbøf med stegte bananer, sweet potato og tropiske frugter. De fleste turister holder sig til hovedøen Rarotonga og Aitutaki lagunen, som kun kan nåes på en 45 min. flyvetur fra Rarotonga.

 

Rarotonga

Hovedøen i Cook Islands hedder Rarotonga, og her ligger landets eneste internationale lufthavn med fly til Auckland, Sydney og Los Angeles. Der er daglige fly til Auckland 1-2 gange om dagen, mens der kun flyves til Los Angeles og Sydney en gang i ugen.

Godt halvdelen af landets indbyggere bor på Rarotongas 67 km2 (lidt mindre end Tåsinge i det Sydfynske Øhav), hvor hovedvejen går hele vejen rundt om øen langs vandet. Øvrige veje er små stikveje, der fører lidt ind på øen og op i bjergene, som pryder midten af Rarontonga. Øens to busser kører begge øen rundt på hovedvejen i hver deres retning. Turen øen rundt i bus tager 1 time med alle stop.

Hotellerne på Rarotonga ligger alle ved vandet med smukke hvide sandstrande og ud til den store lagune, som omkranser øen. Få hundrede meter fra land brydes Stillehavets bølger i et rev, der omkranser Rarotonga, og danner den smukke turkisblå lagune med koraler og koralfisk i alverdens farver.

 

Aitutaki

Cook Islands næststørte ø er Aitutaki. Øens lufthavn fylder godt på kortet, selvom den er så lille, at kun små fly kan lande her. Der er kun få biler på øen og kun én taxa. Det er muligt at leje cykler, og det tager ikke mange minutter at cykle fra den ene ende af øen til den anden.

Selvom Aitutaki tæller som én ø, består den af 15 små øer, der danner en ring rundt om et stor blå lagune med det klareste vand, de hvideste sandstrande og tropiske fisk i smukke farver. Samlet areal er 18 km2 (lidt mindre end Fur i Limfjorden), men det er kun på den største ø, der er beboelse samt den lille ø Akitua, der danner rammen for Aitutaki Lagoon Resort. Der bor omkring 2.000 på Aitutaki.

Øen beskrives som det smukkeste paradis i hele Stillehavet, og med en sejltur rundt i lagunen finder man ud af hvorfor. I den modsatte ende af lagunen i forhold til hovedøen ligger den lille ø One Foot Island, hvor mange lader sig gifte på den smukke palmeklædte sandstrand. One Foot Island har en lille bygning, der huser et postkontor, hvor man kan sende sine postkort og få et fint stempel i sit pas.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Cook Islands. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Oceanien her. 

Oplev Rarotongas rige undervandsliv
Oplev Rarotongas rige undervandsliv
Flot udsigt fra udsigtspunktet Te Rua Manga ("The Needle") på Rarotonga
Flot udsigt fra udsigtspunktet Te Rua Manga ("The Needle") på Rarotonga
Rarotonga - Rejser til Cook Islands
Rarotonga - Rejser til Cook Islands
Nyd de fantastiske solnedgange på Aitutaki - Rejser til Cook Islands
Nyd de fantastiske solnedgange på Aitutaki - Rejser til Cook Islands
Shop souvenirs i Cook Islands - Rejser til Cook Islands
Shop souvenirs i Cook Islands - Rejser til Cook Islands
Slap af på de fantastiske strande - Rejser til Cook Islands
Slap af på de fantastiske strande - Rejser til Cook Islands

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Pacific Resort Rarotonga

  Pacific Resort Rarotonga er perfekt beliggende direkte ud til den turkisblå Muri-lagune på østsiden af Rarotonga. En autentisk 4-stjernet hoteloplevelse er i...

  Læs mere
 • The Rarotongan Beach Resort & Spa

  The Rarotongan Beach Resort & Spa er et 4-stjernet resort, der ligger på Rarotongas vestlige side nær byen Aroa. Resortet ligger direkte på den flotte Ar...

  Læs mere
 • Aitutaki Lagoon Resort & Spa

  Intet sted på jorden er man nærmere himlen end på Aitutaki, og intet sted er bedre at opleve dette overjordisk smukke sted end Aitutaki Lagoon Private Island...

  Læs mere
 • Tamanu Beach, Aitutaki

  Tamanu Beach er et imponerende sted på stranden på Aitutakis vestlige kyst i Cook Islands. Hotellet har 22 bungalows, 2 swimmingpools, 2 barer og en restaura...

  Læs mere
Få din rejse til Cook Islands skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til Cook Islands

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Islands.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: