65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Thailand er smilets land, og de, der har været på en rejse i Thailand forstår tilnavnet til fulde. Thailænderne er bare smilende og imødekommende overfor gæster i deres land, og smilet fører ganske ofte over i lettere, genert fnisen.

Thailand er et vidunderligt land at rejse til. Et land, som bare har det hele, ovenikøbet til overflod. Thailand er på mange måder et super moderne land, hvor man kan få alt og købe alt, og samtidig et meget konservativt og traditionelt land med sæder og skikke, der ligger meget dybt forankret i enhver thailænder.

Især er den enkelte thailænderes beundring for kongehuset enorm, og pt. er kongehusets rolle slet ikke til diskussion. Landet er meget sensitivt over bemærkninger og andre reaktioner, der kan tolkes som majestætsfornemmelse. Det tager man ikke let på = typisk fængselsstraf for noget sådant.

Thailand er bare så mange ting: Verdensbyen Bangkok med de fantastiske hoteller, shopping malls og aften- og natteliv; Nogle af verdens bedste strande i det sydlige Thailand; fascinerende buddhistisk kultur; frodig natur og bjergområde i nord.

Et utroligt mix af forjættende oplevelser, der let kan kombineres på kryds og tværs til en helstøbt rejse i Thailand. Glem ikke at Thailand er et land med en rigtig god infrastruktur, som gør det let at komme rundt i landet. Bangkok er den centrale hub for eventyret men blot en times flyvning mod nord og 1 times flyvning til øerne i syd. Samtidig er Bangkok ideel for at kunne besøge andre lande i Fjernøsten.

Bangkok

Bangkok er Thailand store, kaotiske hovedstad med over 10 mio. indbyggere. Til sammenligning har den næststørste by, Chiang Mai, blot 150.000 indbyggere. Så Bangkok er på alle måder landets økonomiske, kommercielle og underholdningsmæssige centrum.

Bangkok er de senere år kåret som den mest populære storby i verden; ikke uden grund. Byen har de seneste 15 år udviklet sig kolossalt som en følge af det generelle økonomiske boom i området.

Bangkok har i dag en skyline, der kan matche mange amerikanske storbyer - et tegn på økonomisk succes. Trafikstrukturen, som altid har været byens akilleshæl, er styrket med både metro, Sky train og fast-lane busser, for at sikre, at i hvert fald byens turister kommer let rundt til byens seværdigheder.

Bangkoks to store turistområder er Silom og Sukhumvit, som byder et utal af 5-stjernede hoteller, restauranter og barer og naturligvis også den legendarisk letbenede underholdning i f.eks. Pat Pong i Silom.

Bangkok ER fantastisk og med sin eksotiske stemning, kaotiske trafikkultur, formidable shopping og superlækre hoteller til en pris, vi ikke helt forstår i Vesten, en by, man absolut bør bruge nogle dage i ifm. en rejse til Thailand.

Bangkok er fuld af kultur og rummer adskillige vigtige templer:

 • Grand Palace med Smaragd-buddhaen, Buddhismens vigtigste ’image’,
 • Wat Po med den store forgyldte liggende Buddha,
 • Wat Arun, morgenrødens tempel ved Chao Praya floden Wat Saket, også kaldet Golden Mount
 • Wat Traimit med den 5,5 t tunge guldbuddha

Det nordlige Thailand

Det nordlige Thailand er mere bjergrigt og frodigt end det øvrige Thailand. Centrum for oplevelserne her er typisk Chiang Mai. Herfra udgår mange trekkingture i det thailandske højland, ofte med besøg i traditionelle Akha landsbyer. Chiang Mai har stor historisk betydning i Thailand som hovedstad i det gamle kongedømme Lanna, som eksisterede fra 1296 – 1768. I Chiang Mai finder man en række af Thailands vigtigste templer:

 • Doi Suthep, på bjergtoppen udenfor byen
 • Wat Chedi Luang
 • Wat Phra Singh

Chiang Mai er ligeledes udgangspunkt for at besøge det mere uberørte nordvestlige Thailand med Pai og Mae Hong Son på grænsen til Myanmar, og for ture til Den Gyldne Trekant helt mod nord.

Det kulturelle centrum

I det centrale Thailand findes to vigtige, gamle kongebyer, som er væsentlige indslag i landets kulturelle arv:

 • Ayutthaya, nord for Bangkok, hovedstad i Siam i perioden 1350 - 1767
 • Sukhothai, hovedstad i kongedømmet af samme navn i 1300-tallet. Sukhothai er UNESCO-beskyttet område

Det sydlige Thailand

De fleste turister tager til de sydlige øer, hvor der ligger talrige vidunderlige store som små tropeøer og lokker med de bedste strande i Fjernøsten, lunt, klart vand, god infrastruktur og masser af liv. Her er noget for enhver smag og pengepung, alt efter hvad man vil.

Phuket og de vestlige tropeøer

På den vestlige side af den thailandske landtange ligger Thailands største ø og turistmagnet, Phuket. En ø, der har set en helt sindssyg udvikling de seneste 20 år. Centrum for turiststrømmen er de to hovedstrande Patong Beach og Karon Beach men store hoteller og masser af restauranter mv. For nogle meget turistet.

Men bevæger man sig nord eller syd for disse strande svinder turiststrømmen ind om end man næppe får det for sig selv. Så skal man ud på de små øer syd for Phuket: Maiton, Racha, Phi Phi i en vis forstand, Coral Island.

Koh Samui og de østlige øer

Koh Samui er østkystens pendant til Phuket og lokker også med fantastiske strande, herligt vand og hektisk byliv. Mere roligt strandliv finder man på Koh Pha Ngan, især det nordøstlige hjørne på strandene ved Thong Nai Phan. Her finder man et par af Thailands ypperste strande.

Hvornår skal man rejse til Thailand

Thailand kan man rejse til hele året, men skal man til de sydlige øer er der lidt forskel på hvornår det er bedst. Vil man til de vestlige øer med Phuket er den bedste tid fra december – marts. Vil ma til de østlige øer med Koh Samui er den bedste tid fra februar – august. Vil man til Hua Hin i toppen af Siam bugten kan man tage dertil hele året.

Årsagen til forskellen mellem de vestlige og østlige øer skyldes påvirkningen af hhv. den østlige og vestlige monsun.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Thailand. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Besøg Grand Palace i Bangkok - Rejser til Thailand
Besøg Grand Palace i Bangkok - Rejser til Thailand
Besøg det flydende marked i Bangkok - Rejser til Thailand
Besøg det flydende marked i Bangkok - Rejser til Thailand
Besøg et af de mange templer i Chiang Mai - Rejser til Thailand
Besøg et af de mange templer i Chiang Mai - Rejser til Thailand
Strandene i Thailand er fantastiske - Rejser til Thailand
Strandene i Thailand er fantastiske - Rejser til Thailand
Se også den berømte liggende Buddha i Bangkok - Rejser til Thailand
Se også den berømte liggende Buddha i Bangkok - Rejser til Thailand
Den smukke Doi Inchanon Natinal Park - Rejser til Thailand
Den smukke Doi Inchanon Natinal Park - Rejser til Thailand
Smag den lækre thailandske mad - f.eks. Tom Yam Kung - Rejser til Thailand
Smag den lækre thailandske mad - f.eks. Tom Yam Kung - Rejser til Thailand
Se de fantastiske klippeformation ved Phuket - Rejser til Thailand
Se de fantastiske klippeformation ved Phuket - Rejser til Thailand
Phraya Nakhon Cave, Hua Hin - Rejser til Thailand
Phraya Nakhon Cave, Hua Hin - Rejser til Thailand
Besøg kulturrige Ayutthaya - Rejser til Thailand
Besøg kulturrige Ayutthaya - Rejser til Thailand
Med båd i Bangkok - Rejser til Thailand
Med båd i Bangkok - Rejser til Thailand
Oplev smukke vandfald Koh Kood - Rejser til Thailand
Oplev smukke vandfald Koh Kood - Rejser til Thailand
Koh Samui - Rejser til Thailand
Koh Samui - Rejser til Thailand

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Holiday Inn Silom Bangkok

  Holiday Inn Silom Bangkok er et moderne og komfortabelt hotel ca. 5 km fra Bangkok centrum. Værelserne er store og lyse med al nødvendig moderne komfort. Hot...

  Læs mere
 • Koh Kood Beach Resort

  Koh Kood Beach Resort er et hyggeligt, rustikt hotel som ligger ved stranden Bang Bao Bay – et perfekt sted for en badeferie. Her kan I nyde smukke solnedgan...

  Læs mere
Rejseekspert Ditte kan skræddersy din rejse til Thailand

Få skræddersyet rejsen til Thailand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Thailand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: