65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om River Kwai Jungle Rafts

River Kwai Jungle Rafts er en unik og charmerende flydende hoteloplevelse beliggende på floden Kwai i Kanchanaburi-provinsen i Thailand. Hotellet er bygget på traditionel thailandsk måde, med bambusstrukturer. Hotellet er helt fri for elektricitet, hvilket giver en autentisk og fredelig atmosfære.

Alt i alt tilbyder River Kwai Jungle Rafts en unik og uforglemmelig oplevelse, der kombinerer naturskønhed, traditionel thailandsk kultur og enkel luksus i en afsidesliggende og idyllisk beliggenhed.

Restauranten

En af de mest mindeværdige dele af opholdet på River Kwai Jungle Rafts er måltiderne, der serveres på hotellets restaurant, der flyder på floden. Her kan I nyde autentiske thailandske retter, tilberedt med friske, lokale ingredienser, mens I lytter til ​​flodens rislen og junglelydene.

Aktiviteter

Hotellet tilbyder en række aktiviteter og oplevelser, herunder guidede jungle vandreture, besøg i lokale landsbyer, og sejlture på floden Kwai. I kan også slappe af med traditionelle thailandske massagebehandlinger eller nyde en dukkert i den kølige flod.

Indkvartering

Hvert værelse på River Kwai Jungle Rafts er en flydende bungalow, der er udsmykket i enkel, thailandsk stil. Her kan I nyde den maleriske udsigt over floden og den omkringliggende jungle fra jeres private veranda. Om aftenen giver de oliebrændende lamper et romantisk og rustikt lys til værelset.

Læs mere om vores rejser til Thailand

Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Thailand

Interesseret i en rejse til Thailand?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Thailand!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: