65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Mellemøsten består af en række lande, som kun de færreste turister har opdaget og oplevet. I denne verdensdel gemmer sig en fremmed kultur og en natur, der byder på mange kontraster. Fra Sahara og Wadi Rums ørken til Det Røde- og Det Døde Hav, og det mere besøgte Middelhav med de dejlige badestrande. Alt dette kan du opleve på vores krydstogter.

Krydstogt i Dubai

Tag på et 1001 nats eventyr til kontrasternes by Dubai. Ultramoderne arkitektur mødes her med gamle vindtårne og moskéer, traditionelle arabiske souks, hvor de handlende udbyder deres glimtende guldsmykker og eksotiske krydderier og enorme shoppingcentre fyldt med den sidste nye mode fra alverdens designere. Byens kosmopolitiske atmosfære mærkes overalt. Med ca. 700.000 indbyggere, hvoraf ca. 80% er gæstearbejdere, kan man på et Dubai krydstogt forvente et herligt og fascinerende mix af den traditionelle arabiske verden, blandet med østens magi og vestens moderne komfort.

Krydstogt i Oman

I Mellemøsten ligger mange af de olieproducerende lande, Oman, Saudi Arabien, Kuwait, Bahrain, Qatar og De Forenede Arabiske Stater. Mod nord ligger Syrien med en af verdens ældste byer Damaskus og den gamle karavaneby Aleppo med Mellemøstens største basar.

I ørkenlandskabet ses gamle ruinbyer med hver sin spændende historie bag sig og på bjergtoppen ligger korsridderborgen, Krak des Chevaliers. Det arabiske kongerige Jordan syd for Syrien huser den glemte ruinby Petra og de stejle bjerge der grænser op til Israel.
Fra Dubai kan I opleve krydstogter rundt i Mellemøsten, hvor små, stenrige oliestater ligger som perler på en snor.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie gennem Panamakanalen. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Besøg Oman på et krydstogt i Mellemøsten
Besøg Oman på et krydstogt i Mellemøsten
Besøg Dubai på et krydstogt i Mellemøsten
Besøg Dubai på et krydstogt i Mellemøsten
Rejseekspert Malene kan skræddersy din krydstogtsrejse i Mellemøsten

Skræddersyede krydstogter i Mellemøsten

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din krydstogtsrejse i Mellemøsten.

Vis resultater for: