Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Den Dominikanske Republik

Kilometerlange hvide sandstrande, tropisk regnskov, golfbaner i verdensklasse, caribiske rytmer og spansk koloniarv er noget af det som venter jer på en rejse til Den Dominikanske Republik.

Den Dominikanske Republik er en del af Hispaniola den næststørste ø i De Store Antiller i Caribien, kun overgået af Cuba i størrelse. Den Dominikanske Republik udgør den største del af Hispaniola, hvor den sidste del udgøres af Haiti.

Mange associerer umiddelbart Den Dominikanske Republik med lange strande og store luksusresorts beliggende direkte til det turkisfarvede hav i det Caribiske hav. Den del passer 100% men landet har også meget andet at byde på end blot sand, vand og kolde drinks.

Her får I også natur i verdensklasse og unik spansk koloniarkitektur og historie i landets hovedstad Santo Domingo.
Vejret er en væsentlig del af en god ferie og her skuffer Den Dominikanske Republik heller ikke. Vejret er utroligt godt, klimaet er mildt hele året og temperaturen kommer yderst sjældent under 25 grader celcius.

 

Caribiens måske mest varierede ø

Et varieret bjerglandskab og en utrolig smuk natur er noget af det der kendetegner Den Dominikanske Republik. Øen har hele 9 nationalparker og Caribiens højeste og laveste punkt befinder sig her på øen. Det højeste punkt er det 3098 m. høje bjerg, Pico Duarte og det laveste punkt er indsøen Lago de Enriquillo, som ligger 44 meter under havets overflade. Mellem disse to yderpunkter finder man masser af frodige dale, sukkerplantager og fladt landbrugsland.

Langs med landets kyster finder man den ene smukke strand efter den anden. Flora og fauna er en tropisk ø værdig. Floraen er naturligt frodig og farverig og faunaen tæller flere arter af havskildpadder, pukkelhvaler og masser af fugle, hvoraf mange er endemiske til øen. Så en rejse til Den Dominikanske Republik kan let kombinere strandferie med naturoplevelser og aktiviteter i naturen generelt.

 

Santa Domingo - UNESCO-beskyttet kulturskat

Santo Domingo blev den første europæiske by i ’Den Ny Verden’ med sin grundlæggelse i 1498. Her blev der bygget både katedral og sygehus, den første guvernør i ’Den Ny Verden’ bosatte sig her, og det var også her at den første biskop blev indviet.

Santo Domingos helt store nyskabelse var selve byplanlægningen. I stedet for snævre, snoede gader som man kendte til i mange, store europæiske byer, blev gaderne her anlagt efter et retvinklet netværk med lige gader retvinklet på hinanden. Denne model har senere lagt til grund for mange byer i hele den nordamerikanske verden. Tænk bare på Manhattan! Santo Domingos centrum, der er anlagt efter disse nye principper er således helt unik og selvfølgelig optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Udover den unikke byplan, finder man i Santo Domingo også den ældste katedral og ældste fæstning i ’Den Ny Verden’.

Santo Domingo er således på en og samme tid en fascinerende tidslomme for den spanske kolonitid og en livlig, moderne storby med spændende museer, lækre modebutikker, charmerende restauranter og hippe caféer.

 

Punta Cana - et ferieparadis for hele familien

Palmer svajende blidt i den lune havbrise, nærmest uendelige sandstrande, store luksushoteller og resorts og nogle af de flotteste golfbaner Caribien kan opdrive – det er Punta Cana. Punta Cana ligger på øens østlige side, der hvor Atlanterhavet møder det Caribiske hav. Her kommer der gæster fra hele verden for at slappe af i de behagelige omgivelser med – næsten – evig sol. De flotte hoteller tilbyder alskens underholdning i form af bl.a. kasino, og mange af dem kører efter et ’All Inclusive’ koncept, så ingen behøver at tænke på, hvad tingene koster.

Om dagen er det naturligt aktiviteter ved eller på vandet, der er sagen. Mange daser i skyggen under parasollerne, mens andre snorkler, dykker, står på vandski eller tager på bådudflugt til mindre øer som Catalina og Saona. Skulle man lave noget andet er golf en yndet aktivitet. Her er hele 11 fantastiske golfbaner.

Kan man ikke undvære lidt kultur, så kan det anbefales at besøge den 500 år gamle provinshovedstad, Higüey, blot 45 km fra Punta Cana.

 

Puerto Playa - mere end sandstrand

Langs kysten mod nord ligger provinsen Puerto Plata, en anden populær turistdestination i landet. Dette skyldes bl.a. de skønne strande, de grønne dale samt det majestætiske bjerg Mt. Isabel de Torres. Toppen af bjerget er forbundet til kabelbanen Teleferico, den eneste i Caribien, og det er en yndet aktivitet at tage kabelbanen til toppen af bjerget for at nyde den flotte udsigt over området.

På mange andre måder ligner Puerto Playa andre strandområder i landet med de mange hoteller og resorts og de dermed forbundne aktiviteter ved og på vandet. Vil man prøve noget mere landbaseret kan man ride på heste, besøge det gamle Fort San Felipe fra 1500-tallet, spille golf og spadsere ad den dejlige strandpromenade Malecon med masser af caféer og restauranter.

Den Dominikanske Republik er storeksportør af glimrende rom til hele verden, så når man her, hvorfor så ikke besøge en romfabrik, Brugdal, og se hvordan rommen produceres.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Den Dominikanske Republik. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Caribien her. 

Punta Cana - Rejser til Den Dominikanske Republik
Punta Cana - Rejser til Den Dominikanske Republik
Musikere - Rejser til Den Dominikanske Republik
Musikere - Rejser til Den Dominikanske Republik
Nyd de fantastiske strande på en rejse til Den Dominikanske Republik
Nyd de fantastiske strande på en rejse til Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik

Læs mere

Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Den Dominikanske Republik

Interesseret i Den Dominikanske Republik?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Den Dominikanske Republik!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: