65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Punta Cana

Smukke strande, palmer, store luksushoteller og nogle af de fineste golfbaner i Caribien – det er Punta Cana. Her kommer turister fra hele verden, og området på Den Dominikanske Republiks østligste kyst er da også den største og hurtigst voksende turist-destination i Caribien. Her er mere end 50 hoteller, hvoraf de fleste er store spanske hotelkæder med tilsammen over 30.000 hotelværelser fordelt på en 40 kilometers strækning langs østkysten, nemlig der hvor sandet er kridhvidt, og klimaet er allermest behageligt.

Ud over at folk kommer til Punta Cana for at ligge i strandstolene og nyde livet fjernt fra arbejdspres og rudekuverter, er der også en anden type turister, som elsker stedet - nemlig golfspillerne. Punta Cana er den største golf-destination i Caribien med dens 12 professionelle golfbaner. Flere af dem er på listen over verdens 50 bedste golfbaner.

Men I kan nu sagtens få tiden til at gå i Punta Cana området, selv om I ikke spiller golf. I kan f.eks. dykke – hotellerne kan arrangere bådture ud til gode steder, hvis ikke I har fået arrangeret en tur hjemmefra – og en af de helt populære ture er at tage ud til øen Saona 100 kilometer mod vest, hvor mulighederne for snorkeling er særligt gode.

Der bor omkring 100.000 mennesker i Punta Cana-området. Provinsens hovedstad, den 500 år gamle Higüey, ligger 45 kilometer fra strandområdet og er også et besøg værd.

Mange af de nye resort-hoteller tilbyder desuden luksuriøse spa-områder, casino, spændende restauranter og børneklubber. Hotellerne har swimmingpools, men I kan roligt gå på stranden, for faktisk er vandet ud for turistområdet for det meste lavt og ufarligt at bade i.

I øvrigt er det blevet vældigt populært at blive gift i Punta Cana eller tage på bryllupsrejse til området. De fleste hoteller har særligt romantiske tilbud til brudepar.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Punta Cana. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Caribien her. 

Huse på stranden, Punta Cana
Huse på stranden, Punta Cana
Punta Cana
Punta Cana
Punta Cana
Punta Cana
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Den Dominikanske Republik

Interesseret i Den Dominikanske Republik?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Den Dominikanske Republik!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: