65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i USA

Elsker du at rejse men vil helst være foruden den besværlige og ukomfortable transporttid? Så skulle du opleve BENNS' krydstogt i USA. En krydstogtrejse er kendetegnet ved en unik kombination af afslapning og oplevelser. Det luksuriøse krydstogtskib fører dig rundt til alle destinationer på en måde, hvorpå selve rejsen mellem destinationerne gøres til en uforglemmelig del af din ferie.

I skibets eksklusive omgivelser kan du læne dig tilbage og nyde den udtalte komfort, der kendetegner et ophold på et krydstogt. Med et krydstogt til USA har du rig mulighed for at opleve dette enorme land og udforske alle landets forskelligartede seværdigheder. Når du går i land undervejs på dit krydstogt i USA, er det fuldstændig op til dig selv, om du vil udnytte de udflugter, som er planlagt af krydstogtet eller om du vil udforske destinationerne på egen hånd.

 

Krydstogtsrejser er for alle

Krydstogter i USA henvender sig til folk i alle aldre, hvad enten du er til storbyferie, strandferie, actionferie eller noget helt fjerde. USA byder desuden på uovertrufne naturoplevelser, og den amerikanske kultur bærer på forunderlig vis præg af de mange forskellige etniciteter, der udgør landets spændende befolkning. Hop om bord på et af BENNS krydstogter i USA og bered dig på en ferie fyldt med komfortabel luksus og uforglemmelige oplevelser.

 

Krydstogt i Alaska

På en krydstogtrejse i Alaska, vil I opleve landets enestående kultur og natur med den øde vildmark, fantastiske gletsjere, majestætiske bjerge, historiske ’Gold Rush’ byer og indfødte folkeslag.

En krydstogtrejse i Alaska er en fantastisk rundrejse i et af verdens smukkeste og mest storslåede naturområder med uberørte skove, høje bjerge, gletsjerlandskaber og isfyldte fjorde. Hertil kommer en ligeså enestående fauna med grizzly- og sortbjørne til lands og store hvaler, spækhuggere og delfiner til vands, samt en charmerende og mangfoldig indiansk befolkning. 

 

Krydstogt i Hawaii

Et krydstogt i Hawaii er en fantastisk mulighed for at at komme rundt til nogle af de utrolige vulkanøer uden at skulle flytte rundt hele tiden. En helt lille odyssé, hvor rejsen som oftest går til øerne: Oahu, Maui, Kauai og Big Island Hawaii.

Hver ø har sine helt egne karakteristika, hvilket gør at en rundrejse mellem øerne byder på noget nyt og anderledes, hver gang en ny ø besøges.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i USA. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Krydstogtskib ved Hawaii, USA
Krydstogtskib ved Hawaii, USA
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Alaska
Alaska
Rejseekspert Malene kan skræddersy din krydstogtsrejse i USA

Interesseret i USA?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt eller en anden rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: