65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Rejser til Sydafrika er ganske enestående og meget forskellige fra rejser til andre lande i Afrika. Sydafrika er mere en blanding af USA, Australien og dele af Europa.

Landet rummer et væld af seværdigheder i et enestående varieret landskab, der strækker sig fra vestkysten ved Atlanterhavet til østkysten ved Det Indiske Ocean - et farvespektrum i kultur, landskab og dyreliv, som kun findes få andre steder i verden.

Safari i Sydafrika

Safarirejser i Sydafrika kombineres ofte med kulturelle storbyoplevelser. Safari i Sydafrika er meget anderledes end i de klassiske safarilande Kenya, Tanzania eller Botswana, omend man mange steder kan se både The Big 5 og større flokke af dyr. Men de enorme mængder af dyr som man ser i Østafrika, skal man ikke regne med at se her, selv ikke i Kruger-parken. 

Kruger-parken er Sydafrikas store safaripark, og et klart trækplaster, når man vil se dyr. Men Sydafrika er ligeledes præget af en lang række mindre, og private, Game Reserve, som oå byder på store dyre- og naturoplevelser. Så man kan sagtens få fin safari i Sydafrika, alt efter lyst og pengepung.

Det der så adskiller Sydafrika fra de traditionelle safarilande er muligheden for at kombinere safarioplevelserne med unikke naturoplevelser, sublim strandferie og charmerende storbyferie. På den måde er Sydafrika som skabt til et helstøbt og holistisk ferieeventyr. 

Rundrejser i Sydafrika

Vi tilbyder en lang række feriemuligheder på jeres rejse til Sydafrika. I dette varierede og smukke land er mulighederne mange og inkluderer mindre safari i Sydafrika, større rundrejser med dansk eller engelsktalende rejseleder, samt muligheden for selv at sammensætte et besøg i Pretoria, Cape Town, Swaziland, Zululand, Kruger National Park, "Garden Route" eller Sun City. For blot at nævne de mest populære steder. Sydafrika er blevet udråbt til "én verden i ét land" - og det er ikke overdrevet. Det har virkeligt noget af det mest imponerende landskab, forskelligartede dyrevildt og den rigeste blanding af kulturer, som kan opleves i Afrika i dag.

Cape Town

På jeres rejse til Sydafrika bør I næsten opleve Cape Town. Cape Town har næsten alt, hvad man kan ønske sig af en storby: En fantastisk placering på Afrikas sydkyst, smuk natur, frugtbar jord og en mangfoldighed af indbyggere, der gør byen til en kulturel smeltedigel. Taffelbjerget i Cape Town udgør Cape Towns bagtæppe og sætter rammen om byen. Bjerget er 1.000 meter højt, og tager I op på Taffelbjerget - f.eks. med den kabelbane, der går op ad bjerget - belønnes I med en fantastisk udsigt over byen og bugten. Selve Cape Town er både en moderne storby med højhuse og mindre enklaver af gamle kvarterer med smalle gader. Den gamle bydel er koncentreret omkring parlamentet, hvor der også ligger en række museer.

Johannesburg

Johannesbug i Sydafrika er en storby, der foruden shopping, museer og seværdigheder, giver jer mulighed for at tage på safari, spille golf eller nyde det azurblå Indiske Ocean. En rejse til Johannesborg kan være alt fra den primitive eventyrlige rejse til den vilde luksusrejse.

Johannesburg og de mange muligheder

Tag på safari, opdag vinlandet, udforsk Drakensbjergene, se Garden Route ogspil golf på nogle af verdens bedste golfbaner i naturskønne omgivelser. I Sydafrika er infrastrukturen næsten på højde med den danske og er derfor også et oplagt land at udforske på egen hånd. Vi tilbyder en række feriemuligheder i dette varierede og smukke land - mulighederne er mange og inkluderer mindre safarirejser, udbytterige rundrejser og muligheden for selv at sammensætte et besøg i Johannesburg, Cape Town, Kruger National Park, "The Garden Route" eller Sun City.

Sydafrika er blevet udråbt til "En verden i ét land" og det er ikke overdrevet. Det har virkeligt noget af det mest imponerende landskab, forskelligartede dyrevildt og den rigeste blanding af kulturer, som kan opleves i Afrika i dag. Safari i Sydafrika - et land som sprudler af charme, raffinement og historie. Gå ikke glip af det!

Højdepunkter på rejser til Sydafrika:

 

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Sydafrika. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Afrika her.

Flyv med Emirates
Flyv med Emirates
Signal Hill i Cape Town, Sydafrika
Signal Hill i Cape Town, Sydafrika
Tag på safari i Sydafrika
Tag på safari i Sydafrika
Sydafrika er bl.a. kendt for gode vine
Sydafrika er bl.a. kendt for gode vine
Western Cape Knysna Beach
Western Cape Knysna Beach