Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

nThambo Tree Camp

nThambo Tree Camp tilbyder luksuriøs indkvartering i telt-/træhytter på pæle, så I er i øjenhøjde med trækronerne. Lejren ligger i Klaserie Private Nature Reserve i det berømte Greater Kruger-område med Sydafrikas vilde dyreliv.

Campen er ikke indhegnet, så der er mulighed for at se dyrene helt tæt på. Personalet sørger naturligvis for sikkerheden under dit ophold.

 

Faciliteter

Campen har kun fem hytter/telte og plads til maks. 10 gæster, hvilket gør den til et godt valg for dig, der ønsker en eksklusiv oplevelse.

Du har din egen private terrasse i forlængelse af det luksuriøse telt, hvorfra du kan nyde udsigten over den vilde natur i Klaserie Private Nature Reserve, som strækker sig helt til Drakensberg-bjergene.

Fællesområdet i nThambo Tree Camp består af en bar og restaurant, og i forlængelse heraf ligger campens "boma", som er et bålsted typisk for safari camps.

Der er også en lille splash pool, hvor man kan nyde en afkølende dukkert. Denne tiltrækker desuden mange elefanter i vintermånederne, så det er et populært sted for gæster at komme tæt på de fascinerende dyr.

 

Børn

Børn fra 13 år er velkomne og betaler samme pris som voksne.

 

Aktiviteter

Campen tilbyder daglige morgen og aften game drives (safarikørsel), samt mulighed for formiddags vandresafari, der tilbydes efter morgenmad, og specifik fuglesafari.

Desuden arrangeres særlige "boma"-middage, der indtages omkring bål, og "braai"-middage med traditionel sydafrikansk barbeque. 

Der kan også arrangeres morgenmad i bushen (efter anmodning). 

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Sydafrika

Interesseret i en rejse til Sydafrika?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Sydafrika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: