65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Der er utroligt mange forskellige måder, hvorpå man kan opleve og rejse gennem USA, men ønsker man fuld frihed, fleksibilitet og selvbestemmelse, så er BENNS' kør-selv-rejser til USA den optimale løsning.

USA er i sandhed mulighedernes land, og uanset hvad du søger på en ferie, er det helt sikkert at finde i USA, som byder på alt fra storslåede naturoplevelser, masser af spændende dyreliv, skønne, hvide sandstrande, eventyrparker, det ægte vilde vesten, de sydende sydstater samt et væld af store storbyoplevelser med hurtige og ultramoderne metropoler, festlige spillebyer, verdensberømte seværdigheder og monumenter, historie og kulturoplevelser samt luksuriøst Hollywoodliv.

Forslag til rejserute for kør-selv ferien i USA

Vores rejsekonsulenter kender USA ud og ind og har selv flere gange oplevet det kæmpestore land. På baggrund af deres erfaring og oplevelser har vi sammensat nogle forslag til kør-selv ferier, som man kan gøre brug af, helt eller delvist. Sammensætningen af pakker har naturligvis en hensigt og en idé, som gør pakken til en helhed.

Men alle forslag kan ændres eller justeres helt efter jeres ønske og behov. Men vi ser det som vores opgave som rejsearrangør at dele vores viden og erfaringer med jer, for at I får den bedst mulige ferieoplevelse som muligt. Disse er udtrykt i vore programforslag.

Hvorfor skulle I i givet fald vælge et programforslag:

  • Ruten er lagt på forhånd og har inkluderet de bedst tænkelige oplevelser undervejs. I skal bare koncentrere jer om at køre og opleve.
  • Hotellerne er naturligvis bestilt på forhånd, og vi har sikret jer de bedste priser gennem vore aftaler
  • Vi har inkluderet udflugter i prisen, hvor det giver mening. Dermed er væsentlige oplevelser sikret i rejseplanen.
  • Mulighed for at få en kørselsbog med kort, der hjælper jer med detaljerne under turen
  • Mulighed for at få et udvalg af ideer til, hvad der kan opleve undervejs, samt brugbare informationer til brug i trafikken.
  • Selv sagt skræddersyr vi også gerne bilferien for jer fra ende til anden, hvis det er jeres behov.

En kør-selv-ferie i USA er jeres mulighed for et uforglemmeligt eventyr i landet, man aldrig kan få nok af. USA er et sandt eldorado af oplevelser, og på en kør-selv-ferie til USA er det jer, som bestemmer, hvad jeres personlige USA-eventyr skal byde på.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør-selv-ferie i USA. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om kør-selv-ferie her.

Grand Canyon - Kør-selv-ferie i USA
Grand Canyon - Kør-selv-ferie i USA