65 65 65 65
Mandag - fredag: kl. 10-15
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Kør selv ferie i USA - frihed og fleksibilitet

En kør selv ferie i USA er den optimale løsning, når man ønsker fuld frihed, fleksibilitet og selvbestemmelse over tiden og sted. Her er USA nærmest som skabt til denne drøm.

På en kør selv ferie i USA kommer man er i sandhed rundt i mulighedernes land, som byder på alt fra storslåede naturoplevelser, masser af spændende dyreliv, skønne, hvide sandstrande, eventyrparker, det ægte vilde vesten, de sydende sydstater samt et væld af store storbyoplevelser med hurtige og ultramoderne metropoler, festlige spillebyer, verdensberømte seværdigheder og monumenter, historie og kulturoplevelser samt luksuriøst Hollywoodliv. Man bliver hurtigt 'amerikaniseret' på en kør selv ferie i USA, så hvorfor ikke i stedet kalde rejsen for et Roadtrip i USA. Så er man ligesom på hjemmebane.

 

Forslag til rejserute for et Roadtrip i USA

Vores rejsekonsulenter kender USA ud og ind og har selv flere gange oplevet det kæmpestore land. På baggrund af deres erfaring og oplevelser har vi sammensat nogle forslag til bilferier, som man kan gøre brug af, helt eller delvist. Rejseforslagets sammensætning har naturligvis en hensigt og en idé, som udgør en helhed. 

Men alle forslag kan ændres eller justeres helt efter jeres ønske og behov. Men vi ser det som vores opgave som rejsearrangør at dele vores viden og erfaringer med jer, for at I får den bedst mulige ferieoplevelse som muligt. Disse er udtrykt i vore programforslag til en kør-selv ferie.

Hvorfor skulle I egentlig vælge et programforslag:

  • Ruten er lagt på forhånd og har inkluderet de bedst tænkelige oplevelser undervejs. I skal bare koncentrere jer om at køre, opleve og få det bedste ud af tiden på jeres kør selv ferie.
  • Hotellerne er naturligvis bestilt på forhånd, og vi har sikret jer de bedste priser gennem vore aftaler
  • Vi har inkluderet udflugter i prisen, hvor det giver mening. Dermed er væsentlige oplevelser sikret i rejseplanen for jeres Roadtrip.
  • Mulighed for at få en kørselsbog med kort, der hjælper jer med detaljerne under turen
  • Mulighed for at få et udvalg af ideer til, hvad der kan opleve undervejs, samt brugbare informationer til brug i trafikken.
  • Selv sagt skræddersyr vi også gerne bilferien for jer fra ende til anden, hvis det er jeres behov.

 

Roadtrip på USAs vestkyst

USA er stort - meget stort - og de fleste har nok ikke uanede mængder af tid, hvorfor man må være mere målrettet i planlægningen af hvor ens Roadtrip i USA skal foregå.
Et Roadtrip på USAs vestkyst har altid været eftertragtet. Californien især tænder mange billeder på nethinden med lange strande, fede byer, afslappet surferkultur med mere. Altsammen noget der gør et roadtrip på USAs vestkyst til noget helt særligt. Lad os skræddersy jeres kør selv ferie i USA, gerne med udgangspunkt på USAs vestkyst.

En kør-selv ferie i USA er jeres mulighed for et uforglemmeligt eventyr i landet, man aldrig kan få nok af. USA er et sandt eldorado af oplevelser, og på en kør-selv ferie til USA er det jer, som bestemmer, hvad jeres personlige USA-eventyr skal byde på.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør-selv ferie i USA. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om kør selv ferie her.
Læs mere om alle vores rejser i USA
Læs mere om alle vores rejser i Nordamerika

Nyd bl.a. udsigten over Blue Ridge Parkway
Nyd bl.a. udsigten over Blue Ridge Parkway
Mulighederne for kør selv ferier er uendelige i USA
Mulighederne for kør selv ferier er uendelige i USA
Mt Carmel Road i Zion, Utah, er et fascinerende sted at afholde sin kør selv ferie
Mt Carmel Road i Zion, Utah, er et fascinerende sted at afholde sin kør selv ferie
Besøg f.eks. Boston på en kør selv ferie i USA
Besøg f.eks. Boston på en kør selv ferie i USA
Rejseekspert Anders kan skræddersy din kør selv ferie i USA

Skræddersyede kør selv ferier i USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din kør selv ferie i USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: