Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Route 66

Route 66 står for mange som noget helt unikt. Den gamle landevej blev til i 1926 som en vigtig trafikåre mellem Chicago i øst og Los Angeles i vest. I 1938 blev Route 66 USA's første asfalterede landevej, men den måtte i 1956 vige for det nye landsdækkende motorvejsnet. I 1985 blev vejen officielt pillet af landkortet, og i 1990 blev den omdøbt til turistruten Historic Route 66. Senest i 2006 har Disney og Pixar hyldet den legendariske landevej med tegnefilmen 'Biler'.

Route 66 har siden opførelse været symbolet på det at rejse tværs over USA. For mange er den endeløse landevej med det golde landskab omkring også symbolet på den totale frihed, som det ses i kendte ’’Road Movies’’ som Easy Rider og Thelma & Louise. Hvis I er klar på et langt og sejt træk tværs over USA, kan I starte i Californien i Santa Monica og tilbagelægge alle Route 66’s 3945 kilometer hele vejen til Chicago, Illinois.

Selvom landevejen er skiltet, kan den flere steder være svær at finde og lidt af en udfordring at køre på. Et af de bedste steder at starte turen ud af den klassiske landevej er i Arizona mellem Las Vegas og Grand Canyon, hvor I finder de gamle landevejsbyer Oatman og Seligman. Oatman er en noget særpræget by med æsler og skuddueller i hovedgaden og et hotel, hvor væggene er tapetseret med dollarsedler som i en ægte Clint Eastwood-western.

Seligman ligger ikke langt fra byen Williams. Her ser byen ud som den gjorde i 1956, da Route 66 blev nedlagt. Butikker, biler og tankstationen er som dengang, og nostalgien lever.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie på Route 66. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Kør på den kendte Route 66
Kør på den kendte Route 66
Route 66 i USA
Route 66 i USA
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: