65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Botswana

Safari i Botswana er skræddersyet til naturentusiaster og kvalitetsbevidste rejsende, der gerne vil opleve lidt udover det sædvanlige. Botswana byder på ekstraordinære oplevelser på alle planer: dyrelivet, naturen, kulturen, historien og ikke mindst unik indkvartering i autentiske omgivelser. Med vores safarirejser til Botswana kan du virkelig dykke ned i naturens vidundere.

Tag på game drives, bådsafari eller endda safari i fly gennem Botswanas ubeskriveligt smukke reservater og nationalparker, hvor dyrene strejfer frit omkring og det afrikanske landskab strækker sig så langt øjet rækker. Mærk spændingen når du får øje på udrydningstruede dyrearter som den afrikanske vildhund, den afrikanske gepard eller den sjældne brune hyæne. 

Bliv forbløffet over den klare, stjernefyldte nattehimmel og de magiske solnedgange, der farver horisonten. Med en Botswana safari fra BENNS får du et eventyr, du aldrig glemmer.

Oplev magiske solnedgange og se dyrelivet under den klare nattehimmel.
Oplev magiske solnedgange og se dyrelivet under den klare nattehimmel.
Det hvide næsehorn i Moremi Game Reserve.
Det hvide næsehorn i Moremi Game Reserve.

Derfor skal du på safari i Botswana

 • Sjælden mulighed for at se både det hvide og sorte næsehorn

 • Sejl blandt flodheste og sumpantiloper på en bådsafari i Okavango-deltaet

 • Find verdens største bestand af elefanter i Chobe National Park

 • Se "The Big Five" (løve, leopard, bøffel, elefant og næsehorn) i Moremi Game Reserve

 • Bliv imponeret over de mange flamingoer i Makgadikgadis saltsletter og sanddyner

 • Kom på safari i luften med en flyvetur over Okavango-deltaet

 • Nyd en safarirejse uden en masse andre turister

Sådan kan BENNS hjælpe med din safari til Botswana

 • Få din egen safariekspert, som selv har rejst i Botswana

 • Vi kan både arrangere game drives, bådsafari og safari med fly

 • Vi sammensætter en safari i Botswana efter dine ønsker og behov

 • Fuld tryghed i hele processen med løbende kontakt før afrejse og med nødtelefon på rejsen

 • Få en samlet pakke med alt fra fly og overnatning til daglige aktiviteter på rejsen

 • BENNS samarbejder med udvalgte lokale partnere af højeste kvalitet

Se blandt andet giraffer på safari i Botswana.
Se blandt andet giraffer på safari i Botswana.
Mærk roen i det afrikanske landskab og se vilde zebraer slentre forbi.
Mærk roen i det afrikanske landskab og se vilde zebraer slentre forbi.

Autentisk og enestående safari med minimal turisme

Hvis du søger en autentisk og enestående safari, så er Botswana det oplagte valg. Her er virkelig mulighed for at få unikke og ekstraordinære safarioplevelser med sig hjem i bagagen.

Hvad der blandt andet skiller Botswana ud, er regeringens fokus på økoturisme. Med en bevidst nedprioritering af masseturisme og høje standarder for unikke lodges er oplevelsen her helt særegen. En safari i Botswana er på et helt andet kvalitativt niveau end i andre safarilande i det østlige og sydlige Afrika. 

For at undgå rovdrift og bevare natur- og dyrelivet fører Botswanas regering nøje kontrol med antallet af turister i landet. Du vil derfor ikke i samme grad opleve et overbefolket land eller at holde i kø blandt adskillelige safaribiler på de mest populære spots. Det særlige fokus på økoturisme er med til at sikre natur- og dyreoplevelser af høj klasse og med stor variation. Kvalitet og pris går hånd i hånd her.

Safari til vands og i luften i Okavango-deltaet

Man kan næsten ikke sige safari i Botswana uden også at sige Okavango-deltaet -verdens største intakte indlandsdelta og en af Botswanas sande perler. Deltaet er på UNESCO's Verdensarvsliste med sin imponerende biodiversitet og dyreliv. Okavango-deltaet er hjemsted for nogle af verdens mest truede arter af store pattedyr, såsom geparden, det hvide næsehorn, det sorte næsehorn, den afrikansk vildhund og løven.

Oplev den helt unikke atmosfære, når deltaet er oversvømmet midt i Botswanas tørre sæson. Det tiltrækker massive mængder af dyreliv; alt lige fra løver, leoparder, bøfler og giraffer til flodheste, antiloper, impalaer, gnuer og kuduer.

Oplev det karakteristiske vådområde med en helt nærværende fornemmelse af den barske natur og det afrikanske dyreliv på en betagende bådsafari. Helt unikt kan du også få et overblik over dyrenes færden og den flotte mosaik af forgreninger i deltaet fra en eventyrlig flyvetur.

Få overblik over Okavango-deltaet på safari i en flyver.
Få overblik over Okavango-deltaet på safari i en flyver.
Majestætisk løve i Botswanas Kalahari-ørken.
Majestætisk løve i Botswanas Kalahari-ørken.

"The Big Five" og unikke safarioplevelser

I den østlige del af Okavango-deltaet ligger Moremi Game Reserve, som rummer en af Afrikas højeste koncentrationer af vilde dyr. Det kontrastfyldte landskab sørger for et varieret dyreliv, blandt andet den afrikanske vildhund og Afrikas største population af sumpantiloper. Det er også i parken, at du kan være heldig at spotte The Big Five (løve, leopard, bøffel, elefant og næsehorn).

Derudover kan du i den nordlige del af Kalahari-ørkenen opleve blandt andet store flokke af antiloper, giraffer, gnuer og forskellige slags bukke grundet de mere frodige græsområder især om sommeren. Eller tag forbi sanddynerne og de golde saltsletter i Makgadikgadi og se alt fra store flokke af flamingoer til zebraer, springbukke og impalaer nær vandhullerne.

Elefanternes rige i Botswanas ældste nationalpark

I den nordlige del af Botswana ligger Chobe National Park, som er kendt for dens store flokke af elefanter - ja, faktisk er Afrikas største bestand af elefanter samlet her. Derudover er parken hjemsted for et imponerende fugleliv med over 460 forskellige registrerede fuglearter, såsom Ibis, egyptiske gæs og de fleste arter af Kingfishers. Nationalparken byder også på et rigt og varieret dyreliv i dens forskellige områder.

Ved Chobe Riverfront kan du opleve vandbøfler, sabelantiloper og giraffer i store mængder i vandkanten af Chobe-floden. I Savuti-området finder du et fladt landskab med uendelige vidder, hvor du kan spotte alt fra elefanter, løver og geparder til vortesvin, giraffer og mange forskellige slags antiloper.

I det lille vådområde Linyanti møder dig Linyanti-floden, der munder ud i et delta. Udover at du kan se mange elefanter, flodheste, krokodiller og antiloper, er området kendt for at være et af de bedste steder i Afrika at spotte den udrydningstruede afrikanske vildhund. Chobe National Park er derfor et fantastisk sted at besøge, hvis du skal på safari i Botswana.

Afrikas største bestand af elefanter kan du opleve i Chobe National Park.
Afrikas største bestand af elefanter kan du opleve i Chobe National Park.
På safari i Botswana kan du se vilde dyr som zebraer, giraffer og bøfler i deres naturlige habitat.
På safari i Botswana kan du se vilde dyr som zebraer, giraffer og bøfler i deres naturlige habitat.

Skræddersyet safari i Botswana

At vælge en safari i Botswana med BENNS er ensbetydende med masser af eksotiske udflugter, usædvanlige oplevelser og et hav af uforglemmelige minder i bagagen. Mød den gæstfrie lokalbefolkning, oplev den lokale kultur på nært hold og fordyb dig i den rige kulturarv.

En Botswana safari henvender sig til dig, som ønsker en spændende og fri, men samtidig veltilrettelagt rejseoplevelse. Se de kontrastfyldte landskaber og de vilde dyr, der beboer dem og få den fulde oplevelse af alt det skønne, Botswana har at tilbyde.

Uanset om du har rejst i Afrika før, eller om det er dit første møde med dette fascinerende kontinent, kan vi varmt anbefale at tage på safari i Botswana. Der venter dig en helt ekstraordinær safarioplevelse! 

Praktisk information ved safari i Botswana

Hvornår er det ideelle tidspunkt at opleve en safari i Botswana?

Næsten alle tider på året kan byde på gode safarioplevelser, dog med variationer afhængigt af område og sæson. Overordnet set har Botswana et subtropisk ørkenklima med store forskelle i dags- og nattemperaturer.

Den tørre årstid fra maj til oktober siges hovedsageligt at være den bedste tid at tage på safari i Botswana. Dyrene samler sig ved de forskellige vandhuller og der derfor nemmere at spotte, modsat i den våde periode, hvor der er mere grønt og dyrene vandrer mere frit omkring. Det er samtidig også landets vintertid, hvilket betyder mere behagelige temperaturer i løbet af dagen, mens det godt kan tage et dyk i de tidlige morgen- og aftentimer.

Går turen forbi Okavango-deltaet, er vandmængden ligeledes på sit højeste midt i den tørre årstid fra juni til august. Det kan umiddelbart lyde besynderligt, men det skyldes at vandet først udspringer fra Angolas Højland i bjergene i regntiden omkring januar. Herefter strømmer vandet ned på en lang rejse og udmunder i Okavango-deltaet flere måneder senere, som derfor først fyldes midt i den tørre sæson. Her er der optimale betingelser for at se massive mængder dyreliv, som tiltrækkes af vandet.

Uanset hvornår på året du beslutter dig for at rejse til Botswana, kan du ikke undgå at få store natur- og safarioplevelser med hjem. Kontakt en af vores rejseeksperter, og få rådgivning til lige netop din safarirejse til Botswana.

 

Hvad slags indkvartering kan jeg forvente på en safari i Botswana?

Vores Botswana safarirejser garanterer høj kvalitet og komfort, uanset typen af indkvartering. Vi udvælger nøje vores lokale samarbejdspartnere, så du får både autenticitet og kvalitet for alle pengene.

I BENNS tilbyder vi forskellige indkvarteringsmuligheder, lige fra stemningsfulde safaricamps og mobile telte i uindhegnede områder til mere luksuriøse lodges med moderne faciliteter. Du kan kombinere flere typer og niveauer af indkvartering på én og samme rejse. Oplev kontrasten mellem at få måltider der tilberedes af egen kok ude i bushen til at gå på restaurant og nyde et autentisk afrikansk måltid ved siden af din lodge. Dyp tæerne i poolen den ene dag, mens du den næste dag mærker spændingen ved at ligge frit ud til et vandhul med mulighed for nærkontakt med det afrikanske dyreliv.

På fastlagte rundrejser er de enkelte indkvarteringer valgt på forhånd, hvilket fremgår af de enkelte ture i den vedlagte prisliste med rundrejser. Har du valgt en privat safari, skræddersyet vi i BENNS din safari helt efter dine egne krav til komfort og pris. Så kan du sammen med os udvælge de steder, hvor du ønsker at bo.

Rejseekspert René kan skræddersy din safari i Botswana

Skræddersyede safarirejser i Botswana

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Botswana.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: