65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Botswana

En safari i Botswana vil uden tvivl give jer storslåede dyre- og naturoplevelser. Oplev bl.a. Okavango-deltaet og Chobe National Park som byder på helt særegne oplevelser. Okavango-området er i sig selv UNESCO-beskyttet naturarv på grund af stedet unikke biodiversitet.

 

Autentisk safari med minimal turisme

Safari i Botswana er en rejse til en perle i Afrika, som er et helt unikt og storslået rejsemål for jer, som søger en autentisk og 'one-of-a-kind' safari. På jeres Botswana safari tager vi jer med på opdagelse i dette fantastiske og meget lidt turistede safariland, som har et helt enestående og mangfoldigt dyreliv og som samtidig byder på masser af anderledes og fængslende naturoplevelser. En safari i Botswana er på et helt andet kvalitativt niveau end i andre safarilande i det østlige og sydlige Afrika. 

Botswana fører selv nøje kontrol med antallet af turister til landet, for ikke at drive rovdrift på dyr og natur. Det sikrer at natur- og dyreoplevelser er af høj klasse og med stor variation. Modsat betyder det også et lidt højere prisniveau end i andre lande. Men kvalitet og pris går hånd i hånd her.

Udover Okavango og Chobe er der flere safarioplevelser i områder som:

 

Skræddersyet safari i Botswana

At vælge en safari i Botswana med BENNS er ensbetydende med masser af eksotiske udflugter, usædvanlige oplevelser og et hav af uforglemmelige minder i bagagen. Mød den gæstfrie lokalbefolkning, oplev den lokale kultur på nært hold og se det pragtfulde vådområde og de vilde dyr, der beboer det.

En Botswana safari henvender sig til jer, som ønsker en spændende og fri, men samtidig praktisk og veltilrettelagt rejseoplevelse, som garanterer, at I får den fulde oplevelse af alt det skønne, Botswana har at tilbyde.

Uanset om I har rejst i Afrika før, eller om det er jeres første møde med dette fascinerende kontinent, kan vi varmt anbefale safari i Botswana. En helt ekstraordinær safarioplevelse! 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Botswana. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om alle vores safarirejser
Læs mere om alle vores rejser i Afrika

Løver - Safari i Botswana
Løver - Safari i Botswana
Smukke giraffer spottet på safari i Botswana
Smukke giraffer spottet på safari i Botswana
Elefant i Okavango i Botswana
Elefant i Okavango i Botswana
Safari i Botswana
Safari i Botswana
Rejseekspert René kan skræddersy din safari i Botswana

Skræddersyede safarirejser i Botswana

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Botswana.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: