Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve, som dækker næsten en tredjedel af Okavangodeltaet, er hjemsted for en af Afrikas højeste koncentrationer af vilde dyr. Det er samtidig et af Okavango-deltaets mest tilgængelige områder med velanlagte stier og rigtig gode overnatningsmuligheder. Moremi Game Reserve grænser i det nordøstlige hjørne op Chobe National Park.

Moremi Game Reserve ligger i den østlige del af Okavangodeltaet og kombinerer permanente vandhuller med tørre områder, som danner et meget smukt og kontrastfyldt landskab. Safariområdet er opkaldt efter høvding Moremi, som er fra Botswana stammen.

Moremi har således en meget distinkt og dobbelt personlighed, hvor store områder af fastland rejser sig i det store vådområde. De to mest betydende øer er Chief’s Island, som kun kan nås med Mokoro og Moremi Tongue i den østlige del af området, som kun kan nås med 4-hjulstrækker.

Dyrenes leveområder er mange og varierede og rangerer fra skovområder med Mopanetræer over tørre græsstepper til mere permanente vandveje, laguner og øer.

 

Big Five

Med reintroduktionen af næsehornet, såvel det hvide som det sorte, er Moremi nu igen hjemsted for The Big 5 (løve, leopard, bøffel, elefant og næsehorn) og med Afrikas største population af sumpantiloper. Safariparken beskytter ligeledes en af de største flokke af den udrydningstruede afrikanske vilde hund.

Udover The Big 5 er Moremi hjemsted for mere end 500 forskellige fuglearter.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Moremi Game Reserve. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Botswana her. 

Flodheste i Moremi Game Reserve
Flodheste i Moremi Game Reserve
Elefant i Moremi Game Reserve
Elefant i Moremi Game Reserve
Rejseekspert Patrick kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Botswana

Interesseret i en rejse til Botswana?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Botswana!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: