65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Kør selv ferie i Canada

En kør selv ferie i Canada er den bedste mulighed for at opleve Canada 'unplugged'. En kør selv ferie viser jer Canadas slaraffenland af overdådige oplevelser med den magiske og smukke natur, det vilde dyreliv og ikke at forglemme den fascinerende 'First Nation' kultur.
Sluttelig Canadas byer med masser af historie og charme, og en rigtig kør selv ferie i Canada bør også omfatte byer som Montreal, Quebec City, Toronto og Vancouver.

BENNS hjælper jer med virkeliggørelsen et ægte roadtrip i Canada med mulighed for at opleve landets rå og uspolerede natur, og hvor I selv håndplukker de enkelte rejseoplevelser efter egne interesser og behov efterhånden, som bilferien skrider frem.

Tag derfor trygt på et Roadtrip i Canada, som fører jer gennem enorme skove, over tårnende bjerge og gennem livlige byer. Drag mod de store, skønne naturparker og fortab jer i udsigten over brusende floder og spejlblanke søer fra en bjergtop. Canadas naturparker er legendariske og besøg i f.eks. Jasper og Banff er næsten et must. Men generelt er Rocky Mountains fantastisk og dette spektakulære område opleves på en kør selv ferie i det vestlige Canada.

 

Kør selv ferie i det vestlige Canada

Canada er et enormt stort land og planlægning er påkrævet med mindre man har masser af tid til rådighed. Derfor vælger mange at fokusere på udvalgte området ifm. deres kør selv ferie i Canada. Der er ingen tvivl om at essensen af Canada finder man i landets vestlige del, og en kør selv ferie i det vestlige Canada er derfor højt på mange danskeres ønskeliste.

Det er naturligvis ikke uden grund for her får mange bl.a. oplevet The Rocky Mountains med utrolige bjergformationer, surrealistisk turkisfarvede bjergsøer, hyggelige bjergbyer, unikt dyreliv, områder ideelle til skiløb og helt ude ved Stillehavskysten unikke byer som Vancouver og 'britiske' Victoria på Vancouver Island.

 

Et Canada Roadtrip - køreturen er unik i sig selv

På et Canada Roadtrip er køreturen i sig selv - fra sted til sted - en stor del af rejseoplevelsen. Et Roadtrip i Canada er således en fri rejseform, der tillader, at I holder ferie i den hastighed, der passer jer, og giver jer mulighed for altid at stoppe op, hvis noget ud over det planlagte fanger jeres interesse undervejs.

Læs mere om Canada.

Så stig roligt ind i bilen og påbegynd en bilferie i Canada, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad I kan opleve af bragende natur, fascinerende kultur og charmerende byer.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør selv ferie i Canada. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen af jeres Roadtrip i Canada.

Læs mere om kør selv ferie her.
Læs om alle vore rejser i Canada

Bilferie i Canada
Bilferie i Canada
Nyd friheden på en kør selv ferie i Canada
Nyd friheden på en kør selv ferie i Canada
Canada
Canada
Canada
Canada
Canada
Canada
Rejseekspert Anders kan skræddersy din kør selv ferie i Canada

Skræddersyede kør selv ferier i Canada

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din kør selv ferie i Canada.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: