65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

En kør-selv-ferie i Canada er jeres mulighed for at opleve det bedste af Canada. Canada er et slaraffenland for den naturelskende eventyrer med sin blændende smukke og utroligt varierede natur og sit særprægede og fascinerende dyreliv.

BENNS' kør-selv-ferier i Canada giver jer muligheden for et møde med Canadas rå og uspolerede natur, hvor I selv håndplukker de enkelte rejseoplevelser efter egne interesser og behov efterhånden, som turen skrider frem.

Tag på en bilferie i Canada og kør ud i de enorme skove og mærk stilheden, drag mod de store, skønne naturparker eller fortab jer i udsigten over brusende floder og spejlblanke søer fra en bjergtop.

På kør-selv-ferie i Canada er køreturene fra sted til sted en stor del af rejseoplevelsen. Kør-selv-ferier i Canada er den frie rejseform, der tillader, at I holder ferie i den hastighed, der passer jer, og giver jer mulighed for altid at stoppe op, hvis noget ud over det planlagte fanger din interesse undervejs.

Læs mere om Canada.

Så spring i bilen og kør derudaf mod solnedgangen i Canadas vildmark.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør-selv-ferie i Canada. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om kør-selv-ferie her.

Maligne Lake - Bilferie i Canada
Maligne Lake - Bilferie i Canada