Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Togrejser

At rejse er at leve, og ingen anden rejseform illustrerer dette bedre end en togrejse.

Rejs som man har gjort det i århundreder og oplev naturen og mødet med fremmede kulturer på helt nært hold. Tag på togrejse og lad transporten være en del af rejseoplevelsen og ikke blot en måde at komme fra A til B. Med BENNS togrejser starter din ferie på perronen.

Togrejser er indbegrebet af afstresning og giver mulighed for masser af nærvær, samvær og fordybelse samtidig med, at man kan sidde tilbagelænet og nyde landskabernes forunderlige forskellighed på en måde, som ikke er mulig med nogen anden rejseform.

Når I rejser med BENNS på togrejse, er I sikret en hyggelig, afslappende atmosfære med masser af komfort, og vi tilbyder togrejser til et væld af interessante destinationer i hele verden - bl.a. Afrika, Australien, Canada og USA.

Ønsker I en autentisk, spændende og uforudsigelig rejseoplevelse i bekvemmelige og trygge rammer, er en togrejse med BENNS det perfekte valg.

 

Togrejser i Afrika

I Afrika er der også gode muligheder for at tage på togrejse. Her kan I kombinere store eventyr og følelsen af at rejse som i de gode, gamle dage med ultramoderne komfort og elegance.

På togrejse Afrika udforskes dette episke og underskønne kontinent på en anderledes og meget dybdegående måde. Her er tid til fordybelse samt til at nyde hvert eneste nye landskab, der glider forbi uden for dit vindue i ro og mag og i absolut luksuriøse omgivelser.

Siden starten i 1989 har Rovos Rail opnået et internationalt omdømme for rejseoplevelser i den absolutte topklasse.

Træd ind i en verden med fordums elegance og service koblet med nutidens komfort og faciliteter og oplev en rejse som er fyldt med romantik, magi og mystik i elegante og rolige omgivelser.

De smukke togvogne med paneler af ædle træsorter og bløde møbler i smukke stoffer er de suveræne rammer om et ophold i luksusklasse og den sublime service og kvaliteten på det kulinariske område sørger for prikken over i'et og gør en togrejse med Rovos Rail til en helt særlig, uforglemmelig oplevelse.

På togrejser i Afrika er kvalitet og service altid i top, og undervejs forkæles også ganen af store gastronomiske oplevelser. I bestemmer naturligvis selv, hvilke destinationer I ønsker at besøge samt af hvor lang varighed, jeres tur skal være. 

 

Togrejser i Australien

Tag på togrejse i Australien og oplev dette fantastiske kontinent og alle de berigende eventyr, som landet byder på, hvad enten du er til strand, koralrev, regnskov, storby eller bush. Med BENNS togrejse Australien kan du koncentrere dig om samværet med din familie og dine venner og nyde den storslåede natur, som det komfortable tog fører dig igennem uden at skulle stresse over trafik og kortlæsning. Samtidig lægger vores togrejse i Australien op til samvær i togkupeen og tilbyder en unik oplevelse, hvor man får lov at opleve en gammeldags og romantisk rejseform i et oplevelsesrigt kontinent.

Australien er et mangfoldigt land og uudtømmeligt for oplevelser. Med et særegent og utroligt dyreliv, smukke strande og storslåede storbyer med masser af kultur kan alle, uanset alder og interesser, få et uforglemmelig minde med hjem fra BENNS togrejser Australien. Lad toget tage dig til dine ønskede destinationer og nyd undervejs den storslåede natur, der omgiver dig på hele din rejse.

 

The Ghan

Brænder du efter at opleve det sande Australien og The Outback, så udbyder BENNS nu en unik togrejse med The Ghan, hvor I kan rejse mellem Adelaide og Darwin.

Hele ruten The Ghan går mellem Adelaide og Darwin og den fulde togrejse tager 3 dage og det hjælper vi gerne med at arrangere, hvis I ønsker det. Ellers er turen mellem Adelaide og Alice Springs inkluderet i vores rejse Australien på skinner. The Ghan er opkaldt efter de afghanske kamel-drivere der krydsede kontinentet ad denne rute.

Det australske landskab med dets varierede facetter udspiller sig foran jeres øjne lige fra de åbne vidder ved Adelaide Plains, de majestætiske bjerge ved Flinders Range til den røde jord og den koboltblå himmel i Australiens hjerte, Red Centre.

En fascinerende rejse med en rigtig god service uanset hvilken kahytskategori man har valgt. Det er oplagt at rejse med The Ghan, hvis man vil opleve mere end "bare" The Red Center. Det er dog netop derfor mange tager med The Ghan, for at komme til den legendariske sten Uluru (Ayers Rock) og 50 km derfra, kan I ved samme lejlighed opleve Kata Tjuta og Kings Canyon.

En togrejse med The Ghan giver et fantastisk indblik i, hvor stor Australien egentlig er, mens I undervejs kan slappe af og nyde den smukke og vilde natur, der vil omgive jer på hele jeres rejse.

 

The Indian Pacific

The Indian Pacific går mellem Perth og Sydney og har fået sit navn efter de to oceaner, den forbinder. Strækningen er på 4.352 km. og varer næsten tre døgn, passerer to tidszoner og går gennem meget forskellige landskaber. BENNS arrangerer også hele strækningen af denne togrejse, men på vores rejse Australien på skinner vil I opleve strækningen fra Sydney til Adelaide.

 

Togrejser i Queensland

Queensland er turisternes foretrukne feriemål, og det forstår man godt, for her findes et utal af forskellige seværdigheder og kilder til uforglemmelige ferieoplevelser. På en togrejse i Queensland kan I trygt læne jer tilbage i sædet og selv bestemme, hvor turen skal gå hen, uden at I skal tænke på billeje og kortlæsning. Toget fører jer lige ind i hjertet af seværdighederne, og hvad enten I er til strandliv, storbyferie eller regnskovsudflugter, har Queensland noget for jer.

På togrejse i Queensland kan I besøge byen Brisbane, statens hovedstad, som er kendetegnet ved en kompleks og unik blanding af imponerede skyskrabere og autentiske træhuse. Byen rummer desuden en stor oase, South Bank Parklands, hvor man kan bade ved stranden, og som er ideel for børnefamilier. Queensland er også hjemsted for det berømte Great Barrier Reef, som er enhver dykkers drøm, og solskinskysten er et paradis for enhver solelsker med sine smukke hvide sandstrande.

Queensland rummer også et stort antal nationalparker, hvor man kan udforske Australiens fantastiske dyrerigdom, og ud for kysten findes et utal af smukke øer, blandt andet Fraser Island, der er verdens største sandø. En tur med Kuranda Skyrail i Queensland er også en oplagt togrejse i Queensland for mange.

 

Togrejser i Canada

Tag med BENNS på en fantastisk togrejse i Canada, hvor I trygt kan læne jer tilbage i den komfortable togkupé og nyde jeres rejse og samværet med familie og venner, mens vi tager af os transporten.

Ved at tage på togrejse i Canada kan I opleve nostalgien og romantikken ved denne gammeldags rejseform, og hvilket land er mere oplagt end Canada, når man vil på togrejse. Canadas jernbane er en væsentlig del af Canadas historie og sjæl.

Som del af det nordamerikanske kontinent byder Canada på tryllebindende landskaber, hvor du og dine rejsefæller blandt andet kan udforske de store fyrreskove, klipperne, sneklædte bjerge, de tusindvis af småsøer og de uendelige prærier, der præger dette store, smukke land.

 

Togrejser gennem Rocky Mountains

En togrejse gennem Rocky Mountains vil give jer nogle helt fantastiske naturoplevelser. Undervejs vil I stoppe i Banff og Jasper, hvorfra I kan komme ud til de helt fantastiske søer, som Canada byder på.

 

Togrejser på Canadas østkyst

På østkysten er der gode togforbindelser, og det er nemt at opleve de spændende byer uden selv at skulle køre. Oplev den multikulturelle storby Toronto, hovedstaden Ottawa, og de fransktalende byer Quebec og Montreal. Her er det selvfølgelig oplagt også at opleve det imponerende Niagara Falls.

 

Togrejser i USA

Tag på en helt fantastiske togrejse i USA. Den amerikanske jernbane er et ikonisk symbol for USA og dets historie, og nu kan I hoppe ombord og udforske dette kæmpe land med en BENNS togrejse i USA.

Det er oplagt at tage på togrejse i Alaska, hvorfra man kan nyde den imponerende vildmark. Også på den amerikanske østkyst er der god mulighed for togrejser. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres togrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Togrejser
Togrejser
Rocky Moutaineer - Togrejse i Canada
Rocky Moutaineer - Togrejse i Canada
Togrejse i Australien - The Ghan
Togrejse i Australien - The Ghan
Togrejser
Togrejser
Togrejser
Togrejser
Kupé ombord på Indian Pacific - Togrejse i Australien
Kupé ombord på Indian Pacific - Togrejse i Australien
Oplev Victoria Falls på en togrejse i Afrika
Oplev Victoria Falls på en togrejse i Afrika
Togrejser
Togrejser
Togrejser
Togrejser
Rovos rail - Togrejse i Afrika
Rovos rail - Togrejse i Afrika
Togrejser
Togrejser
Togrejser
Togrejser
Rejseekspert René kan skræddersy din togrejse

Skræddersyede togrejser hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din togrejse.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: