65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Find din rejse her

Klik her for tilbud

Når I rejser til Canada, er der utrolig mange måder, I kan opleve landet på. Tag f.eks. på kør-selv-ferie, ferie i autocamper, på en togrejse eller på en spændende rundrejse. Uanset hvilken måde I vælger at rejse i Canada på, vil I uden tvivl få nogle fantastiske oplevelser i dette utroligt smukke land. Canada er verdens næststørste land, og her kan I opleve alt fra storslået natur til hippe storbyer som Montréal, Toronto og Vancouver. Lad BENNS' eksperter hjælpe jer med jeres rejse til Canada.

Canada er for naturelskere

Canada er et mekka for naturelskere, og med et areal, der strækker sig fra Atlanterhavet på den ene side til Stillehavet på den anden, er der nok at give sig til i Canada. BENNS hjælper mere end gerne med inspiration omkring rejser til Canada, uanset hvilken rejseform i vælger. 

Rejser man til det vestlige Canada bør man tage vejen forbi de fantastiske Rocky Mountains, hvor landskabet prydes af flotte bjerge, smukke søer og imponerende gletsjere. 

Den fransktalende del af Canada

I store dele af den østlige del af Canada taler man primært fransk. Den franske stemning kommer også til udtryk i byerne Quebec og Montréal, hvor man virkelig kan nyde de hyggelige små caféer og måske smage på specialiteten Poutine. 

Canada om vinteren

Størstedelen rejser til Canada om sommeren, men man kan også sagtens tage til Canada om vinteren og få nogle helt fantastiske oplevelser. Især er skirejser til Canada et hit. Whistler er en stor skidestination om vinteren og her kan man opleve den fantastiske puddersne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Canada. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Nordamerika her.

 

Canada Specialists
Canada Specialists
Quebec - den fransktalende del af Canada - Rejser til Canada
Quebec - den fransktalende del af Canada - Rejser til Canada
Utrolige naturoplevelser venter jer på en rejse i Canada
Utrolige naturoplevelser venter jer på en rejse i Canada
Dyrelivet i Canada er spændende- Rejser til Canada
Dyrelivet i Canada er spændende- Rejser til Canada
Oplev Canada om vinteren - Rejser til Canada
Oplev Canada om vinteren - Rejser til Canada
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Få skræddersyet rejsen til Canada

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Canada.

Vis resultater for: