65 65 65 65
Mandag - fredag: kl. 10-15
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Canada

Naturen i Canada er mægtig og vil for de fleste klart være i centrum på en rejse til Canada. Landet er et sandt mekka for naturelskere, og med et areal, der strækker sig fra Atlanterhavet på den ene side til Stillehavet på den anden, er der nok at give sig til i Canada. Er I mest interesserede i det vestlige Canada, kommer man ikke udenom, i mere end en forstand, de fantastiske Rocky Mountains, hvor landskabet prydes af imponerende bjerge, ultrasmukke bjergsøer og majestætiske gletsjere.

Er I mere til det østlige Canada vægter kultur og historie tungt med storbyer som Montréal, Toronto og Ottawa, der emmer af europæiske kolonitid, First Nations historie, østkystens øer som fx. Nova Scotia, der byder på nogle af Nordamerikas ældste bosættelser inkl. vikingefund og naturfænomener som det monumentale Niagara Falls.

Canadas unikke natur og historie kan opleves på utroligt mange måder. Infrastrukturen i landet er fremragende, så Canada er tilgængeligt uanset om man tager på en kør-selv ferie i bil, på et krydstogt, på ferie i autocamper, på en togrejse eller på en spændende rundrejse.

Uanset hvilken måde man at opleve landet på, så får man helt uimodståelige og unikke oplevelser så få lande på kloden kan hamle op med.

Uanset hvad I foretrækker hjælper vi med at skræddersy den perfekte Canada rejse. Det har vi gjort siden 1963, så vi er gode til det.

 

Canadas bjergtagende nationalparker

Siger man Canada, siger man også fantastiske nationalparker. Når man skal til Canada, er det helt utænkeligt ikke at besøge en eller flere nationalparker, og der er ingen tvivl om, at de største og mest spektakulære naturoplevelser finder man i det vestlige Canada i provinserne Alberta og British Columbia, som huser nationalparkerne Banff, Jasper, Whistler og Vancouver Island. Det er her man får essensen af Canada og mærker landets DNA for alvor med de ovenstående naturdyder. Det er her at Canada for alvor udfolder sin naturpragt.

Nationalparkerne er mange, og det kan være vanskeligt at vælge, men her er en lille oversigt:

  • Banff: Canadas første nationalpark. Smukt indrammet af sneklædte bjerge og hjemsted for den mageløse bjergsøer som Lake Louise
  • Jasper: En anden fantastisk nationalpark med vidunderlige vandrestier, dybe søer, floder og et rigt dyreliv.
  • Yoho: En mindre park med dog med hele 30 bjergtinder, som rager ca. 3.000 meter over havet. Et godt alternativ til de mere kendte parker i højsæsonen.
  • Waterton: I denne park finder man varieret natur med landskaber, som hurtigt skifter fra store græsarealer til snedækkede tinder, formet af istiden.
  • Vancouver Island: Denne nationalpark har alt lige fra imponerende bjerge, store, flotte skove, vidstrakte sandstrande til smukke fjorde og barske klipper.
  • Whistler: Et stort og berømt skiområde, som resten af året byder på fine muligheder for vandreture i de smukke bjerge med spændende dyreliv og store vandfald.

 

Oplev Canadas østlige 'franske' del

Når det så er sagt, er det østlige Canadas heller ikke at kimse af med en anderledes, men på sin vis ikke mindre imponerende natur med store skove, vidder og forrevne Atlanterhavsøer og kyster, hvor Canadas europæiske kolonialisering for alvor begyndte i 1600-tallet, hvor franskmændene, som de første, landede på Nova Scotia. Vi kan nævne:

  • Cape Breton Highlands National Park
  • Algonquin Provincial Park
  • Prince Edward Island National Park
  • Prince Albert National Park

En anden oplevelse men stadig mageløs. 

I store dele af den østlige del af Canada taler befolkningen i dag primært fransk. Den franske stemning kommer også til udtryk i byerne Quebec og Montréal, hvor man virkelig kan nyde de hyggelige små caféer og måske smage på specialiteten Poutine. 

Klik her for tilbud

Hvornår er det bedst at rejse til Canada?

Vejret kan være ganske forskellige fra øst til vest i Canada, da landet er så enormt. Hvis I ønsker en storbyferie i Canada, er disse oplevelser er dog ikke sæsonafhængig – blandt andet i Vancouver, Toronto, Montréal og Quebec City er der nok af attraktioner og aktiviteter året rundt!  

Forår og sommer

Fra midten af maj til slutningen er nok en af de bedste perioder at besøge Canada. På denne tid er der ikke en overflod af turister, og I kan få overnatninger til en rimelig pris, endda selvom turistsæsonen officielt er begyndt. Og det bedste af det hele? I oplever Canada i helt ny, smuk, grøn forårsdragt! Højsæsonen i Canada varer fra juli til august.

Efterår og vinter

Fra september og oktober byder Canada ofte på "Indian summer", og skoven imponerer med smukke efterårsfarver. Vejret på denne tid er ganske behageligt, specielt i september, men det kan dog blive lidt køligt om aftenen og natten.

April og november er ikke de ideelle månederne at rejse rundt i Canada, da det ofte er forholdvist koldt i disse måneder, men stadig for varmt til at stå på ski. 

Selvom De fleste rejser til Canada om sommeren, kan man sagtens besøge landet om vinteren og få nogle helt fantastiske oplevelser. Skirejser til Canada er især et hit blandt mange, og Whistler er en eftertragtet skidestination, hvor man finder en helt fantastisk puddersne. For dig som vil på skiferie, bør du rejse til Canada fra midten af december til midten af marts.   

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drøm om en rejse til Canada. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Du kan også læse mere om vores rejser til Nordamerika her.

 

Canada Specialists
Canada Specialists
Quebec - den fransktalende del af Canada - Rejser til Canada
Quebec - den fransktalende del af Canada - Rejser til Canada
Utrolige naturoplevelser venter jer på en rejse i Canada
Utrolige naturoplevelser venter jer på en rejse i Canada
Besøg de canadiske Rocky Mountains
Besøg de canadiske Rocky Mountains
Kom tæt på dyrelivet i Canada
Kom tæt på dyrelivet i Canada
Det østlige Canada kan også noget helt særligt f.eks. her i Nova Scotia!
Det østlige Canada kan også noget helt særligt f.eks. her i Nova Scotia!
Rejs til Canada og oplev store forskelle i vejret efter sæson
Rejs til Canada og oplev store forskelle i vejret efter sæson
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Få skræddersyet rejsen til Canada

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Canada.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: