65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

BENNS er specialister på rejser til Canada

Jeres Canada rejse kan gøre på utroligt mange måder. I kan fx. tage på kør-selv ferie, krydstogt, ferie i autocamper, på en togrejse eller på en spændende rundrejse. Uanset hvilken måde I vælger at rejse rundt i Canada på, vil I uden tvivl få nogle fantastiske oplevelser i dette utrolige land. Canada er verdens næststørste land, og byder på alt fra storslået natur til hippe storbyer som Montréal, Toronto og Vancouver.

Rejser til Canada er for naturelskere

På jeres Canada rejse vil naturen være klart i centrum. Landet er et mekka for naturelskere, og med et areal, der strækker sig fra Atlanterhavet på den ene side til Stillehavet på den anden, er der nok at give sig til i Canada. Går jeres Canada ferie fx til det vestlige Canada, bør I lægge vejen forbi de fantastiske Rocky Mountains, hvor landskabet prydes af flotte bjerge, smukke søer og imponerende gletsjere. I øst kan besøge idylliske Nova Scotia, nogle af Nordamerikas ældste bosættelser og opleve Niagara Falls.

BENNS hjælper mere end gerne med inspiration omkring rejser til Canada, uanset hvilken rejseform I vælger. 

Canadas nationalparker

På en Canada rejse er det næsten uundgåeligt at besøge en eller flere nationalparker, og de største naturoplevelser finder man i provinserne Alberta og British Columbia, som kan prale af at huse nationalparkerne Banff, Jasper, Whistler og Vancouver Island.

Nationalparkerne er mange, og det kan være vanskeligt at vælge, men her er en lille oversigt:

  • Banff: Canadas første nationalpark. Smukt indrammet af sneklædte bjerge og hjemsted for den mageløse Lake Louise
  • Jasper: En anden fantastisk nationalpark med vidunderlige vandrestier, dybe søer, floder og et rigt dyreliv.
  • Yoho: En mindre park med 30 tinder, som rager ca. 3.000 meter over havet. Et godt alternativ til de mere kendte parker i højsæsonen.
  • Waterton: I denne park finder man varieret natur med landskaber, som hurtigt skifter fra store græsarealer til snedækkede tinder formet af istiden.
  • Vancouver Island: Denne nationalpark har alt lige fra imponerende bjerge, store, flotte skove, vidstrakte sandstrande, smukke fjorde og barske klipper.
  • Whistler: Et stort og berømt skiområde om vinteren, men området byder også på nydelige vandreture i de smukke bjerge resten af året med spændende dyreliv og store vandfald.

Oplev den 'franske' del på en Canada ferie

I store dele af den østlige del af Canada taler befolkningen primært fransk. Den franske stemning kommer også til udtryk i byerne Quebec og Montréal, hvor man virkelig kan nyde de hyggelige små caféer og måske smage på specialiteten Poutine. 

Klik her for tilbud

Hvornår skal rejser til Canada gøres?

Vejret kan være ganske forskellige fra øst til vest i Canada, da landet er så enormt. Hvis I ønsker en storbyferie i Canada, er disse oplevelser er dog ikke sæsonafhængig – blandt andet i Vancouver, Toronto, Montréal og Quebec City er der nok af attraktioner og aktiviteter året rundt!  

Forår og sommer

Fra midten af maj til slutningen er nok en af de bedste perioder at besøge Canada. På denne tid er der ikke en overflod af turister, og I kan få overnatninger til en rimelig pris, endda selvom turistsæsonen officielt er begyndt. Og det bedste af det hele? I oplever Canada i helt ny, smuk, grøn forårsdragt! Højsæsonen i Canada varer fra juli til august.

Efterår og vinter

Fra september og oktober byder Canada ofte på "Indian summer", og skoven imponerer med smukke efterårsfarver. Vejret på denne tid er ganske behageligt, specielt i september, men det kan dog blive lidt køligt om aftenen og natten.

April og november er ikke de ideelle månederne at rejse rundt i Canada, da det ofte er forholdvist koldt i disse måneder, men stadig for varmt til at stå på ski. 

Selvom størstedelen rejser til Canada om sommeren, kan man sagtens besøge landet om vinteren og få nogle helt fantastiske oplevelser. Skirejser til Canada er især et hit blandt mange, og Whistler er en eftertragtet skidestination, hvor man finder en helt fantastisk puddersne. For dig som vil på skiferie, bør du rejse til Canada fra midten af december til midten af marts.   

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drøm om en Canada rejse. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Du kan også læse mere om vores rejser til Nordamerika her.

 

Canada Specialists
Canada Specialists
Quebec - den fransktalende del af Canada - Rejser til Canada
Quebec - den fransktalende del af Canada - Rejser til Canada
Utrolige naturoplevelser venter jer på en rejse i Canada
Utrolige naturoplevelser venter jer på en rejse i Canada
Dyrelivet i Canada er spændende- Rejser til Canada
Dyrelivet i Canada er spændende- Rejser til Canada
Canada er kongen af udsigter! Foto: Banff Lake Louise Tourism, Paul Zizka Photography
Canada er kongen af udsigter! Foto: Banff Lake Louise Tourism, Paul Zizka Photography
Mød bl.a. den canadiske lokalbefolkning på den hyggelige Vancouver Island
Mød bl.a. den canadiske lokalbefolkning på den hyggelige Vancouver Island
Det østlige Canada kan også noget helt særligt f.eks. her i Nova Scotia!
Det østlige Canada kan også noget helt særligt f.eks. her i Nova Scotia!
Oplev Canada om vinteren - Rejser til Canada
Oplev Canada om vinteren - Rejser til Canada
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Få skræddersyet rejsen til Canada

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Canada.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: