65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Whistler

Mange rejser til Whistler om vinteren for at stå på ski, og det er uden tvivl et af de bedste steder at opleve den utrolige puddersne. Men Whistler er bestemt også værd at rejse til om sommeren. Når man rejser til Whistler er det oplagt at være aktiv, da området, uanset årstid, byder på utrolige naturoplevelser. Bare turen hertil fra Vancouver kræver en hel del stop undervejs for at se nærmere på den smukke natur. De første 70 km fra Vancouver går langs en skøn fjord omgivet af store bjerge med sneklædte toppe.

Whistler by er i sig selv et besøg værd med sin hyggelige gågade, mange restauranter og luksuriøse kurbade. Nattelivet indbyder til fest og farver med mange barer og natklubber. Her kan I nyde en lækker middag på en af byens finere restauranter eller blot tage en pause fra dagens strabadser og lade den fantastiske natur synke ind. Med et besøgstal på over to millioner årligt er Whistler et yderst populært rejsemål. Så hvad enten I går efter den ypperste skioplevelse, fantastiske vandreture eller afslappende spa og golf i luksuriøse omgivelser, så går I ikke forgæves med en rejse til Whistler.

 

Whistler om vinteren

I 2010 var Whistler værtsby for vinter-OL, og byen er gentagne gange kåret som Nordamerikas bedste skisportssted. Det storslåede bjergområde byder på mere end 200 pister, så hvad enten I er til udfordrende pister, børnebakker eller stilhed og meditativ stemning på langrend, så finder I det her.

 

Whistler om sommeren

Rejser I til Whistler om sommeren, viser naturen også en anden yndefuld side. Her byder området nemlig på dejlige vandreture i de smukke bjerge med spændede dyreliv og store vandfald. 

 

Turen til Whistler

I kan tage toget fra Vancouver og læne jer tilbage og nyde udsynet, mens den ene panoramaudsigt efter den anden passerer forbi. I kan også leje bil i Vancouver og selv køre til Whistler ad hovedvejen, ”Sea-to-sky Highway” (British Columbia Highway 99) og på den måde tage jer alle de stops, I har lyst til. De første 70 km fra Vancouver går langs en skøn fjord omgivet af store bjerge med sneklædte toppe. Turen er 125 km. Det er også muligt at flyve fra Vancouver til Whistler.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Whistler. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

Oplev den fantatiske puddersne i Whistler om vinteren
Oplev den fantatiske puddersne i Whistler om vinteren
Whistler om sommeren
Whistler om sommeren
Der er mange andre aktiviteter end ski, f.eks. vandreture med snesko
Der er mange andre aktiviteter end ski, f.eks. vandreture med snesko
Byen Whistler er hyggelig og fuld af muligheder for aktiviteter og spisesteder
Byen Whistler er hyggelig og fuld af muligheder for aktiviteter og spisesteder
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: