65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i Afrika

En krydstogtrejse til Afrika er noget helt specielt. Det afrikanske kontinent byder på eventyr, eksotiske dyr, tropisk jungle, vilde floder og smukke sandstrande. Sammenholdt med områdets mange forskelligartede kulturer er en rejse til Afrika som skabt til uforglemmelige rejseoplevelser. 

Afrika består af 53 lande, hvert med sin egen kultur og karakteristik, som giver mange muligheder for rejser og oplevelser. Krydstogt er måske ikke den mest udbredte rejsetype (de fleste vælger jo klassisk safari), men det er en oplagt måde at kombinere flere afrikanske destinationer og også komme på safari, når man er på land.

Om krydstogtrejsen til Afrika er jeres første, eller I er på vej tilbage til dette forunderlige kontinent, så går Afrika ind under huden på de fleste. 

 

Oplev Afrikas enestående natur

Fra de tropiske regnskove i det centrale Afrika til Saharas endeløse sandørken i nord; fra de store savanner i øst til de majestætiske højlande overalt på kontinentet.

Afrika er der få andre steder på kloden, der kan hamle op med, når det kommer til natur og dyr. Meget af denne enestående naturskønhed er samlet og forstærket i den sydlige del af Afrika.

 

Se Afrikas vilde dyr på safari

Er der noget, der for alvor identificerer Afrika som kontinent, så er det det helt utrolige dyreliv, der især udspiller sig i den østlige og sydlige del af det afrikanske kontinent.

Afrika er hjemsted for de største andele af klodens store pattedyr, som elefanter, flodheste, næsehorn og løver. Så safari er en meget populær rejseform i store dele af Afrika. En rejseform, som I meget fint kan kombinere med et krydstogt.

 

Krydstogt i Sydafrika

Når krydstogtskibet lægger til kaj, begynder de ekstraordinære dyre- og kulturoplevelser i land, og her er Sydafrika et højdepunkt.

I Port Elizabeth - på sydkysten, øst for Cape Town - kan I lige nord for byen opleve elefanter i Addo Elephant Park. Når I er i Durban længere oppe ad kysten, kan I opleve den multikulturelle storby, eller I kan tage på en udflugt for at se Afrikas vilde natur i omkringliggende dyrereservater.

Ved Richards Bay kan I møde zuluerne og høre om den store  zulu-konge Shaka, eller I kan opleve den unikke iSimangaliso Wetland Park, der er på UNESCO's Verdensarvsliste.

 

Krydstogt i Namibia

Namibia er en anden utroligt spændende destination, som det faktisk er muligt at opleve på et krydstogt. I Walvis Bay midt på Namibias kyst kan I udforske ørkenlandets høje sandklitter, samt den tyske historie og kultur i Swakopmund, ligesom I kan opleve delfiner tæt på.

Selvom byen Lüderitz i syd er omgivet af tilsyneladende nådesløse landskaber, er kysten hjemsted for et rigt dyreliv, herunder pingviner, hvaler, delfiner og et stort udvalg af ynglende havfugle. I kan vælge at udforske kysten eller tage på et ørkeneventyr ind til den berømte sandørken Sossusvlei.

 

Krydstogtsoplevelser i Afrika

De overvældende naturoplevelser på et krydstogt i Afrika, kombineret med luksuslivet til søs, gør et krydstogt i denne verdensdel til en uforglemmelig oplevelse.

Vælger I et krydstogt til Afrika, så er der er fokus på den meget forskelligartede natur, så holder I af natur og komfort, så har I ramt helt rigtigt.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Afrika. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Læs mere om alle vore rejser til Afrika

Oplev Cape Town på et krydstogt i Sydafrika
Oplev Cape Town på et krydstogt i Sydafrika
Kruger nationalparken, Sydafrika
Kruger nationalparken, Sydafrika
Addo Elephant nationalpark, Sydafrika
Addo Elephant nationalpark, Sydafrika
Sossusvlei, Namibia
Sossusvlei, Namibia
Næsehorn i Hluhluwe-Imfolozi game reserve i Sydafrika
Næsehorn i Hluhluwe-Imfolozi game reserve i Sydafrika
Oplev det multikuturelle Durban på et krydstogt i Sydafrika
Oplev det multikuturelle Durban på et krydstogt i Sydafrika
Rejseekspert René kan skræddersy din krydstogtrejse i Afrika

Interesseret i Afrika?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt eller en anden rejse til Afrika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: