65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Filippinerne

Rejser til Filippinerne er, selv om det stadig er rejser i Fjernøsten, rejser til et land, der kulturelt og geografisk er langt væk fra de andre lande i Fjernøsten. Faktisk vil mange sige, at rejser til Filippinerne har mere til fælles med rejser til latinamerikanske lande, nok især på grund af den spanske 'forbindelse'.

På det naturmæssige område finder man på rejser til Filippinerne mange af de samme fortræffeligheder som rejsertil andre fjernøstlige lande. Her taler vi om fantastiske strande, krystalklart vand, ideelt for at snorkle og dykke, majestætiske natur med tårnende kalkstensklipper i El Nido og utrolige risterrasser i naturunderet i Banaue.

Fillipinerne og øer

Fillippinerne og øer er to ting, der hænger uløseligt sammen. Landets grønne ø-hav, bestående af mere end 7000 øer, er for de fleste mest kendt for de smukke strande og det klare vand, men bevæger man sig indenlands har landet flere seværdigheder, som absolut er værd at stifte bekendtskab med.

Filippinerne rejser kan således byde på det bedste af alle verdener lige fra nogle af verdens bedste strande i El Nido og på Malapascua, til kulturelle monumenter som Intramuros bydelen i Manila og de utrolige risterrasser ved Banaue på Luzon.

Oplevelser på rejser til Filippinerne

Udforsk Manilas historiske muromkransede gamle bydel.
Manila, porten ind til Filippinerne, er absolut værd at bruge et par dage i. Stor-Manila består af hele 16 mindre byområder, men det er især Manila City, der er interessant. Her i Manilas historiske centrum kan I vandre rundt i brostensbelagte gader, stoppe op og beundre den UNESCO-beskyttede San Agustin kirke fra 1571 og se resterne af det gamle spanske Fort Santiago med fængselscellen, hvor landets frihedshelt og revolutionær José Rizal sad. Hestetrukne vogne og politimænd i gamle uniformer fra den spanske kolonitid er med til at give området en helt særlig stemning.

Manila er en meget livlig by med masser af mennesker og masser af trafik, og bliv ikke overrasket hvis I ser våben synligt i gaderne. Om aftenen er det især i Makati-området at turister befinder sig. Her er der masser af dejlige caféer og restauranter mv. tilpasset vestlig smag og stil.

Bliv betaget af risterrasserne i Banaue, Luzon
Betragtet som et af verdens største menneskeskabte naturundere, er risterrasserne i Banaue et absolut 'must' at se. De over 2000 år gamle risterrasser er optaget på UNESCOs naturarvsliste, og når man ser dem, forstår man til fulde hvorfor. Ganske enkelt bjergtagende og for mange helt uforståeligt hvordan et primitivt bjergfolk Ifugao kunne gå fra at være kannibaler til at blive risdyrkere og konstruere et så omfattende system af risterrasser.

Opdag livet under vand ved Palawan
Palawan er en gruppe af øer, der er verdensberømte for deres exceptionelle gode forhold i relation til dykning og snorkeling. Landskabet ligner til forveksling det lige så kendte område i Thailand, der hedder Krabi/Phang Nga bugten. Et utal af regnskovsklædte kalkstensklipper, der rager direkte i vejret og med idylliske strande og laguner gemt rundt blandt dem. Et mageløs naturområde.

Palawan er en del af den beskyttede Coral Triangle, som er hjemsted for mere end 2000 arter af koralfisk. Området er ligeledes særdeles fuglerigt.

Af hele området fremstår det beskyttede El Nido område som juvelen over dem alle. Beliggende på den yderste spids af Palawan brillierer dette område med en stilhed og en naturskønhed som få steder. De smukkeste, pittoreske strande, øer og laguner ligger og gemmer sig blandt de tårnende kalkstensklipper. Mange steder er der etableret mindre, men luksuriøse boutiquehoteller, og generelt er hele området styret efter ganske strenge regler mht. øko-turisme mv. Der er stor bevågenhed fra alle sider om at bevare dette smukke område for eftertiden.

Et absolut must at besøge ifm. Filippinerne rejser.  

Trekking ved Taal vulkanøen
Den lille, men meget aktive Tall vulkan ligger på sin egen lille vulkanø i den sydlige del af øen Luzon, lige midt i søen Taal. Der er rigtig fine trekking muligheder i dette område, især langs med bredden af Lake Taal. Man kan trekke til den gamle by Taal, som har en fornem samling af spansk og amerikansk arkitektur. Her finder I også et kameramuseum, som er ganske fascinerende, samt den flotte gamle kirke, Basilica of St. Martin og Tours. Det regnes for den største basilica i Filippinerne og kan dateres tilbage til 1575. Her kan man nemt tilbringe en nat. 

Slap af på Boracay
Filippinerne er berømt for sine mange strande, men der er inggen enkeltstrand så mageløs som White Beach på Boracay. En kilometerland bred sandstrand med det hvideste sand foran et bagtæppe at palmer og grøn tropisk vegetation. Inde blandt palmerne finder man det lidt jet-set agtige strandliv med masser af hyggelige, laid-back barer og restauranter. Der er flere andre glimrende, og nok mere stille strande, på Boracay, som f.eks. Puka Shell Beach, hvor man kan finde lyserøde sneglehuse.

Modsat White Beach ligger Bulabog Beach, der er velegnet til para-sailing, windsurfing mv.

Boracay blev berømt allerede i 1980'erne og havde i mange år et ry som et sted for backpackerer og andre bohémetyper. Men de senere år har luksussegmentet trængt sig på med etableringen af flere luksushoteller som f.eks. Shangri-La. I mange var det ypperste hotel på Boracay, det charmerende Friday's, og det har stadig et stadig autentisk look over sig.

Turismen har dog også gjort sit til at øen på visse områder er blevet nedslidt, hvilket har medført nogle måneders lukning af øen, for at den kan komme sig.

Nyd en duft af luksus på Cebu
Cebu ligger lige i hjertet af de filippinske ø-hav og byder bl.a. på landets næststørste by med en stærk spansk og kinesisk kulturarv. Selve Cebu City er i dag nærmest smeltet sammen med øen Mactan, der ligger ud for Cebu City og forbundet med en bro. Mactan er en ø 100% bestående af koralmasse og hjemsted for et mindre udvalg af luksushoteller, bl.a. det fortræffelige Shangri-La Hotel

Spot tarsiers i Chocolate Hills på Bohol
Hovedattraktionen på Bohol er så absolut det helt forunderlige landskab ved Chocolate Hills. De mere end 1000 kuppelformede høje, hvor den højeste er 130 m., strækker sig lige så langt øjet rækker. Navnet har de fået fra den farve højene får under den tørre tid. To af højene er indrettet for turisterne, så man fra toppen kan få et 360 graders kig til de mange høje.

Udover Chocolate Hills er der flere gamle spanske kirker, der er interessante at se nærmere på. Adskillige er desværre i tidend løb blevet ødelagt af især jordskælv. Men nogle få er tilbage.

Bohol er hjemsted for den udrydningstruede primat, Tarsier, der kan genkendes på sine enorme øjne og den fantastiske springkraft og -evne. Her findes et reservat, hvor man kan iagttage verdens mindste primat.

Den mystiske ø, Siquijor
Lidt syd for Bohol og Cebu ligger den mystiske ø, Siguijor. Enø, der ofte overses af turister, nok især fordi hotelstrukturen ikke er særligt udviklet, men det er jo så samtidig noget af det, der er appellerende. Her er man lidt off-the-beaten track'. 

Øens attraktioner er også noget anderledes idet man her byder på en lang historie med heksekunst og trolddom. Det kan I høre mere om, hvis I tager en rundtur på øen. Selv om dagene med heksekunstnerier er overståede, så er muligheden for at høre nærmere om denne fortid, muligheden for at opleve uturistede, smukke strande og ikke mindst de fantastiske Cambugahay Falls med en opfriskende svømmetur så absolut et par dage værd. 

Filippinernes uundgåelige!

 • Banaues risterrasser
 • El Nidos vidunderlige natur og strande
 • Vidunderlig dykning og snorkeling ved Balicasag nær Panglao eller ved Malapascua nær Cebu 

Hvornår rejser man til Filippinerne?

Generelt kan man rejse til Filippinerne året rundt, men den bedste tid at rejse til Filippinerne er i den 'tørre' sæson, som typisk går fra november til april. I den periode er hele landet tilgængeligt, inklusive landets mere afsideliggende øer og områder generelt.

Af de 5 måneder er det 'køligste periode' mellem december og februar, mens det bliver ret varmt i marts og april.

Regntiden falder mellem maj og oktober, men det regner, som så mange andre steder i Sydøstasien, ikke konstant, men kommer ofte i korte intervaller, hvor det så virkelig regner. Så selv i denne periode vil man kunne få solrige dage og i tillæg får man lov til at opleve landets i fuldt, grønt flor.

Månederne maj og november, som ligger i yderkanten af højsæsonen kan byde på fint vejr og indkvartering til mere fornuftige priser på fly og hotel end i højsæsonen.

Ingen kan forudsige vejret - heller ikke i Filippinerne. I disse år synes vejret mere foranderligt end nogenside før, så ovennævnte kan kun tages som vejledende. Desuden ligger Filippinerne i orkanbæltet og landet ser ofte voldsomme orkaner typisk fra august til oktober. 

BENNS skræddersyr rejser til Filippinerne. Vi er klar til at hjælpe jer med jeres drømmeferie til Filippinerne. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vore rejser til Asien 

Ifugao folket i Banaue, Filippinerne
Ifugao folket i Banaue, Filippinerne
Mageløse strande og klart, klart vand
Mageløse strande og klart, klart vand
Smuk natur i El Nido området
Smuk natur i El Nido området
Intramuros, den gamle bydel i Manila
Intramuros, den gamle bydel i Manila
Vulkanøen Taal i det sydlige Luzon
Vulkanøen Taal i det sydlige Luzon
Øde strande på Siquijor
Øde strande på Siquijor
Cebu City, Taoist Temple
Cebu City, Taoist Temple
Cebu City, Metropolitan Cathedral
Cebu City, Metropolitan Cathedral
Manila centrum med den gamle bydel Intramuros
Manila centrum med den gamle bydel Intramuros

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Alona Tropical Beach Resort

  Alona Tropical Beach Resort ligger i den nordøstlige ende af Pangalos berømte strand, Alona Beach. Hotellet ligger blot 30 min. kørsel fra Tagbilaran, hvorti...

  Læs mere
 • South Palms Resort Panglao

  South Palms er et skønt, 5-stjernet hotel beliggende direkte ved Dumaluan Beach på den smukke ø, Panglao i det filippinske ø-hav. Panglao ligger ganske nær d...

  Læs mere
Rejseekspert Henrik kan skræddersy din rejse til Asien

Skræddersyede rejser til Asien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Asien.

Rejseforedrag

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: