65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Singapore

Singapore har gennemgået en rivende udvikling de seneste 40 år. Fra at have været en lidt søvnig, asiatisk havneby, hvor expats hyggede sig med deres Singapore Sling i haven på Raffles hotel, er byens vokset sig til et veritabelt finanscentrum og underholdningstempel, hvis synlige beviser er en formidabel skyline og alskens underholdningselementer som det store pariserhjul og det årlige Formel 1 løb i byen.

Singapore er blevet IN og trækker i millioner af turister hvert eneste år, som kommer for at lade sig underholde, for at hygge sig og for at indsnuse den orientalske stemning, der stadig, trods byens modernitet, ligger bag den glitrende kulisse.

Byens position som et vægtigt finanscentrum som et modstykke til Hong Kong ses med tilstedeværelsen af de mange store banker og finanshuse.

Singapore har ikke længere nogen autentisk og historisk bydel, byens gamle bykerne fra før 1980 enten er revet ned eller er totalt renoveret. Men i bydelene Chinatown og Little India og i området ved Singapore Quays kan man stadig få en fornemmelse af hvordan det har været tidligere.

 

Chinatown og Little India

Forvandlingen fra søvnig havneby til hypermoderne metropol er en helt bevidst strategi fra politiks hold, og som man må sige er lykkedes til fulde. Ud over den fysiske forvandling er indbyggere blevet særdeles skolede og uddannelsesniveauet i Singapore er højt. Dette har medført at mange også er bragt ud af fattigdom.

Det er især i Chinatown og Little India at man mærker fortiden mest. Chinatown er den mindst renoverede af de to områder, og her hvor man tydeligt mærker fortidens historie. Her kan man opleve flere spændende moskeer og både kinesiske og indiske templer.

Little India er stadig et charmerende kvarter med en typisk indisk atmosfære med krydderimarkeder, silkestofbutikker, elektronikbutikker og butikker med batik. Men modsat tidligere bor her flere folkesklag i dag end tidligere, hvor det overvejende var indere der boede her.

 

Sentosa Island – et tropeparadis midt i storbyen

Singapore ligger på spidsen af Malacca-halvøen og var tidligere britisk koloni. Her bor i dag i omegnen af 6 mio. mennesker. Alt i Singapore er organiseret og regelret og overfladen er poleret og flot.

Som et pusterum for storbyens rummel har Singapore omdannet den nærliggende ø, Sentosa, fra at have været en charmerende, lille trope-ø til at være en ren underholdningsø med kasinoer, store hoteller og kunstige strande, hvor singaporianerne kan slappe af i weekenden.

Øen er i dag en kontrast til hvad ordet Sentosa betyder, nemlig 'fred og ro'. Men især på strandsiden af øen er der nogenlunde ro. Her kører et lille tog op og ned af den to kilometer lange strand.

Udover strandene og underholdningselementerne er der stadig lidt kultur med det gamle Fort Siloso, som stadig var i brug under 2. verdenskrig.  

 

Hvad kan du lave i Singapore?

Singapore er fuld af seværdigheder og har et levende udeliv med dejlige caféer, restauranter og barer. Vejret indbyder jo til det. Efter at The Quays er renoveret er det her at det meste af aftenlivet foregår. Her er et leben uden lige og masser af lækre restauranter.

Det er let at komme rundt i Singapore. Der er et velfungerende metrosystem (samme slags som i Danmark) og masser af relativt billige taxaer.

 

Singapores attraktioner

 • Marina Bay med byens nyeste hotel, The Sands. Hotellet har en helt nyskabende arkitektur med det enorme surf bræt på toppen, som rummer en enorm pool med fantastisk udsigt over byen.
 • Byens landemærke The Merlion, som symboliserer Singapores spe begynnelse som en fiskerlandsby
 • Det centrale Singapore med Padang. her er flere historiske bygninger som parlamentsbygningen, statuen af Stamford Raffles på stedet hvor han gik i land, den gamle Cavenagh bro fra 1867, Victoria teatret og den gamle agtværdige Cricket Club
 • National Orchid Garden – verdens eneste botaniske have som er på UNESCOs verdensarvliste
 • Singapores ældste tempel, Thian Hock Keng
 • Arab Street og det arabiske kvarteret i byen med bl.a. den smukke Sultan moske
 • Sejltur på Singapore River
 • Spis Chilli Crabs på Newton Circus Food Market
 • Drik en Singapore Sling på Raffles Hotel
 • Udflugt til Sentosa Island
 • Besøg Little India og Chinatown
 • Shopping på Orchard Road eller i Raffles City

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Singapore. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Chinese Garden i Singapore
Chinese Garden i Singapore
Sentosa Island - Rejser til Singapore
Sentosa Island - Rejser til Singapore
Singapore Downtown
Singapore Downtown
Singapore Old Town
Singapore Old Town
Tempel i Singapore by night
Tempel i Singapore by night
Rejseekspert Tina kan skræddersy din rejse til Singapore

Interesseret i en rejse til Singapore?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Singapore!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: