65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rundrejse i Asien

En rundrejse i Asien og Fjernøsten har altid fascineret den rejsende, ung som gammel, på grund af de fantastiske seværdigheder, som området byder på, ofte på baggrund af tusindårig gammel kultur. En rundrejse i Asien er således en rejse ind i et fantastisk univers af åndelighed og zenagtig stemning. 

Hertil kommer området fænomenale frodighed, enestående strande, sublime køkken og områdets ry som et trygt og sikkert rejseområde. Ikke sært at Asien rundrejsen er på manges ønskeliste.

At man sluttelig overalt føler sig meget velkommen af en usædvanlig befolkning er prikken over i'et. Dette uanset om vi taler Thailand, Myanmar, Malaysia eller Vietnam.

BENNS har på visse af vore rundrejser i Asien et nært samarbejde med National Geographic som en ekstra krølle på kvaliteten af indholdet.

Listen af seværdige lande og oplevelser er lang, her er nogle udvalgte:

Ja, indrømmet det kan være svært at vælge. Derfor er det altid godt at vælge en rundrejse, som dækker flere af de nævnte lande/byer og deres seværdigheder.

 

Hvornår skal man tage på rundrejse i Asien?

Den bedste tid for en Asien rundrejse vil for de fleste landes vedkommende være i perioden december - april. Denne periode vil være den køligste periode med mindst regn, og således også den bedste periode for at kunne få høj blå himmel. Men i lande som Thailand og Malaysia vil perioden fra marts - august ligeledes være særdeles gunstig. 

For Thailands vedkommende vil perioden fra december - april være rigtig god, såfremt man ønsker at rejse til Phuket og de dele af Thailand der ligger på landets vestlige kyst. I perioden fra marts - august vil landets østlige kyst med Koh Samui og Koh Phangan være ideel for en Asien rundrejse på denne tid.

Samme gælder for en rejse til Malaysia. I perioden december - april vil landets vestlige kyst med Langkawi, Penang og Pangkor Laut være ideel for Asien rundrejsen, mens østkysten med Redang, Tioman og Perhentian Island vil være passende for en rundrejse i Asien i perioden marts - august.

Det betyder dog ikke at man ikke kan rejse på andre tidspunkter. Det er yderst sjældent at det regner fra morgen til aften, som vi kender det herhjemme fra. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i rundrejse i Asien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om rundrejser her.

Oplev rismarker i Bali på rundrejse i Asien
Oplev rismarker i Bali på rundrejse i Asien
Se smukke Angkor Wat i Cambodia på rundrejse i Asien
Se smukke Angkor Wat i Cambodia på rundrejse i Asien
Tag til Sri Lanka på en rundrejse i Asien
Tag til Sri Lanka på en rundrejse i Asien
Langkawi i Malaysia
Langkawi i Malaysia
Rejseekspert Henrik kan skræddersy din rundrejse i Asien

Skræddersyede rundrejser i Asien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rundrejse i Asien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: