65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Hvis I tager med BENNS på krydstogt i Europa vil I få en rejse, hvor det bedste fra hele verden er samlet: Fed kultur, storslåede byer, maleriske øer, autentisk stemning og et herligt rejsefællesskab, ofte med andre danskere.

Et krydstogt er den ideelle rejseform, hvis I vil opleve meget forskelligt på samme tur, undgå at pakke ind og ud hele tiden, og ønsker at blive transporteret rundt mellem rejsemålene på en yderst behagelig måde. En krydstogtsrejse er en ferie, hvor hotellet så at sige følger med på turen.

Livet ombord på et krydstogtsskib er alle pengene værd med alle de mange - og gratis - aktiviteter der tilbydes i form af shows ol. At maden og servicen er helt i top er jo kun et ekstra plus.

BENNS' krydstogter i Europa er et fantastisk rejseeventyr for alle aldre og temperamenter, for uanset om I er til strandliv, kultur- eller naturoplevelser kan I finde det hele på et krydstogt i Europa.

Krydstogt i Nordeuropa

En eksklusiv krydstogtrejse i Nordeuropa med alle de seværdigheder og uforglemmelige oplevelser, man forventer af f.eks. Norge. Oplev den storslåede natur med de kæmpe klippeformationer og de smukke vandfald. De grønne dale, de fredelige fjorde og de moderne storbyer.

Landskabet er storslået og lyset er magisk. Øjnene skuer ud over det vældige hav, mængder af fugle og havdyr, holme og skær, endeløse vidder og fjelde.

På vores krydstogter får man det bedste af Norges Fjorde. Byerne ligger som perler på en snor, og alle byder de på storslåede naturomgivelser.

Flere af de nordlige ruter har afgang fra København og afgang fra Kiel er også en mulighed – nemt og ligetil – og økonomisk også et ekstra plus ved rejsen.

Flere og flere danske gæster er faldet for de nordiske krydstogter – og med rette!

Krydstogt i Sydeuropa

Tag med på krydstogt til Middelhavet og oplev friheden på havet. Vores krydstogter til Middelhavet er for alle aldre og en uforglemmelig oplevelse for livet. Et cruise til Middelhavet byder på masser af muligheder ombord og dertil kommer muligheden for at besøge alle de fantastiske storbyer langs Middelhavet.

Oplev stemningen ombord, slap af og nyd stemningen eller deltag i et utal af underholdningsmuligheder. Krydstogter til Middelhavet er rejser du sent vil glemme.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Europa. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Geirangerfjorden - Krydstogt i Europa
Geirangerfjorden - Krydstogt i Europa
Krydstogt i Europa - Venedig
Krydstogt i Europa - Venedig
Rejseekspert Heidi kan skræddesy din krydstogtsrejse i Europa

Skræddersyede krydstogter i Europa

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din krydstogtsrejse i Europa.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: