65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Ferie i autocamper

Vind i håret, asfalt under hjulene og solen i bakspejlet, mens verden ligger åben foran kølerhjelmen. En fantastisk følelse af frihed følger med, når I lejer en autocamper eller et motorhome.

 

Med en autocamper er i tæt på naturen 

Den ene dag kan I sætte jeres ”hus” midt i naturen og den næste nær storbyen. I bestemmer selv, om I vil være på farten eller slappe helt af. Slip for stress, jag og minutiøs planlægning og nyd at tage tingene, som de kommer, og de mange uventede oplevelser en sådan ferie byder på.
 
I en autocamper i Australien overhaler I en fåreflok og har en hoppende kænguru som følgesvend et stykke af vejen. I USA mister I tidsfornemmelsen på de enorme, langstrakte highways med Bob Dylan i radioen og i Canada, taber I pusten over, hvor små I er på vejene i de kæmpe skovområder med sneklædte bjerge i baggrunden.

 

En autocamper er frihed på hjul

Så hvad venter I på? Det er bare at pakke bilen, hoppe om bord og træde på speederen og så rulle ud på vejene, hvor oplevelserne venter forude.
 
Ferie i en autocamper eller motorhome henvender sig til alle med eventyrlyst. Det er en praktisk og børnevenlig måde at rejse på – alt, hvad I behøver, findes lige ved hånden. Lej en autocamper, tag familien eller vennerne med ud på et eventyr, hvor I selv bestemmer farten, og kun fantasien sætter grænser.

Fordelen ved en ferie i autocamper er, at det fungerer som et hotel på fire hjul. I har det hele med jer, og I behøver kun at pakke ud én gang. Den perfekte ferieform for børnefamilier med faste rammer for de mindste. Og bliver sulten for stor undervejs på landevejen, kan en rasteplads byde på en frokost i det medbragte køkken. Autocamperen er på vej til at blive hele Danmarks foretrukne ferieform.

 

En rejse med autocamper er for hele familien

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Priserne er pr. forespøgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Vi sørger for, at I får glæde af de bedste special-tilbud, der er tilgængelig på jeres rejsetidspunkt og vi sørger for, at I ankommer til en fuldt udstyret autocamper, eller motorhome, inkl. ansvars- og kaskoforsikring. Desuden får I 10 % rabat på alle KOA campingpladser i USA og Canada, når I booker jeres Cruise America autocamper gennem BENNS. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud.

 

BENNS er din autocamperekspert

Hos BENNS tilbyder vi autocamperleje i et utal af spændende, eventyrlige og utraditionelle destinationer som for eksempel Australien, Canada, New Zealand og USA.

Med BENNS er det muligt at køre med autocamper eller motorhome i flere dele af vores klode.

Læs mere om ferie i autocamper i Australien
Læs mere om ferie i autocamper i USA
Læs mere om ferie i autocamper i Canada
Læs mere om ferie i autocamper i New Zealand

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Med autocamper i USAs sydstater
Med autocamper i USAs sydstater
Med autocamper på New Zealands sydø
Med autocamper på New Zealands sydø
Rejs i autocamper - f.eks. rundt i USA
Rejs i autocamper - f.eks. rundt i USA
Nyd livet på en ferie i autocamper
Nyd livet på en ferie i autocamper
Tag f.eks. til Australien og kør rundt i autocamper
Tag f.eks. til Australien og kør rundt i autocamper
Få fantastiske naturoplevelser i en autocamper
Få fantastiske naturoplevelser i en autocamper
Rejseekspert Anders kan skræddersy din autocamperferie

Interesseret i en autocamper?

Jeg kan hjælpe med at skræddersy din autocamperferie!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: