65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Rejser til Dansk Vestindien

Rejser til Dansk Vestindien, eller De Amerikanske Jomfruøerne som de officielt hedder i dag, er i sandhed mættet med historiske og sanselige oplevelser. Rejser til de dansk vestindiske øers unikke kultur og historie afspejler dansk, vestafrikansk, spansk, irsk og tysk indflydelse og kulturarv, da øerne siden sidste del af 1400-tallet er blevet beboet af forskellige folkeslag.

Dansk Vestindien rejser er en solbeskinnet oplevelse, som giver et unikt indblik i en fascinerende bid af vores danske historie, og ikke mindst en oplevelse for livet. Vores rejseeksperter skræddersyer rejser til Dansk Vestindien for jer. 

De Vestindiske Øer i dag

Det tidligere Dansk Vestindien består af tre øer: St. Thomas, St. John og St. Croix. Der er stor forskel på øerne i såvel størrelse som på de oplevelser, I kan få på øerne.

Befolkningen på de De Vestindiske Øer bruger i stor udstrækning kunst som udtryksform, hvilket kan opleves i malerier, skulpturer, fotografi og ikke mindst i musikken. Rytmerne og teksterne i musikken i det tidl. Dansk Vestindien inkluderer bl.a. calypso, soca og reggae, og de mange karnevaler, fester og fejringer året rundt er en spændende og livlig måde at opleve det på.

St. Croix

St. Croix er den største af øerne, og her finder I de fleste reminiscenser fra den danske tid. Christiansted er hovedstaden med det fra billeder så kendte gamle, gule fort, Christiansværn. Fashionable butikker i gamle danske butiks-arkader giver øen en særlig charme.

Naturen på øen er fantastisk med kridhvide sandstrande, frodig regnskov og en generel stor variation i naturen. St. Croix er en stor oplevelse og et absolut MUST ifm. en ferie til det tidl. Dansk Vestindien.

St. Thomas

St. Thomas er den mere livlige af øerne, hvor tingene sker. Hovedstaden er Charlotte Amalie, der ligger i en af verdens smukkeste naturlige havne. Også her er der masser af reminiscenser fra den danske tid, lige fra danske gadenavne til gamle danske bygninger.

St. John

St. John er nok perlen blandt øerne. Med 3/5 af øen som nationalpark er naturen her helt uforlignelig med nogle af Caribiens flotteste sandstrande. Grøn og frodig ligger øen og frister enhver. Et gammelt fort og masser af ruiner fra gamle danske sukkerplantager er levn fra den danske fortid.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy rejser til Dansk Vestindien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Caribien her. 

Fort Christiansværn, St. Croix
Fort Christiansværn, St. Croix
Buck Island nær St. Croix
Buck Island nær St. Croix
Fort Christian i Charlotte Amalie på St. Thomas
Fort Christian i Charlotte Amalie på St. Thomas
Magens Bay på St. Thomas
Magens Bay på St. Thomas
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Få skræddersyet rejsen til Dansk Vestindien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Dansk Vestindien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: