65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Dansk Vestindien

Det tidl. Dansk Vestindien, eller De Amerikanske Jomfruøer, som de officielt hedder i dag, er i sandhed mættet med historiske og sanselige oplevelser. De tidl. dansk vestindiske øers unikke kultur og historie afspejler dansk, vestafrikansk, spansk, irsk og tysk indflydelse og kulturarv, da øerne siden sidste del af 1400-tallet er blevet beboet af forskellige folkeslag.

Det tidligere Dansk Vestindien består af tre øer: St. Thomas, St. John og St. Croix, og der er stor forskel på øerne i såvel størrelse som på de oplevelser, I kan få på øerne.

Dansk Vestindien rejser er en solbeskinnet oplevelse, som giver et unikt indblik i en fascinerende bid af vores danske historie, og vil for de fleste danskere være en oplevelse for livet.  

Befolkningen på de De Vestindiske Øer bruger i stor udstrækning kunst som udtryksform, hvilket kan opleves i malerier, skulpturer, fotografi og ikke mindst i musikken. Rytmerne og teksterne i musikken i det tidl. Dansk Vestindien inkluderer bl.a. calypso, soca og reggae, og de mange karnevaler, fester og fejringer året rundt er en spændende og livlig måde at opleve det på.

 

St. Croix

St. Croix er den største af øerne, og her finder I de fleste reminiscenser fra den danske tid. Christiansted er hovedstaden med det fra billeder så kendte gamle, gule fort, Christiansværn. På øens vestlige side ligger Frederiksted med endnu et dansk fæstningsminde, det røde Fort Frederick. I Christiansted finder I fashionable butikker i gamle danske butiksarkader, hvilket giver byen og øen en særlig charme.

Naturen på øen er fantastisk med kridhvide sandstrande, frodig regnskov og en generel stor variation i naturen. St. Croix er en stor oplevelse og et absolut MUST ifm. en ferie til det tidl. Dansk Vestindien.

 

St. Thomas

St. Thomas er den mere livlige af øerne, hvor tingene sker. Hovedstaden er Charlotte Amalie, der ligger i en af verdens smukkeste naturlige havne. Også her er der masser af reminiscenser fra den danske tid, lige fra danske gadenavne til gamle danske bygninger.

 

St. John

St. John er nok perlen blandt øerne, i hvert falfd naturmæssigt. Med 3/5 af øen som nationalpark er naturen her helt uforlignelig med nogle af Caribiens flotteste sandstrande som fx. Trunk Bay. Grøn og frodig ligger øen og frister enhver. Et gammelt fort og masser af ruiner fra gamle danske sukkerplantager er levn fra den danske fortid.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy rejser til Dansk Vestindien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vore rejser til Caribien her. 

Fort Christiansværn, St. Croix
Fort Christiansværn, St. Croix
Fort Christian i Charlotte Amalie på St. Thomas
Fort Christian i Charlotte Amalie på St. Thomas
Magens Bay på St. Thomas
Magens Bay på St. Thomas
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Interesseret i en rejse til Dansk Vestindien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til De Vestindiske Øer!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: