65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til St. Thomas

St. Thomas er den mest livlige af øerne i Dansk Vestindien. Hovedstaden Charlotte Amalie ligger i en af verdens smukkeste og mest naturlige havne. Derfor er det også en eftertragtet havn, hvor de store krydstogtskibe lægger til på deres vej rundt i Caribien.

Byen ligger ned ad klippevæggene, som skråner ned til havnen. Her finder I det kendte Fort Christian, der tidligere blev brugt som bl.a. fængsel, kirke og slavemarked. Byen er præget af en dansk charme, da der både findes danske gadenavne og arkitektur.

 

Tax-free shopping

Den helt store attraktion på St. Thomas er shopping, da det tidligere Dansk Vestindien er et toldfrit område, hvilket betyder, at der ikke er skatter og afgifter på luksusvarer. Derfor findes der alverdens smykker, designertøj mv. til favorable priser. Charlotte Amalie har ligeledes mange hyggelige barer og restauranter, hvor udvalget af mad er stort og varierende.

 

Magens Bay og Coral World

Øen er omgivet af en frugtbar natur med mange indbydende strande, hvoraf Magens Bay er en af verdens 10 bedste strande. Det vil være oplagt at tage på en guidede kajak- eller snorkeltur gennem St. Thomas’ Marine Sanctuary eller Magens Bay. Husk også at besøge Coral World, som er et marineland for hele familien bygget ind i et levende koralrev.

St. Thomas er ferieparadiset der tilbyder alt - lige fra shopping til badeferie og tropisk naturoplevelse. Her oplever men en anderledes og afslappende mentalitet med danske reminiscenser fra kolonitiden kombineret med ægte caribisk idyl.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til St. Thomas. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Caribien her. 

Magens Bay, St. Thomas
Magens Bay, St. Thomas

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • At Home in the Tropics

    At Home in the Tropics er helt forskellig fra andre B & B hoteller. Beliggende i et roligt kvarter med udsigt over Charlotte Amalie, har At Home in the T...

    Læs mere
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Interesseret i en rejse til Dansk Vestindien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til De Vestindiske Øer!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: