65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

At Home in the Tropics

At Home in the Tropics er helt forskellig fra andre B & B hoteller. Beliggende i et roligt kvarter med udsigt over Charlotte Amalie, har At Home in the Tropics modtaget mange udmærkelser over de sidste 10 år. Gæster, der bor her, kan forvente en afslappet og rolig atmosfære kombineret med en autentisk og unik caribisk oplevelse. En af de store fordel ved at bo her, er ejernes levende interesse i at give deres gæster den bedst mulig oplevelse og bedst mulige indtryk af St. Thomas og øerne generelt. Her kan I få hjælp til at planlægge jeres helt eget, unikke program for besøget på St. Thomas.

At Home in the Tropics har blot 4 værelser ialt, så det er ikke et sted, der nogensinde føles overfyldt af mennesker. Den centrale beliggenhed gør både at der ikke er langt til hyggelige butikker, restauranter og caféer, men I er samtidig tilstrækkeligt langt væk til ikke at kunne fornemme støj og trafik. Hvert værelse har egen private indgang via et lille gårdområde. Alle værelser har eget bad/toilet. Ren energi er noget man går meget op i, så solenergi er den primære energikilde på hotellet. Samtidig anvendes filtreret regnvand på hele hotellet. 

At Home in the Tropics er åbent hele året.

Historien

Bygningen, som hotellet ligger i, blev bygget af danskerne i 1803 og blev oprindeligt brugt som barak for soldaterne, der passede på den danske guvernør. Gennem de seneste 200 år er bygningen også blevet brugt til offentlige kontorer, og på et enkelt tidspunkt som privat hjem. Bygningen er fuldstændig renoveret og ført op til moderne standard og komfort, dog uden at miste sin caribiske ø-charme og særpræg.

Beliggenheden

At Home in the Tropics ligger i et historisk beboelseskvarter i centrum af Charlotte Amalie. Et roligt helle, væk fra byens støj og trængsel. Hotellet ligger i gåafstand til restauranter, aktiviteter, museer og historiske seværdigheder. I umiddelbar nærhed af hotellet ligger attraktioner som Government Hill med Blackbeard Castle, de historiske 99 trin og mindesmærket for 'The Three Queens'.
Fra hotellet er der kun en kort køretur til lufthavnen, færgeterminalområde, Schneider Regional Medical Center og den berømte strand ved Magens Bay

Forskellige serviceydelser

 • Gratis parkering
 • Gratis Wifi
 • Lille pool
 • Kaffe og te døgnet rundt
 • Strandhåndklæder og -stole
 • Snorkeludstyr
 • Bibliotek med bøder, der kan lånes med
 • Forskellige spil
 • Tørrestativer
 • Små køleskabe
 • Flaskevand
 • Strygejern og -bræt på forespørgsel

Morgenmaden

Hver dag tilbydes kokkens valg af caribisk inspireret, frisk, hjemmelavet morgenmad. Morgenmadsmenuen skifter jævnligt for at afspejle sæsonens råvarer og udbud. Blandt gæsternes favoritter finder I 'Tropical Oat Parfaits'/ 'Caribbean Root Hash with Egg' / 'Coconut Spiced Waffles'/ 'Mango Bread' og 'Sugar Apple Smoothies'. Når blot hotellet for en advis om det forlods, kan man sagtens håndtere vegetarisk/vegansk mad og tage hensyn til fødevareallergi

Værelserne

At Home in the Tropics B&B er en historisk, tidl. dansk bygning, brugt som soldaterbarak. Bygningen blev oprindeligt designet som et traditionelt vestindisk rækkehus. Hvert af de fire værelser har egen private indgang, eget bad/toliet, A/C, loftsvifte, kabelTV, køleskab, tørrestativ, hårtørrer m.m. Værelserne er dekoreret i rolige farver i hvid og turkis. Værelserne har højt til loftet og gulvet er med smukke terrakottaklinker. altsammen med til at holde værelserne lette, luftige og rimeligt kølige hele dagen. Der er godt med plads til opbevaring af tøj m.m.

Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Interesseret i en rejse til Dansk Vestindien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til De Vestindiske Øer!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: