65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Ekspeditionskrydstogter

Eventyr til søs er kort sagt dét, der venter på et ekspeditionskrydstogt. Her har I muligheden for at gå i Roald Amundsens og Fridtjof Nansens fodspor og udleve den indre opdagelsesrejsende. Glæd dig til at opdage alt fra hemmelige fjorde, forbløffende natur og unikt dyreliv til berigende kulturelle oplevelser, spændende historie og udsøgte kulinariske oplevelser.

Ekspeditionskrydstogter skiller sig på flere områder ud fra "normale" krydstogter. For det første er skibene meget mindre, og der er langt færre passagerer ombord. Her er fokus at komme så tæt på de lokale miljøer, som muligt, med chancen for at udforske områderne nærmere - både på land og under overfladen. Dette er desuden en gylden mulighed for at opleve steder, I aldrig normalt vil komme til, hverken med store krydstogtskibe eller med fly.

Et fællestræk for alle ekspeditionskrydstogterne er det at komme ud og udforske samt deltage på udflugterne. Her kommer I virkelig i dybden i de lokalmiljøer, I besøger, og I vil lære en masse om kultur, historie, arkitektur og levemåder. Det er med andre ord en virkelig god måde at udvide sin horisont på. Et ekspeditionskrydstogt er virkelig for dem, som ønsker at udforske alle verdens kringelkroge og afsides steder, og som nyder at gøre det i luksuriøse og komfortable rammer på et mindre skib. 

Mulighederne for at rejse på ekspeditionskrydstogt er utallige. Her kan I læse lidt om nogle af de steder, hvor vi tilbyder ekspeditionstogter.

 

Svalbard
Den rå og vilde natur er det største trækplaster på Svalbard. Her kan man virkelig opleve den uberørte vildmark, som kan opleves både med og uden motor. Fælles for alle aktiviteter i land er, at de altid gennemføres med lokale guider, som har fokus på sikkerhed og miljø og et stort lokalkendskab. Udforsk billedskønne fjorde, almægtige bjerge og smukke øer, mens I kan spejde efter arktisk dyreliv i landskabet.

Noget af det, som gør Svalbard fantastisk er, at øerne har meget mere end flot natur at byde på. I Longyearbyen og Barentsburg finder I en række spændende attraktioner, kulturarrangementer, festivaler og aktiviteter, som tilbydes året rundt. Derudover findes der en række udsøgte restauranter og livlige barer, hvor lokale og folk fra hele verden samles til god mad og drikke. Longyearbyen byder også på et udvalg af butikker, hvor I kan handle til tax free-priser, på dørtærsklen til Nordpolen.

 

Antarktis
Sydligst på kloden møder I det forunderlige, frosne rige, Antarktis, som for mange kan fremstå som et øde og et knap så indbydende sted. Men Antarktis byder på så meget mere. Her er I på verdens femte største kontinent i areal med temperaturer, som konstant er under frysepunktet, og med ekstreme landskaber. Det er ret unikt. Amundsen beskrev i sin tid dette fascinerende kontinent som 'mystisk', 'overjordisk' og 'som et eventyr' og ingenting her kan sammenlignes med andre rejseoplevelser.

Her kan man opleve alt fra verdens tørreste sted, Dry Valley, en af verdens største bjergkæder, Gamburtsevbjergene, og den fascinerende ferskvandsindsø Vostoksøen, som ligger under 4 km is og er på samme størrelse som Ontariosøen. For ikke at glemme det forunderlige og fascinerende dyreliv. Her kan man få nærkontakt med nysgerrige pingviner, som ikke er bange for mennesker samt opleve utrolige hvaler og sæler. En rejse til Antarktis er noget I aldrig vil glemme. 

 

Galapagos
Gå i Charles Darwins fodspor og oplev naturens underværker på de smukke Galapagosøer, som tilhører Ecuador. Disse utrolige øer opstod for ca. 5 millioner år siden og dyrelivet kom over tid fra fastlandet og har siden tilpasset sig de barske forhold. Dette endemiske dyreliv blev også bekræftelsen for Darwin på, at arterne er i forandring og ikke er en konstant, og det bidrog til starten på hans bog 'Arternes Oprindelse'. 

Øerne har også været et yndet sted for pirater op gennem tiden, da øriget ofte har et let tågeslør over sig, hvilket får øerne til at virke som om øerne er forsvundne. Dette fænomen har givet øriget kaldenavnet 'Las Encantadas' som betyder de 'forheksede' eller 'fortryllede' øer. I dag er store dele af øgruppen på UNESCOs verdensarvsliste, og der er et stort konserveringsfokus fra regeringen i Ecuador. Der er derfor en række projekter i gang for at bevare dyrelivet og økosystemet. 

 

Kap Verde
I det kæmpe Atlanterhav, ud for Afrikas vestkyst, finder man det vulkanske ørige Kap Verde. Med sine ru vulkanske næs og imponerende koralrev, byder øriget på et imponerende undersøisk dyreliv med alt fra hvaler til skildpadder. Øerne er et paradis for fugleinteresserede, da der er en række fuglearter, som har Kap Verde som stoppested og herudover lever der en række endemiske arter. Kap Verde var ubeboet frem til midten af 1400-tallet, hvor portugisere slog sig ned. Senere fik de et økonomisk opsving, da øerne var et centralt stop under slavehandelsperioden. Kulturen her er helt unik og er udviklet fra de portugisiske nybyggere og de afrikanske slaver, som slog sig ned på øerne. Santiago er den største af øerne i øgruppen og huser cirka halvdelen af indbyggerne. Her finder I også den livlige hovedstad Praia, den UNESCO-beskyttede Cida Velha, tillokkende sandstrande, frodige dale og rå bjerge. Santiago anses for at være den mest afrikanske ø, kulturelt set, og musikken har en central rolle i kulturen. 

 

Australien 
Australien er kendt for mange ting fra spektakulær natur og et endemisk dyreliv til en varieret og spændende historie og kultur. Australien byder også på fantastiske muligheder for at rejse på ekspeditionskrydstogt. Her er det især Great Barrier Reef, som skiller sig ud. 

Great Barrier Reef er ikke ét langt rev, men en serie af tusindvis af individuelle koraller, som strækker sig over 2000 km. Revet strækker sig fra byen Bundaberg, som ligger ca. midt på den australske østkyst, til den nordlige del af Australien ved Cape York. Ombord på et ekspeditionskrydstogt udforsker I koralrevene gennem en glasbund på en båd eller på en snorkeltur. Her kommer I virkelig helt tæt på livet under vand.  Marinebiologen fortæller om revet og hjælper med at udpege dyrelivet – blandt andet er det muligt at se skildpadder, kæmpemuslinger og over 200 forskellige fuglearter.

 

Fransk Polynesien 
Fransk Polynesien er et selvstyreområde i Polynesien, som tilhører Frankrig. Nogen af de mest besøgte øer i regionen er Bora Bora, Moorea og Tahiti, alle kendt for at være hjemsted for de paradisbilleder, som de fleste ser for sig, når de drømmer sig bort til en øde ø i Stillehavet. Området dækker over to millioner kvadratkilometer af det sydlige Stillehav og består af 121 øer, hvoraf 76 er beboede, spredt over fem store øgrupper.

På et ekspeditionskrydstogt i Fransk Polynesien kan I virkelig gå i Thor Heyerdahls fodspor. Ekspeditionerne her byder på den mest fantastiske "Island Hopping", hvor I kan nyde den spændende økultur, de uovertrufne strande, den appellerende natur og det krystalklare vand. 

Vi er altid klar til at hjælpe med at skræddersy jeres drømmeferie. Kontakt en af vore rejseeksperter og start planlægningen. 

Isbjørn på Svalbard
Isbjørn på Svalbard
Elephant Island, Antarktis
Elephant Island, Antarktis
Rejs til fantastiske Galapagos | Photocredit: Celebrity Cruises
Rejs til fantastiske Galapagos | Photocredit: Celebrity Cruises
Opdag fjerne byer med et ekspeditionskrydstogt - her er det Kap Verde
Opdag fjerne byer med et ekspeditionskrydstogt - her er det Kap Verde
Vidunderlige Kap Verde byder på interessante landskabsformationer
Vidunderlige Kap Verde byder på interessante landskabsformationer
Nyd Australiens kyster på et ekspeditionskrydstogt | Photocredit: Coral Princess
Nyd Australiens kyster på et ekspeditionskrydstogt | Photocredit: Coral Princess
Fantastiske og autentiske Fransk Polynesien
Fantastiske og autentiske Fransk Polynesien
Gå i Thor Heyerdahls fodspor og nyd Fransk Polynesien
Gå i Thor Heyerdahls fodspor og nyd Fransk Polynesien
Hej! Jeg kan skræddersy et ekspeditionskrydstogt helt efter dine ønsker og behov.

Interesseret i et ekspeditionskrydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit ekspeditionskrydstogt!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: