Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Kør selv ferie i New Zealand

Tag på en eventyrlig kør selv ferie i New Zealand og få dette prægtige lands kontrastfyldte natur, charmerende storbyer og fascinerende historie helt ind under huden.

En kør selv ferie i New Zealand med BENNS er til jer, der ønsker en fri og fleksibel ferie i et af verdens absolut mest naturskønne lande.

Naturelskere får fuld valuta for pengene på en kør selv ferie i New Zealand, da landet byder på alsidige naturoplevelser lige fra de smukke bjerglandskaber, vilde vulkaner, flotte fjorde og subtropiske skove til de kilometervis og atter kilometervis af skønne, hvide sandstrande langs det turkisblå Stillehav på østkysten og det Tasmanske Hav på vestkysten.

 

Store naturoplevelser på et Roadtrip i New Zealand

Den prægtige natur som kan opleves på et Roadtrip i New Zealand er til stede på såvel Nordøen som på Sydøen. Naturoplevelserne er blot ganske forskellige. Uanset hvad er der magiske og meget forskelligartede oplevelser i vente på jeres New Zealand Roadtrip. Et ægte New Zealand Roadtrip bør bestå af besøg på både Nordøen som sydøen.

Nordøen kan prale af lækre strande og subtropiske øer ved Bay of Islands, geotermiske vidundere ved Rotorua og fænomenale vulkaner i Tongariro National Park.

Sydøen imponerer alle med sine majestætiske Alper i Fiordland National Park, bjergmassivet ved Mt. Cook og betagende The Remarkables ved Queenstown. Helt mod nord på Sydøen finder man anderledes eksotisk natur i Abel Tasman National Park og det smukke vinområde ved Marlborough.

 

Store dyreoplevelser på en bilferie i New Zealand

Også dyrelivet på New Zealand er i en helt speciel klasse for sig med talrige sjældne arter, som kun findes her, og på en bilferie i New Zealand har I mulighed for at komme tæt på blandt andet Kiwi-fuglen, New Zealands nationaldyr, flere imponerende hvalarter, sæler, søløver, pingviner, flagermus og meget, meget mere.

Der er også mulighed for at spotte hvaler, hvis man f.eks. tager på en hvalsafari fra Kaikoura. En fantastisk oplevelse og man kan være så heldig at se en pukkelhval hoppe op ad vandet.

 

Historie og kultur på en kør selv ferie i New Zealand

En kør selv ferie i New Zealand er ofte fokuseret meget på den bragende natur, men landet udmærker sig ikke kun på dette område. Et Roadtrip i New Zealand bør ligeledes omfatte et indblik i landets fantastisk spændende historie og kultur, både indfødt og europæisk. Et absolut must at få ind under huden på bilferien i New Zealand.

Den historiske og kulturelle tyngde er for det meste centreret på Nordøen, og det er især området ved Paihia og Russell. Her blev Waitangi aftalen underskrevet mellem Maorierne og briterne. Udover dette område betragtes især kommer Rotorua og Tongariro som særligt hellige steder for Maorierne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør selv ferie i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen af jeres New Zealand Roadtrip.

Læs mere om kør selv ferie her.
læs mere om alle vores rejser i New Zealand

Kør selv ferie i New Zealand
Kør selv ferie i New Zealand
Bilferie i New Zealand
Bilferie i New Zealand
Gør stop ved Kaikoura og spot hvaler
Gør stop ved Kaikoura og spot hvaler
Rotorua er et oplagt stop på en kør selv ferie i New Zealand
Rotorua er et oplagt stop på en kør selv ferie i New Zealand
Nyd friheden på en kør selv ferie i New Zealand
Nyd friheden på en kør selv ferie i New Zealand
Se om I kan spotte en kiwi-fugl på en kør selv ferie i New Zealand
Se om I kan spotte en kiwi-fugl på en kør selv ferie i New Zealand
Rejseekspert Tina kan skræddersy din kør selv ferie i New Zealand

Skræddersyede kør selv ferier i New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din kør selv ferie i New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: