65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Tag på en eventyrlig kør-selv-ferie i New Zealand og udforsk dette prægtige lands kontrastfyldte natur, charmerende storbyer og fascinerende historie.

En kør-selv-ferie i New Zealand med BENNS henvender sig til jer, der ønsker en fri og fleksibel ferie i et af verdens absolut mest naturskønne lande.

Naturelskere får fuld valuta for pengene på en kør-selv-ferie i New Zealand, da landet byder på så alsidige naturoplevelser som smukke bjerglandskaber, vilde vulkaner, flotte fjorde, subtropiske skove og kilometervis og atter kilometervis af skønne, hvide sandstrande langs det turkisblå Stillehav ud mod østkysten og det Tasmanske Hav ud mod vestkysten.

Store naturoplevelser på en kør-selv-ferie i New Zealand

Også dyrelivet på New Zealand er i en helt speciel klasse for sig med talrige sjældne arter, som kun findes her, og på en kør-selv-ferie i New Zealand har I mulighed for at komme tæt på blandt andet Kiwi-fuglen, New Zealands nationaldyr, flere imponerende hvalarter, sæler, søløver, pingviner, flagermus og meget, meget mere.

Der er også mulighed for at spotte hvaler, hvis man f.eks. tager på en hvalsafari fra Kaikoura. En fantastisk oplevelse og man kan være så heldig at se en pukkelhval hoppe op ad vandet.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør-selv-ferie i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om kør-selv-ferie her.

Auckland - Kør-selv-ferie i New Zealand
Auckland - Kør-selv-ferie i New Zealand
Smukke Bay of Islands - Bilferie i New Zealand
Smukke Bay of Islands - Bilferie i New Zealand